Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkušenost nejlepší. Posílám a nechávám si tak posílat hlavně oblečení po a pro dítě. Přijdu, ukážu kód, předám balík a jdu. Cca 3 minuty času.
Tk jsme to zkusily, dneska ráno balík podaný v Praze (před svozem), nyní je v depu v Praze, jsem zvědavá, jestli bude zítra k vyzvednutí v Brně.
@janickaIII 5 dní? to se mi ještě nestalo, většinou do 3. dne to je na místě.
Zato balíkovna/pošta hrozná doba ![]()
@lucynka25 píše:
Zato balíkovna/pošta hrozná doba
@lucynka25 píše:
Zato balíkovna/pošta hrozná doba
Ano, divila jsem se taky. Nikdy s nima problém nebyl. A zrovna když jsem potřebovala urgentně vrátit zboží, tak to nešlo. Takže jsem ještě kvůli nim prosvihla lhůtu na vrácení, naštěstí dodavatel byl v pohodě a domluvili jsme se, ale když by trvali na pravidlech, tak bych měla zboží, které mi nevyhovuje a ještě bych zaplatila zasilkovnu. Fakt mě nastvali. Pošta dodá do druhého dne, na pobočce jsou všichni příjemní, postacka mi nosí dopisy až do 8. patra… Na poštu nemůžu říct nic špatného. Ale je pravda, že to zlepšení pošty přišlo až s novým ředitelem.
Dnes v 6 rano přijat balik v expedicnim depu v Brně, teď už jen odvést do moji zasilkovny a muzu jit pro nej. Česká pošta se může jít zahrabat, nechápu, že ten ústav jeste nekdo používá ![]()
@janickaIII Já mám taky ráda mojí pošťačku, nosí mi to až do bytu. Ale za to balík do ruky
jsem doma a kolikrát mám druhý den lístek, že jsem nebyla a stěžovat si prý někde na centrále, kam se pomalu nedovoláš to už jsem vzdala. Radši ta balíkovna, když už. Tak jako tak tam musím a nestojí to 2× tolik jako balík do ruky, který mi ze 70% do ruky nedodají.
Ne, zasilkovna je super. Tu mám za rohem a nebo si nechávám posílat do Uloženky, ale já jsem jí osobně nezkoušela.
@lucynka25 píše:
@janickaIII Já mám taky ráda mojí pošťačku, nosí mi to až do bytu. Ale za to balík do rukyjsem doma a kolikrát mám druhý den lístek, že jsem nebyla a stěžovat si prý někde na centrále, kam se pomalu nedovoláš to už jsem vzdala. Radši ta balíkovna, když už. Tak jako tak tam musím a nestojí to 2× tolik jako balík do ruky, který mi ze 70% do ruky nedodají.
Ne, zasilkovna je super. Tu mám za rohem a nebo si nechávám posílat do Uloženky, ale já jsem jí osobně nezkoušela.
Tak tohle se mi s poštou ještě nikdy nestalo. Dodají vždy vse. Píšou že za 10 min jsou před domem, když tu zastaví tak volá, počká na mě protože ví že mám malé děti, jako fakt nemůžu říct na poštu nic špatného. Snad jen, že jednou na nás zvonil doručovatel před 8 ráno, ale to jsem mu vysvětlila, ať nezvoní, že se děti bojí a od té doby píšou smsky. Asi máme štěstí. ![]()
@debra.morgan píše:
Dnes v 6 rano přijat balik v expedicnim depu v Brně, teď už jen odvést do moji zasilkovny a muzu jit pro nej. Česká pošta se může jít zahrabat, nechápu, že ten ústav jeste nekdo používá
Zasilkovna - balík podaný úterý, je pátek a stále je na cestě na depo…
co je ta tom tak úžasného nevím.
@janickaIII pro tobe nic, ja si nedovedu predstavit používat archaickou zkostnatelou nespolehlivou poštu.
@janickaIII tak to máš kliku, já jsem z Prahy, možná to má vliv. I když si myslím, že to není o poště, ale o tom pracovníkovi, který prostě chce být doma dříve, tak pár zastávek ošulí
Dřív jezdil jeden kluk pravidelně a ten volal, ale dlouho jsem ho neviděla a pokud to jde, tak volím DPD, Geis, PPL apod..
A samozřejmě jak se blíží Vánoce, tak to vůůůbec.
@welovefashion píše:
Balikovna bývá z cca 80 % služba na poštějenže u nás jsou vždycky takové fronty, že mi to za těch cca 10 korun fakt nestojí, i když teď jsem si něco nechala poslat, protože přes zasilkovnu neposilají, tak se nechám překvapit.
Balikovna u nas neni, narozdil od zasilkpvny, ty tu máme 3 ![]()
Právě mi přišla smska, že je k vyzvednutí, takže od podání z prahy do brna cca 27 hodin. ![]()
@lucynka25 píše:
@janickaIII tak to máš kliku, já jsem z Prahy, možná to má vliv. I když si myslím, že to není o poště, ale o tom pracovníkovi, který prostě chce být doma dříve, tak pár zastávek ošulíDřív jezdil jeden kluk pravidelně a ten volal, ale dlouho jsem ho neviděla a pokud to jde, tak volím DPD, Geis, PPL apod..
A samozřejmě jak se blíží Vánoce, tak to vůůůbec.
Taky jsem z Prahy.
DPD a Geis raději vůbec. To raději tu zasilkovnu.
PPL a jejich nemožnost platit kartou je taky super! ![]()
@janickaIII od kdy se v ppl nedá platit kartou? To max. když to zakáže prodejce ![]()