Odkládáte si peníze bokem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
29.3.17 09:56
@hudečice píše:
Jsi rozumná. Aspoň nebudeš jednou z těch, které když chlap nedejbože opustí, tak tady nebudeš na e-mimi kňučet, že nemáš peníze, chlap chodí za jinou, a ty pouze živoříš a nemáš peníze na nájem, kauci, a rodiče nepomůžou. :potlesk:
Více takových žen.

Však to taky ve všech těchto diskuzích píšu, vůbec nemůžu pochopit, jak si někdo může vytvořit takovou závislost. Jsem dospělá, mám ruce, nohy, hlavu, tak se můžu postarat. Mimo to si myslím, že má chlap podstatně jiný přístup k vztahu, ve kterém je na něm někdo existenčně závislý a kdy naopak vím, že sice máme dvě děti, ale jakmile selžu (nevěra, drogy apod. mám na mysli), tak se žena sebere a půjde, protože může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.17 09:59
@radkka píše:
Však to taky ve všech těchto diskuzích píšu, vůbec nemůžu pochopit, jak si někdo může vytvořit takovou závislost. Jsem dospělá, mám ruce, nohy, hlavu, tak se můžu postarat. Mimo to si myslím, že má chlap podstatně jiný přístup k vztahu, ve kterém je na něm někdo existenčně závislý a kdy naopak vím, že sice máme dvě děti, ale jakmile selžu (nevěra, drogy apod. mám na mysli), tak se žena sebere a půjde, protože může.

Tak nějak, jak chlap vycítí, že je na něm žena finančně závislá, hezky toho může využít, protože ona bude mít holou řiťku a neměla by kam odejít. Kor taková, která má rodiče na druhé straně republiky.
Já to viděla u své mamky, taťka zahýbal jak mohl a ona nemohla jinam, protože z toho, co vydělala jako uklízečka, si mohla dovolit houno.
Takže za mě - ať mě tady někdo osočuje jak chce (že je to třeba krádež apod), ale nikdy nevíte, kdy to na chlapa příjde a najednou se pak začně i cukat, jak bude milenka, tak budep otřebovat vaše společné peníze pro ní, né pro manželku s děckama. A takových je tady hoooodně, co řeší jak odejít a nemají kam a bez peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
29.3.17 10:05
@hudečice píše:
Jsi rozumná. Aspoň nebudeš jednou z těch, které když chlap nedejbože opustí, tak tady nebudeš na e-mimi kňučet, že nemáš peníze, chlap chodí za jinou, a ty pouze živoříš a nemáš peníze na nájem, kauci, a rodiče nepomůžou. :potlesk:
Více takových žen.

Je to pravda :kytka:
Aspon mít na ty tři nájmy a kauci, aby mohla důstojně odejít do pronájmu a néé se doprošovat rodičů o pomoc, taky už chtějí mít trošku klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.3.17 10:08
@hudečice píše:
Tak nějak, jak chlap vycítí, že je na něm žena finančně závislá, hezky toho může využít, protože ona bude mít holou řiťku a neměla by kam odejít. Kor taková, která má rodiče na druhé straně republiky.
Já to viděla u své mamky, taťka zahýbal jak mohl a ona nemohla jinam, protože z toho, co vydělala jako uklízečka, si mohla dovolit houno.
Takže za mě - ať mě tady někdo osočuje jak chce (že je to třeba krádež apod), ale nikdy nevíte, kdy to na chlapa příjde a najednou se pak začně i cukat, jak bude milenka, tak budep otřebovat vaše společné peníze pro ní, né pro manželku s děckama. A takových je tady hoooodně, co řeší jak odejít a nemají kam a bez peněz.

Naprostý souhlas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
29.3.17 10:34

Taky mám a nepřijde mi na tom nic divného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
29.3.17 11:09

Jasně, že si odkládám. Kdo je připraven, není překvapen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
29.3.17 11:51

Neodkládám, s manželkou jsme se domluvili a vše rozdělili férově napůl. V budoucnu už mě SJM nepotká, takže je to vlastně fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí