Odstavení závisláka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
5.7.19 08:29
@veria píše:
@Klopotkova neblbni, to vůbec není pohodlne. Několikrát za noc pujdes míchat sunar, no nazdar, to by mne svihlo. Takto si vemes dítě do postele, vystrcis prso a spis dal. A krasne spis celou noc a ráno ani nevíš kolikrát jsi kojila. ;) a nikde není psáno ze musíš kojit do 2 let, já to postupně omezuji a teď v roce kojim už jen jednou v noci, přes den vůbec. Ale ten první půl rok je to fakt pohodlnější.

Věřím a píšeš mile, slušně.

• Citovat
  • Upravit
21091
5.7.19 08:33
@Klopotkova píše:
Dámy, příspěvek je myšlen vážně, kojení je pro mě nechutné z mnoha důvodů, dnes je um na velice kvalitní úrovni a dobrou matku nedělá to, zda a kolikrát měla dítě u kozy.

Hele, já to chápu u starších. Ale myslím, že ten první půl rok je mateřské mléko důležité. To si myslím, že se vydržet dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
5.7.19 09:37
@P4ja píše:
Hele, já to chápu u starších. Ale myslím, že ten první půl rok je mateřské mléko důležité. To si myslím, že se vydržet dá.

Ano, chápu kojení do toho půl roku a i věřím, že je důležité, nechápu kojení dětí, které už přijímají normální stravu.

• Citovat
  • Upravit
21091
5.7.19 10:01
@Klopotkova píše:
Ano, chápu kojení do toho půl roku a i věřím, že je důležité, nechápu kojení dětí, které už přijímají normální stravu.

Ono u každého dítěte je to ale individuální. Některé v roce jí jako dospělý a některé toho prostě sní málo a doplňuje to mlékem. Takže to přijímání normální stravy je dost na vodě, kdy to je, a co to je. Obzvlášť když si vezmeš že dítě by mělo být do půl roku plně kojeno a ten přechod na pevnou stravu neuděláš lusknutim prstu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová