Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak doufej, ze to splnilo ucel, ne?
Rodis poprve? Neboj, az to prijde, tak to poznas
Mě odtékala voda postupně.. a taky to bylo p o troškách… vem vložku a jeď do nemocnice na test až jí budeš mít nasáklou ![]()
@pikola
Já teda doufám, protože jsem se modlila abych nešla na vyvolávaný porod.
Jojo poprvé.
No tak ještě chvilku počkám a uvidíme.
Děkuju za odpovědi. ![]()
Ja zacala rodit v den, kdy jsem mela jit k doktorovi aby me poslal na vyvolani
Jestli mas trosku tlaky nebo bolesti, zkus si to merit, pokud to bude pravidelne, neco se deje. Me ten den rano vytelk jen takovy praminek po noze, voda mi prdla az v porodnici a pak to teda stalo za to ![]()
Hodne stesti ![]()
Vůbec si nemusíš připadat jak idiot, fakt ne. Normálně si dej vložku a zajdi se do porodnice zeptat, kapnou na vložku roztok a hned bude jasno! A neboj, nikdo se tomu nebude podivovat, že si nejsi jistá ![]()
Držím palce ať to jde dobře!
Příspěvek upraven 21.02.14 v 13:52
Ahojky. V prvnim tehotenstvi mi odtekala voda v 6. mesici. bylo to jako bych se pocurala. jenze jelikoz jsem byla celkem mlada v te dobe 18… jen jsem se prevlekla a myslela si ze jsem asi neudrzela moc. sla jsem na autobus a vse bylo v pohode. pro jistotu jsem zavolala mamce, ze nevim co se stalo. a najednou se mi zacala motat hlava. tak jsem ihned nastoupila na autobus a jela k doktorovi. kdyz sem si sedla na sedadlo, zacala sem mit strasny bolesti. pri vystoupeni to zase preslo. dr. mi dal vlozku ve ktere se poznalo, ze mi odtyka voda porad. ihned me poslali do nemocnice. tak mi dali kapacku. po 7 dnech me pustili domu a vse bylo v poradku. 3 tydny pred TP me o5 odtekala voda. tak jsme ihned jeli do nemocnice. nechali si me na porodnim sale a rekli ze do 24hodin musim porodit, nebo se voda skazi. vse bylo zase v poradku a pry ji neodteklo tak moc a uz neodtikala, tak me dali druhy den na normalni pokoj. v noci me o5 zacala odtykat a mela jsem strasny bolesti. tak mi dali prasek na spani. rano prisli s tim ze mi pichnou vodu a porodim. no a tak se taky stalo. narodil se mi chlapecek sice o 3 tydny driv, ale mel 50cm a 2,95kg
ted po 6 letech jsem o5 v 6 mesici a zatim diky bohu nic. ![]()
Taky bych být Tebou radši jela do porodnice. Jak už psaly holky, vezmi si vložku a v nemocnici už Ti řeknou zda to plodová voda byla… JInak myslim, že jsi psala, že přenášíš… Já jsem taky přenášela a tak jsem šla na vyvolání.. a po 2. tabletě mi sama odtekla plodová voda.. Šla jsem na malou..a když jsem se vyčurala, tak ze mě vyšla voda ( taky jsem si řikala, že už ani nevim kdy čůrám a kdy ne..) pak jsem šla za porod. asistentkou ta mi dala vložku, za chvíli jsem ji tu vložku dala, ona ji polila nějakým roztokem a ta zezelenala = to byla plodová voda.
Tak hooodně štěstí!! ![]()
Tak jsem se došla vysprchovat. Vzala si porodnickou vložku, ale teď teda vůbec nic. Asi bychom tam měli jet ikdyž teď na vložce nic nebude co? ![]()
Určitě jeď, aspoň pro klid duše. Mě předčasně odtekla plodovka, ale předtím jsem byla třikrát v porodnici, protože jsem měla pořád pocit, že jsem nějak vlhká, tak mi testovali vložku 3×, pak jsem je požádala o to činidlo domů, abych je už neotravovala. Ale když odtekla, bylo to jasný, teklo to ze mě jak vodopád. Tak dej vedet, jak jsi dopadla.
JAk daleko to máte do porodnice? Já bych radši jela… Lepší jet 5× zbytečně než jednou pozdě:))
@Annyyy
Máme to asi 13 km. No vyrazíme. Mám i tlak v břiše a zádech. Sice to není nic pravidelného, ale přece jen to nebudu pokoušet.
Děkuju za reakce. ![]()
@mischelinka
Asi máš pravdu a pro klid duše vyrazíme. Chvilu počkám jestli se nerozjede něco víc. Manžel mezi tím odjel pracovat tak ho zase nechci hned plašit a volat na zpět.