Milostné projevy na veřejnosti

21113
27.10.19 00:19

Ohmatavajici msnzelka

Tak jsem jel autobusem. Dlouho, asi čtyři hodiny. Přede mnou manželský pár. Ona mu probírala krk a zátylek tak 80% času. Nejdřív mi to přišlo erotické, ale pak mi došlo, jak by mne to sralo Pár nebyl mladý, tak čtyřicet.

Taky ohmatavate manžela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.10.19 00:31

@KalamityJohn
Ano, ale ne na veřejnosti. Přijde mi, že se to absolutně nehodí. Neříkám pusu si dát a podobně, ale nějaká vášnivá líbačka a ohrabování na veřejnosti fakt ne.

• Citovat
  • Upravit
7228
27.10.19 01:01

Občas, ale ne 3 hodiny a na veřejnosti minimálně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
27.10.19 01:07

Já škrábu za zádech. Hlavně teď přes celé léto. Strčím chlapovi ruku pod tričko a škrábu.. Nejdříve vždy doma, teď už i na veřejnosti. Skvěle tím zvládáme fronty v obchoďáku. Nebo i v autě v kolonách. Minule na hradě, čekáme na prohlídku, sedíme na lavičce. Šel kolem jeden pán a říká… Tak to fakt závidím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
27.10.19 01:15

@KalamityJohn ohmatávám přesně dle popisu + záda, ale vydržím to tak 3 minuty :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
27.10.19 02:38

Hladim manžela za krkem naprosto běžné, a neprijde mi na tom nic intimního ani odsouzenihodneho. Pokud to teda znamená “obirat” podle tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
27.10.19 06:11

Ne. On mě občas jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
27.10.19 06:55

Na veřejnosti ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14957
27.10.19 07:11

@KalamityJohn Moc si nedovedu představit, o co šlo nebo jak to probíhalo, ale myslím, že kdyby to vadilo dotyčnému, že se ohradí. Věk je jen číslo. Nevíš, jak dlouho jsou spolu, jestli dvacet let nebo dvacet dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
27.10.19 07:11

Já něco podobné zažila ve frontě na samosběru jahod-pár onataK 45,on okolo 55 a ošmatávali se celou dobu tak 1,5 hodiny, lidi okolo hotovo smíchy-asi spolu byli teprv krátce. Bylo to to hrozně trapný, on jí objížděl prdel, všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
27.10.19 08:00

Já zažila jednou toto. V malé prodejně potravin u nás na vsi byl místní pár cca 30 let. Začli se pusinkovat a objímat a ona na celé kolo šišlavým hlasem: a čo si dá miláček na večeři a cucali se.On: nó zlatíčko mi něco vybere žéé a olizovali se dál. Prodavačka nevěděla kam s očima a bylo jí trapně. Já stála za nima a držela smích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
27.10.19 13:10

O těchto lidech si myslím, že jsou to emočně nevyrovnané osoby plus nižší intelekt. Tím, že nevidí, neslyší, nepřemýšlí, jak divně to působí, tak mi to připadá jako nahoru dolu. Teď strašně miluju, tak láskou sežeru. Se stejnou intenzitou budou nenávidět, až se vyčerpají.
Nesnesla bych celodenní hodiny trvající ohmatávání na veřejnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
27.10.19 13:37

@Soňa Baarova Ja si nejak nedokazu predstavit, co tim skrabanim myslis? To ho fakt treba hodinu skrabes nehtama na zadech pod trickem na verejnosti? :think:
Jinak s manzelem se nijak na verejnosti neohrabavame, libani uz vubec ne. Libajici pary na verejnosti mi prijdou nechutne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
27.10.19 15:47

Pokud by me nekdo monotonne ohmataval na vicemene jednom useku po dobu delsi nez 5 min, asi bych mu urazila pracku. At uz na verejnosti nebo v soukromi. :mrgreen: To se snad ani hodinu neda vydrzet, to bych brala spis jako tyrani 8o :)
Ale lidi delaji na verejnosti i horsi veci, tohle je jeste cajicek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
27.10.19 16:40

Me to taky prijde na verejnosti nevhodny. Ale hromade lidem asi ne, proto to delaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí