Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bajuna13 píše:
Dýchání se horší den ode dne…
zase je to horší?
Jojo je to šílený.. zrovna jedeme.. a modlím se abych nebyla plná vody…
![]()
@mikela Pokud máš potvrzene tehu z krve tak. se ničeho neboj. buď šťastná
že to odezniva. já dnes byla na odsati tekutiny 900ml z dělohy s mazala do Ústí a na plicích 1700.ml tekutiny a modlím se aby už to prestalo
![]()
Holky, vy jste mi daly
Jsem treti den od ET. Mam bolesti, ale me teda uplne nesnesitelne, v brichu me tlaci, podbrisek poboliva a jde mi to do trisel, spatne se mi chodi. V Caru jsem byla, volnou tekutinu tam nemam, jen zvetsene vajecniky, ktere porad vytvari folikuly, ze to tam ted vypada, jak pred OPU
V patek mam mit transer, primar i doktor rikali, ze by jedno zavedli, ale ze kdybych otehotnela, muze se to vratit. Ted co jsem tady precetla, tak mam docela strach. Co myslite?
@mikela Ahoj, pomohly mi kapacky a leky
Otehotnela jsem, jsem v 6tt a ty bolesti se nastesti nevratily ![]()
@mikela Ahoj, vše v pořádku, jsem v 18tt a vše super
Děkuji za zeptání..
Ahoj holky, mám dotaz .. jsem týden po opu, už asi druhý den po opu začalo břicho strašně růst, nevolnosti, zvracení, špatně se dycha. Zvracela jsem tedy jen dva dny, teď už ne. Jezdím kazdy den do genetu na infuze a říkají že mi mají pomoci ale přijde mi že po nich jsem ještě víc nafouklá, skoro že už musím prasknout. Můžete mi říct měl někdo podobný případ ? A ta jak dlouho to odeznělo? ![]()
@Kateřina Vdr. čtu bohužel až teď, jak to dopadlo? jak jsi na tom?
@mikela Ahooj
omlouvam se, dlouho jsem tu nebyla. Dopadlo to tak, že doma uz jsem to nezvládla a jela do nemocnice. Tam me hned nechali, třetí stupeň ohss .. z 68kg po týdnu 82kg, hodne spatne jsem dýchala a volnou tekutinu mela od prsou dolu vsude. Naštěstí po kapackach a lécích to celkem rychle odeznělo a uplne me zachránila menstruace. S ní to odešlo uplne. Nikdy jsem ji nevitala vic
Ted stale cekam az bude možný ket, uz abych se dockala
doufám že po tom všem se na mě štěstí usměje a vyjde to
pak uz se tomu jen zasmeju ![]()