Ojééé, ten den byl ale děsný!

327
10.3.12 20:14

ojééé...ten den byl ale děsný!!

Zdravím ženy (ale i muže)..tak se musím trošku vypsat. Ten den (a vlastně celý týden) je tak nějak slušně řečeno na pytel…synátor je dlouhodobě nemocný,rozhodují se zda ho poslat do nemocnice, aby toho nebylo málo tak onemocněl i ten mladší :,( já už mám hlavu v pejru, manža je každý den práci tak 11hodin a kluky jsem sama. Už jsem unavená, nevyspala což se samozřejmě odráží i na náladě. :evil: :evil: :evil: :evil: ale k jádru věci: malý má zápal plic, už nebyl skoro 14dní venku takže doma psycho. Snažím se dělat s ním cokoliv : malujeme, modelujeme, učíme se abecedu,hrajeme si…ALE to samozřejmě nejde dělat pořád. Nejhorší je,že je to takový aktivec a na takto omezený pohyb nebyl nikdy zvyklý. A ikdyž si to 150× denně vysvětlujeme tak když se potřebuju věnovat mladšímu (15měsíců) tak vyjede z postele a poletuje po bytě. A pak to začne: já začnu kázat a on odmlouvat (což nikdy nedělal- začal až tento týden,zřejmě revolta, k odmlouvání se přidalo pár sprostých slov co pochytil ve školce a různé jiné chuťovky 8o 8o na které čučim jak z jara). Takže se mu jdu věnovat ale to zas kvituje druhý syn řevem,že se jako nevěnuju jemu. Když si hrajeme všichni dohromady tak je relativně klid ale to vydrží tak hodinu…už se v tom sama začínám ztrácet. Chtěla bych vyhovět oboum. Babička ne že by nefugovala ale ta by byla nejradši kdyby si staršího mohla posadit před televizi a mít od něj pokoj :zed: :zed: a tohle pro mě nepřipadá v úvahu. Bohužel dneska už jsem to nevydržela a vyjela jsem na něj (a to jsem se celý týden taaak držela)a už jsem ječela a pak mu dala na zadek :nevim: :nevim: ale tolik mě to mrzelo a mrzí :oops: :oops: … moc děkuju za vypsání,už jsem se vybrečela v koupelně, je toho teď prostě nějak moc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3396
10.3.12 20:38

Radu sice nemám, ale držím palce at je líp, taky mám chlapa každý den do večera v práci i o víkendu, babička je 300km daleko a druhá nefunguje. Naše malá byla vždycky zlatíčko, ale ted ji lezou stoličky, tak je to taky občas na hlavu. Drž se a at je malý brzy zdravej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.12 20:39

Nic netrvá věčně, to bude v poho, neboj. Seš na rodičovské? Takže vlastně na dovolené!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jo chlapi kolikrát vůbec netuší jaká je to dovolená, že? Tím co ty jsme si prošli asi každá!!! Hodně síly a brzké uzdravení!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
10.3.12 20:42
no právě!!!! manžel oponuje tím,že on se v práci také nenudí. Ale ani nevím jak ráda bych si to někdy vyměnila :think: :think:
slunečnice1978 píše:
Nic netrvá věčně, to bude v poho, neboj. Seš na rodičovské? Takže vlastně na dovolené!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jo chlapi kolikrát vůbec netuší jaká je to dovolená, že? Tím co ty jsme si prošli asi každá!!! Hodně síly a brzké uzdravení!! :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.3.12 20:47

Radím pustit tu televizi..jako beze srady..Musíš si oddychnout a fakt se na to neumírá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
10.3.12 20:49

neříkámže nepouštím…ale pak by jela stále.

Lizbeth píše:
Radím pustit tu televizi..jako beze srady..Musíš si oddychnout a fakt se na to neumírá..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
10.3.12 20:50

já už se v tom nějak motám, ráda bych aby byl zdravý a nemusel do nemocnice…ale to odmlouvání a ty jeho stavy mě derou protože to u něj neznáme

pepuse píše:
neříkámže nepouštím…ale pak by jela stále.
Lizbeth píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
10.3.12 20:50

Pepuse - soucítím s těbou - my tohle měli celej únor :( dvakrát bronchitida a jednou z toho zápal plic - jsem myslela, že mě odvezou do Bohnic - a do toho se nám pokazil DVD přhrávač - naštěstí druhé je zatím v břiše, takže jsme po 5ti dnech bez teplot mohli i u zápalu plic vyrazit na procházku kolem poledne, když bylo teplo…

A mýho jsem myslela, že trefím mezi oči, když se mě zeptal z čeho jsem JAKO unavená!!! :cert: :cert: :cert: no jo on by totiž zaspal i ránu z děla, ale že já celou noc poslouchala jestli sa malá nedusí, když se kašlem poblinkala,tak jsem vše převlíkala do toho se probral malej v břiše a udělal si hodinový fotbalový zápas a já spala třeba tři dny jen po dvou hodinách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.3.12 20:52
pepuse píše:
já už se v tom nějak motám, ráda bych aby byl zdravý a nemusel do nemocnice…ale to odmlouvání a ty jeho stavy mě derou protože to u něj neznáme
pepuse píše:
neříkámže nepouštím…ale pak by jela stále.
Lizbeth píše:

No on to dělá, protože se nudí - už toho má tak dost..Prostě to musíte přežít - tak prodluž délku pohádek.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
10.3.12 20:53

jako u nás :)

mladší syn dostal nějakou ošklivou střevní chřipku tak celou noc prozvracel. My doma telku moc nezapínáme a pohádku pouštím ve veliké nouzi ale pak pořád slyším, ještě,ještě,ještě…je mi jasné,že se nudí. nám doktor říkal,že to vidí na 2 měsíce a ven nevím kdy…
mabis píše:
Pepuse - soucítím s těbou - my tohle měli celej únor :( dvakrát bronchitida a jednou z toho zápal plic - jsem myslela, že mě odvezou do Bohnic - a do toho se nám pokazil DVD přhrávač - naštěstí druhé je zatím v břiše, takže jsme po 5ti dnech bez teplot mohli i u zápalu plic vyrazit na procházku kolem poledne, když bylo teplo…A mýho jsem myslela, že trefím mezi oči, když se mě zeptal z čeho jsem JAKO unavená!!! :cert: :cert: :cert: no jo on by totiž zaspal i ránu z děla, ale že já celou noc poslouchala jestli sa malá nedusí, když se kašlem poblinkala,tak jsem vše převlíkala do toho se probral malej v břiše a udělal si hodinový fotbalový zápas a já spala třeba tři dny jen po dvou hodinách…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
10.3.12 20:58

Tak u nás to naštěstí bylo odchycený už v začátku ;) takže stačil týden s ATB ;) ale fakt mu klidně pust ještě tu pohádku aspon budeš mít chvíli klid - vžij se do jeho kůže tebe by to taky nebavilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
10.3.12 21:01

to u nás bohužel ne, kluci prodělali o Vánocích neštovice a díky oslabené imunitě mají teď pořád něco. Matěj dlouho kašlal ale doktor pořád slyšet při psolechu nachllazení. Tak myslím,že prvopočátek byl už tam…to já pohádku pustím, to ne,že bych byla tak proti, ale pak by chtěl celý den a už mu to člověk nevysvětlí, má své ,,argumenty" proč pustit další ;)

mabis píše:
Tak u nás to naštěstí bylo odchycený už v začátku ;) takže stačil týden s ATB ;) ale fakt mu klidně pust ještě tu pohádku aspon budeš mít chvíli klid - vžij se do jeho kůže tebe by to taky nebavilo ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
10.3.12 21:01
*poslechu
pepuse píše:
to u nás bohužel ne, kluci prodělali o Vánocích neštovice a díky oslabené imunitě mají teď pořád něco. Matěj dlouho kašlal ale doktor pořád slyšet při psolechu nachllazení. Tak myslím,že prvopočátek byl už tam…to já pohádku pustím, to ne,že bych byla tak proti, ale pak by chtěl celý den a už mu to člověk nevysvětlí, má své ,,argumenty" proč pustit další ;)
mabis píše:
Tak u nás to naštěstí bylo odchycený už v začátku ;) takže stačil týden s ATB ;) ale fakt mu klidně pust ještě tu pohádku aspon budeš mít chvíli klid - vžij se do jeho kůže tebe by to taky nebavilo ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
10.3.12 21:11

a já bych mu to pustila - hlavně, že je chvíli klid ;) po měsíci jsem ráda, že mám čas aspoň na to si uvařit ;)

u nás byla v obou prvopočátcích taky rýma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
10.3.12 21:14
u nás skoro dva měsíce, v pondělí jdeme na kontrolní rtg a krev a rozhodne se…jinak už je mi líp! hlavu mám zase čistou, ne že bych si o tom s manželem nemohla promluvit ale ženská je ženská. Já vím, jak se chudák cítí…ale zas je to taková zkouška ohněm,mamina se musí poslouchat :andel: :andel:
mabis píše:
a já bych mu to pustila - hlavně, že je chvíli klid ;) po měsíci jsem ráda, že mám čas aspoň na to si uvařit ;)u nás byla v obou prvopočátcích taky rýma ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová