Ojetý Chevrolet Spark - zkušenosti

847
5.2.19 20:54

@Aristolochia nemas v okoli nejakeho chlapa, co by tomu rozumnel a podival se na to s tebou?
ja si ted porizuji ojetou fabii, kvuli levnym nahradnim dilum a kvuli bytelne konstrukci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
232
5.2.19 22:04

Bohužel, žádný z chlapů, co kolem sebe mám, nerozumí autům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
6.2.19 09:09

Ahoj, zitra si jdu koupit chevrolet aveo 2012. Co je to za bazar? Zkus se podivat na netu na recenze. K tve otazce, chevrolet je levny, protoze i jeho porizovaci cena byla levna. Proto ojetiny nemuzou byt drahe. Kazdopadne s nahradnimi dily- nemusis se bat, i kdyz chevrolet uz nema zastoupeni ani u nas, ani v evrope, nahradni dily jsou normalne dostupne a cenove srovnatelne s fabii. O co bych se zajimala: VIN kod, museji ti ho poskytnout, jinak auto nekupuj. Na netu zjistis kde takovy kod najdes, zkontrolovat kde se da, ze se shoduji a na netu si zadat kod do cebia systemu. Sice to stoji asi 500, ale vyhleda ti to kilometry, servisni prohlidky, co s tim autem kdy bylo atd. Vsechno prekontroluj a pak nevidim duvod proc si ho nekoupit. Snad jsem pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
6.2.19 09:18

@Luucanam123 Děkuju. O tom VIN kódu jsem neměla ani tušení. To jsem zvědavá, jestli mi ho poskytnou. Jinak je to menší bazar u nás na malém městě, ale prý seriózní. Docela jim ivěřím protože mi pak nabízel další dvě auta a k jednomu mi řekl, že má najeto 400 000 km (takže tachometry snad nestáčejí) a u druhého mi řekl, že bylo bourané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
6.2.19 09:29

@Aristolochia VIN kod je vlastne obcanka auta. Je i na ruznych mistech kam se dostane jen mechanik, ale zkus ten internet, nepamatuju si kde ma byt presne. Hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák