Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
28.11.09 20:56

Zuzi tak to jo :-) tam v tom baráku vím jen o kominících :-)

Evi nebyl dnes manžel dopoledne (ráno) sám s kočárkem v parku? Potkali jsme někoho se stejným kočárkem :-)

Byli jste už na náměstí? My už jo :-) manžel si dal punč, tak jsem si i cucla. Přijde mi to letos lepší, že je tam těch stánků míň a je to takové prostornější…jen škoda, že je v těch stáncích pořád hodně těch kravin a není tam něco víc tradičnějšího. Ale to by se asi tolik neprodávalo :nevim:

A stromeček se mi letos taky moc líbí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
29.11.09 18:56

ahojte holky…:-)
wape : manžel to asi nebyl, byli jsme cely vikend mimo olomouc, takze nekdo ma stejny jako my…:-(
holky jak se jmenovalo to zdrave nositko jak jste rikali??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
29.11.09 19:12

Nebyla to Manduca?? nebo neznate ji nekdo, nemáte zk :?: ušenosti???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
29.11.09 21:35

Evi - to nosítko, o kterém jsme se bavili, je Mei-tai.
Manduca je taky dobrá, vím o několika rodinách, kde ji mají a používají a zkušenosti určitě dobré :wink: Manducu mají určitě „naživo“ v obchůdku Slůně na Dolním - viděla jsem ji tam. Takže se určitě dá i vyzkoušet.
A v pátek odpoledne jsem Tě viděla z autobusu, jak jsi šla po Polské směrem k tržnici (po třetí hodině) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
29.11.09 21:43

Evi já jsem mluvila o Mei Tai. A manduca je myslím taky super (holky od nás z doskuze ji mají a chválí), ale ta cena 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
30.11.09 06:57

Tak na tu maducu se zajdu podivat do obchudku,je sice draha, ale mela by vydzet i pro vetsi dite, tak uvidime, nevime cona vanoce, tak treba tohle, nez kupovat blbinky.
JInak holky boj, prcek je desnej otrava:-) trosku zacina byt panem domu, musime s tim neco delat, vyzaduje jen pozornost, nejlepe na rukach, jak ho polozime vzteka se…takze je treba asi zakrocit, nechavame ho i vyrvat, ale ma sakra vetsi vydrz nez my :zed: Nejak si uz nevime rady, je bohuzel ve veku, kdy si to pekne uvedomuje co muze, vzdy vyhraje..tak lepsi za vcasu to asi resit, nez budeme otroci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
30.11.09 08:19

Evi - některé děti vyžadují tělesný kontakt s rodiči více… Mohlo by vám pomoct to nosítko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
30.11.09 08:35

Evi náš Honzula také potřebuje být pořád s námi…já to připisuji tomu císaři a holt to tak už beru, že to tak je, no :think: zase si říkám, že za takových 9 let už po mě ani nevzdechne, tak si to zkouším užívat, ale občas mě to taky zlobí :-( ale nechat vyřvat u nás skončilo vždy tak, že jsem plakala i já a na to už fakt nemám sílu .. proto se tak těším na Ježíška a na to nosítko :-)

mmch…nejdete dnes někdo na procházku do parku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
30.11.09 08:39

wape : taky to tak obcas beru a rikam si, byl 14 dni v inkubatoru, potrebuje to, ale na druhou stranu vsude ctu, jak dite by melo byt samostatne, ucit ho to uz ted.. jsem z toho zmatena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
30.11.09 09:15

Proste mi neprijde normalni, ze je v pohode, nema hlad nic, kdyz ho polozim tak zacne brecet a vynucovat si pozornost a o usinani ani nemluvim, to sam nezvladne vubec, na rukach, u prsu apod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
30.11.09 09:23

Evi je ještě moc malej a chce cítit kontakt…ale moc dobře vím, jak se cítíš…jestli Tě to utěší, tak je to u nás stejný. Jediný kdy někdy usne sám je večer, když je napapanej až po strop :-)
Jinak usne jen při houpání v kočárku nebo na ruce. U prsu mi už neusnul snad dva měsíce.
A počkej jak bude víc ovládat ručičky, tak si taky víc vyhraje sám, aspoň pár minut.
Ber to tak, že asi zase bude hoooodně inteligentní :-) já se tím, když je mi nejhůř, utěšuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
30.11.09 09:38

Tak já čekám doma na elektrikáře - měl přijet v 9… :roll: Takže ani teď nikam nemůžem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
30.11.09 11:00

domi: tak snad jsi se dockala......:-)
wape: byla jsi v parku???:-) my dnes jen dopoledne rychlovka neco koupit......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
30.11.09 11:18

Jojo, už tady byl - vyměnil pojistku a odjel, ani za to nic nechtěl :pankac:
Do 15 minut vyrážíme ven, nějak nestíhám… musím zaběhnout do kanclu a chtěla jsem si koupit boty na zimu - takové univerzální, aby se mi hodily jak ke slušnému oblečení, tak ke kočárku a šátku - asi nemožné, co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
baruu farska
30.11.09 11:32

Jeee,

ja vas nemohla najíít-jsem trubka :think:

Psala mi Cancerka-minulý tyden,že se ji narodila KLARINKA,ten druhy den po vyvolavani dopoledne!!!
mIRY SI PRESNE NEPAMATUJU,ALE VIM,ZE JE DROBNEJSI… :oops:

Jinak koukam,ze srazy bezi-my byli s Anickou na planovene hospitalizaci kvuli nekakani ,byl s ni manzel,ale ja tam byla skoro taky furt…
Vraatila se z detskeho odd. s 40st horeckama,pry tam radily virozy nebo co-a Anicce trvaly tyden!!!V sobotu prestaly-a do toho se rozkaslala prostredni,Viky,tak mame doma obe…:-)
Jo-a stehujeme se-kam?
DO HOR,POD PRADED :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová