Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zuzi tak to jo
tam v tom baráku vím jen o kominících ![]()
Evi nebyl dnes manžel dopoledne (ráno) sám s kočárkem v parku? Potkali jsme někoho se stejným kočárkem ![]()
Byli jste už na náměstí? My už jo
manžel si dal punč, tak jsem si i cucla. Přijde mi to letos lepší, že je tam těch stánků míň a je to takové prostornější…jen škoda, že je v těch stáncích pořád hodně těch kravin a není tam něco víc tradičnějšího. Ale to by se asi tolik neprodávalo ![]()
A stromeček se mi letos taky moc líbí!
ahojte holky…:-)
wape : manžel to asi nebyl, byli jsme cely vikend mimo olomouc, takze nekdo ma stejny jako my…:-(
holky jak se jmenovalo to zdrave nositko jak jste rikali??? ![]()
Nebyla to Manduca?? nebo neznate ji nekdo, nemáte zk
ušenosti???????
Evi - to nosítko, o kterém jsme se bavili, je Mei-tai.
Manduca je taky dobrá, vím o několika rodinách, kde ji mají a používají a zkušenosti určitě dobré
Manducu mají určitě „naživo“ v obchůdku Slůně na Dolním - viděla jsem ji tam. Takže se určitě dá i vyzkoušet.
A v pátek odpoledne jsem Tě viděla z autobusu, jak jsi šla po Polské směrem k tržnici (po třetí hodině) ![]()
Evi já jsem mluvila o Mei Tai. A manduca je myslím taky super (holky od nás z doskuze ji mají a chválí), ale ta cena ![]()
Tak na tu maducu se zajdu podivat do obchudku,je sice draha, ale mela by vydzet i pro vetsi dite, tak uvidime, nevime cona vanoce, tak treba tohle, nez kupovat blbinky.
JInak holky boj, prcek je desnej otrava:-) trosku zacina byt panem domu, musime s tim neco delat, vyzaduje jen pozornost, nejlepe na rukach, jak ho polozime vzteka se…takze je treba asi zakrocit, nechavame ho i vyrvat, ale ma sakra vetsi vydrz nez my
Nejak si uz nevime rady, je bohuzel ve veku, kdy si to pekne uvedomuje co muze, vzdy vyhraje..tak lepsi za vcasu to asi resit, nez budeme otroci ![]()
Evi - některé děti vyžadují tělesný kontakt s rodiči více… Mohlo by vám pomoct to nosítko ![]()
Evi náš Honzula také potřebuje být pořád s námi…já to připisuji tomu císaři a holt to tak už beru, že to tak je, no
zase si říkám, že za takových 9 let už po mě ani nevzdechne, tak si to zkouším užívat, ale občas mě to taky zlobí
ale nechat vyřvat u nás skončilo vždy tak, že jsem plakala i já a na to už fakt nemám sílu .. proto se tak těším na Ježíška a na to nosítko ![]()
mmch…nejdete dnes někdo na procházku do parku?
wape : taky to tak obcas beru a rikam si, byl 14 dni v inkubatoru, potrebuje to, ale na druhou stranu vsude ctu, jak dite by melo byt samostatne, ucit ho to uz ted.. jsem z toho zmatena…
Proste mi neprijde normalni, ze je v pohode, nema hlad nic, kdyz ho polozim tak zacne brecet a vynucovat si pozornost a o usinani ani nemluvim, to sam nezvladne vubec, na rukach, u prsu apod ![]()
Evi je ještě moc malej a chce cítit kontakt…ale moc dobře vím, jak se cítíš…jestli Tě to utěší, tak je to u nás stejný. Jediný kdy někdy usne sám je večer, když je napapanej až po strop ![]()
Jinak usne jen při houpání v kočárku nebo na ruce. U prsu mi už neusnul snad dva měsíce.
A počkej jak bude víc ovládat ručičky, tak si taky víc vyhraje sám, aspoň pár minut.
Ber to tak, že asi zase bude hoooodně inteligentní
já se tím, když je mi nejhůř, utěšuji ![]()
Tak já čekám doma na elektrikáře - měl přijet v 9…
Takže ani teď nikam nemůžem…
domi: tak snad jsi se dockala......:-)
wape: byla jsi v parku???:-) my dnes jen dopoledne rychlovka neco koupit......
Jojo, už tady byl - vyměnil pojistku a odjel, ani za to nic nechtěl ![]()
Do 15 minut vyrážíme ven, nějak nestíhám… musím zaběhnout do kanclu a chtěla jsem si koupit boty na zimu - takové univerzální, aby se mi hodily jak ke slušnému oblečení, tak ke kočárku a šátku - asi nemožné, co? ![]()
Jeee,
ja vas nemohla najíít-jsem trubka ![]()
Psala mi Cancerka-minulý tyden,že se ji narodila KLARINKA,ten druhy den po vyvolavani dopoledne!!!
mIRY SI PRESNE NEPAMATUJU,ALE VIM,ZE JE DROBNEJSI… ![]()
Jinak koukam,ze srazy bezi-my byli s Anickou na planovene hospitalizaci kvuli nekakani ,byl s ni manzel,ale ja tam byla skoro taky furt…
Vraatila se z detskeho odd. s 40st horeckama,pry tam radily virozy nebo co-a Anicce trvaly tyden!!!V sobotu prestaly-a do toho se rozkaslala prostredni,Viky,tak mame doma obe…:-)
Jo-a stehujeme se-kam?
DO HOR,POD PRADED
![]()