Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
tak jsme v sobotu absolvovali babiččin pohřeb… Všem děkuji za vyslovení soustrasti, jste hodné. Babička mi bude hodně chybět. Asi před rokem jsem si uvědomila, kolik už je jí roků a že tady taky už dlouho nemusí být - a tehdy mi to připadalo jako naprosto příšerná představa, která má do reality snad daleko. Jak jsem se mýlila.. ![]()
Jinak my úterní Mýtinku na 99% nedáme - Vojta dostal dnes odpoledne horečku. Po nurofenu to kleslo, ale po 6 hodinách zase hicoval, tak dostal další nurofen a teď spí… Takže školka zítra nebude a já řeším, jak zítra absolvovat s Šárkou poradnu… - buď přijede z práce Vojtu pohlídat na chvíli tatínek, nebo budem muset přesunout poradnu. Navíc měla zítra zřejmě Š. dostat první hexu, ale nevím, nakolik je vhodné, aby ji dostala v takovém bacily promořeném prostředí ![]()
Vítám nově příchozí „skoroolomoučačku“ ![]()
Jo a dneska jsem KONEČNĚ vyrobila adventní věnec
Koupila jsem si zelený korpus (opravdu nemám ambice motat větvičky), zapíchala do něj stojánky na svíčky, ozdobila jej červenýma mašličkama, slaměnýma ozdobama, šípkama a oříšky a z plátů včelího vosku jsem umotala 4 svíčky (normálně mám obě ruce levé, takže tohle beru jako obrovský výkon
)
ahoj, no ja tam jedu urcite, mluvila jsem s wape a ta snad taky, nevim odkud jsi, ale ja jezdim 14 od trznice, protoze ta jede primo k tomu, a jede v 9.00, takze pokud pojedes, potkame se v nem, ja jedu se satkem,takze mne urcite poznas, wape rikala, ze pujde pesky
já bydlím u tržnice, tak nastoupím do té 14 s kočárkem. Díky moc a zítra se těšííííím.
Holky, zitra si to tam co nejvice uzijte a dejte vedet jake to tam bylo, rada bych sla zitra s vama, ale uz neco mame, tak snad priste…:_) mejte se kraaaaaaaaaaaasne.
Domi: jak vy???? Co nemoc???? Co Vojtisek???
Barulatko, tak dobra, take se tesim a doufam, ze priste se nas sejde vice, ale bude to az po vanocich, protoze 15.12. je tam celodenni seminar a 22.12. uz maji zavreno
, takze po vanocich vas tam rada uvidim
Domi - vy se brzy uzdravte,at uz vas ceka jen to dobre a doufam, ze se jeste potkame na nejake te prochazce, protoze mytinka bude az v lednu
Ahojte holky, tak jsme ráno byly v tom mateřském centru a bylo to docela zajímavý. Tedy pro našeho Honzíka by bylo lepší, kdyby to bylo odpoledne, je holt dopo zvyklý spinkat, tak byl trošku protivka. Ale málem se mi tam obrátil na bříško
tak jsem se těšila, jak to doma zkusí taky a nic
leží na zádech jako placka ![]()
Ještě jsem po cestě viděla tady toto, ale ta cena ![]()
http://playwisely.cz/…_wisely.html
Mají tam sice, že ukázková lekce zdarma, ale pak tam mají napsané, že první ukázková lekce zdarma, tak nevím, zkusím to zjistit.
wape: taky jsem se na to divala, ale ta cena je otresna!!!!!!!!!!!!!!!!myslim, ze ta prvni lekce zdarma je…zkusila bych to
HOlky tak jsem na to Playwisely napsala, kdy bych mohla přijít na ukázku na lekci a napsali, že 16.12 v 10.45. Chtěl by se někdo přidat? Že bych jim napsala, že nás bude víc ![]()
Ahoj, vypadá to zajímavě, ale my určitě ne. Se dvěma dětmi je to fakt úplně jiný. Už teď mám výčitky, že Adámek chodil do cvičení i plavání a Daník bude jen do plavání, protože to není v mých silách
Potřebovala bych něco, kam můžou chodit dvě různě staré děti…
chceme se tam jit taky podivat, ale zrovna ten den nemuzeme, mame rehabilitaci. Tak tam zkusim napsat, jsem zvedava jake to bude ![]()
Ahojky!
Wape - my se určitě nepřidáme. Nějak máme ten příští týden narvaný.
, ale jsem zvědavá s jakou přijdeš.
Zuzajdik - a jak to budeš v tom plavání dělat se starším? Já bych s malým taky chtěla chodit (aspoň ten základní kurz) - s Hani jsem chodila rok a půl.
ahojte maminy, mohla bych se k vám přidat? bydlím kousek od olomouce…:-)
janulka: urcite:-)
wape: dneska nebo zitra mate vitani obcanku vid? my meli mit taky, ale mame uz druhy den horecky, tak tam zkusim zavolat, jestli daji jiny termin…napis jake to bylo… ![]()
Ahojky,
tak Vojta je pořád nemocný… Včera jsem s ním byla na ORL - má akutní zánět vedlejších nosních dutin a eustachovy trubice
Takže nafasoval ATB a do školky se už zřejmě letos nepodívá (i když tajně doufám, že se to třeba rychle zlepší - obědy jsem mu odhlásila zatím jen do středy, protože v pátek tam mají „školkové vánoce“, což by mi bylo líto, kdyby o to přišel, ale uvidíme, jak to bude…)
Jaňulko - určitě se přidej
Odkud jsi?
VÍTÁNÍ OBČÁNKŮ - na nás letos asi zapomněli
(nebo že by nás nepozvali schválně??? - to už bych asi byla hodně paranoidní - teda doufám
) Vojtu vítali v jeho 3 měsících.
Evi - tak ať se Ti Matýsek brzy uzdraví
Dětské nemoci jsou protivné… ![]()