Olynth sprej do nosu v těhu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3348
27.3.18 21:18
@89Luca píše:
Me to bylo v tehu nedoporuceno, uzivala jsem Pinosol a za me to stacilo ale je to tim ze leky beru az tehdy az je mi na umreni.Ted mi na rymu nejvic pomaha konvicka :think:

Jenze v tehu ti nedoporuci nic. A ze nekomu pomuze pinosil neznamena ze vsem.

Ale jinak souhlas, jedine co by mohlo pomoci (morska voda v tomhle pripade je na nic) je konvicka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4503
27.3.18 21:20

@89Luca Mne konvicka pomohla tak na 5 minut. Pinosol, Rymastop a pod. vubec. A to léky také beru jen v nejnutnejsich případech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
27.3.18 21:21
@radkka píše:
Bože :roll: kup si mořskou vodu.

Mořská voda ji na to skoro určitě nezabere. Zkoušela jsem to v těhotenství taky a bez šance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
27.3.18 21:22

Já kapala cele těhotenství byla jsem závisla už dávno před otěhotněním. Kapala jsem olynth, muconasal… a až po porodu jsem to začala řešit, pohrozili mi operaci, zničená sliznici, nosní přepážka… Byl to boj, nejhorší byli asi tři dny, tři noci.. děs hrůza už nikdy více. Každopádně miminku to nic neudělala. Dceři budou za chvíli dva roky. Je to veselá upovídáná holčíčka, možná trochu více divoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
27.3.18 21:23
@Alyss1 píše:
Jenze v tehu ti nedoporuci nic. A ze nekomu pomuze pinosil neznamena ze vsem.Ale jinak souhlas, jedine co by mohlo pomoci (morska voda v tomhle pripade je na nic) je konvicka!!!

Proto rikam za me, je mi jasny ze to co pomuz jednomu nemusi pomoct druhymu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4503
27.3.18 21:24
@radkka píše:
Ty víš, co jsem zažila, viď. Představ si, že třeba resekci zubů v těhotenství, nemohla jsem si vzít prášky na bolest, bylo to skvělý :palec:

Ale ja she bavim o ucpanem nose, ne o zubech. S těmi jsem si užila v těhot. také a bez prášku, nejsi jediná hrdinka. :roll:

Příspěvek upraven 27.03.18 v 21:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
27.3.18 21:25

Mimochodem js byla ns olynthu zavisla jiz nekolikrat. Bez ohledu na tehotenstvi. Docela pomaha to stridat. Olynth, nasivin a Vicks (ten je nejlepsi). Sliznici si sice oddelas, ale zavislak se stanes za delsi dobu a muzes dychat:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
27.3.18 21:26

@cverunka taky jsi v hospode?!?:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
27.3.18 21:27

Tohle by mě taky zajímalo. Jsem na konci 8.měsíce, posledních pár týdnů mam neustále ucpaný nos, v největším zoufalství si střiknu Muconasal, jinak mořskou vodu - ta pomůže jen trochu, dneska mi paní v lékárně dala nějakej inhalátor Hap-či, a nepomohl ani trochu. Přejde to pak po porodu proboha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4503
27.3.18 21:27
@Alyss1 píše:
@cverunka taky jsi v hospode?!?:):)
:lol: Bohužel ne, přepla se mi na tabletu klavesnice :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
27.3.18 21:28
@Alyss1 píše:
Mimochodem js byla ns olynthu zavisla jiz nekolikrat. Bez ohledu na tehotenstvi. Docela pomaha to stridat. Olynth, nasivin a Vicks (ten je nejlepsi). Sliznici si sice oddelas, ale zavislak se stanes za delsi dobu a muzes dychat:):)
čemu to pomůže to střídat??? Já to střídala a nakonec to dopadlo že mi už nic nepomáhalo. Sliznici jsem si odrovnala totál, podle mě stejně jak kdybych používala pořád to stejne. nejlepší je zabojovoat a okamžitě přestat s tím, že se dvě tři noci nevyspí. Já spala s otevřeným oknem dokořán. A doporučují skončit ted, v zimě se líp dýchá. Otevřít okno, oblíknout se teple a spát v opravdu chladnu. Vytrpět tři dny a bude ok!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.18 21:30

Prosim Tě, kup si mořskou vodu - ta Ti nos pročistí a hydratuje. Mají normálně v DM a stojí kolem 50 Kč. Pokud máš nos hodně ucpaný, tak zkus hypertinický slaný roztok - mají třeba v DR.Max - cca 99Kč. Tam je silnější koncentrace soli. myslím si, že je to lepší, než chemie;)
Taky pomáhá inhalovat Vincentku nebo nějaký bylinky - i když v těhotenství nevím, zda je vhodné - záleží na co jsi byla zvyklá předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4503
27.3.18 21:30

@Kostroma Me to nepřešlo, začala jsem z toho trpět na záněty dutin a nyní beru kortikoidy do nosu a je to lepší. Az pomine pylova sezóna budu vysazovat a snad už to bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
27.3.18 21:31
@Sisina_1234 píše:
Prosim Tě, kup si mořskou vodu - ta Ti nos pročistí a hydratuje. Mají normálně v DM a stojí kolem 50 Kč. Pokud máš nos hodně ucpaný, tak zkus hypertinický slaný roztok - mají třeba v DR.Max - cca 99Kč. Tam je silnější koncentrace soli. myslím si, že je to lepší, než chemie;)
Taky pomáhá inhalovat Vincentku nebo nějaký bylinky - i když v těhotenství nevím, zda je vhodné - záleží na co jsi byla zvyklá předtím.

Pokud je závislá již už nic z toho nepomůže, jen přetrpět…! Já si to prožila třikrát. Ted už nekapu ani když jsem nemocná :D pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
27.3.18 21:34

@Veru1987 nektere maji jinou ucinnou latku. Ted ji samozrejme nepomuze nic jen odvykacks. Tedy pretrpwt tri dny. Nicmene se ji asineulevi, kdyz je tehotns. Pisu jako zkusenost pro ostatni - treba pri nemoci ci alergii se to muze hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí