Oneplay názor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
15.3.25 19:03

@- sedmikráska mně se každý seriál/film na konci buď vypne nebo sekne. a je to katastrofa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19223
15.3.25 19:30
@Nina135 píše: Více

Buď ráda, že až na konci. Mi se to seká a vypíná snad po půl minutě. Ještě jsem neviděla na tom slavném One ani jeden film ani seriál. Nemám na to nervy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8768
15.3.25 19:33

Zrovna se o tom u našich bavíme. Oneplay asi definitivně zruším. Voyo se mi líbilo. Používala jsem na pouštění pohádek. Ale tady ty trapné zámky. Ať si to strčí za klobouk. Opět Nova něco pokazila. Oni jsou na to velcí machři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
16.3.25 14:43

@- sedmikráska Já čekám na kolik to zvednou. Mám O2 a platím balíček kino, kde je voyo. Říkám si, že když to spojili, tak nebudu platit balíček a cena snad bude stejná jako s ním, když je to teď 2v1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
16.3.25 16:39

Tak mi to zvedli o 88,– Kč. Stačil jeden telefonát a mám odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60975
16.3.25 16:48
@Pulec387 píše: Více

V ktery sezóně myslíš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11291
5.4.25 17:53

Tak mně zdražujou paušál, snižujou slevu na internet, dokonce se ze mě stala celebrita, že mé oznámení o změnách cen dali do článku na Mobilmánii:

https://mobilmania.zive.cz/…default.aspx

Doporučuju přečíst i tuhle diskuzi:

https://t.ly/VEaXS

A speciálně sem dám tento příspěvek:

Pes je zakopaný práve v tom, že spojili dve streamovacie služby do JEDNEJ. Predtým O2 i VOYO mali každá svoj vlastný server, tak to šlo rýchlo. Ale kvôli redukcii nákladov (a teda vyššiemu zisku) to hodili na jeden server a ten nestíha, pretože sa spojili O2 klienti i VOYO klienti do jedného prístupu na jeden server. Hláška „pomalé pripojenie“ sa tak netýka klienta (i keď to takto hádžu na neho), ale na nich. Skrátka - dodžebali to! Zostáva veriť, že buď posilnia servery, alebo druhá možnosť - BOMBARDOVAŤ ich neustálymi sťažnosťami a zároveň upozorniť štátny orgán, dozorujúci takéto služby, že služba OnePlay neposkytuje deklarovanú službu = klamanie zákazníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.4.25 09:13

Dobrý den jsem se připojil na oneplay a vůbec nevím kde jsou žánry a vypadá to že vše musím vyhledávat to je úplně na prd. Nevím kdo to zas dělal ale předtím to bylo dobrý, teď je to ne přehledně a strašný. Snad stým něco udělají a to je vždy jak něco udělají kdyby radši to pustili na pár měsíců zdarma ať lidí řeknou názor a pak to spustí, tak děkuji to je můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.4.25 09:35

Oneplay system je dibilní jakoby to stvořil sám Bartoš. První O2verze OK, druhá podstatně horší, tato třetí je trus. Složité hledání, seznam programů má velké nedostatky, voyo nepotřebuji, ale musim ho platit navic at chci nebo nechci, precislovali programy, dopředu strkaji vše od Novy a Češi jsou zvyklí že č.1 je čt1…, dobře, budu bojkotovat Novu, ale zdrzuje mě to, programy nelze prečislovat, tlačítka na dálkovém ovladači take změnili, nic na svém místě, uživatelská logika v pytli. Do pytle s hlupáky, kteří inovuji, koupime si meně blbejsi skylink.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.25 23:40

Nsjhorši co kdy je one play nepřehledné. Zadám seriály vubec se neobjevi ordinace v růžové zahradě2, musim dát do vyhledávače no hnus nebylo nad Voyo, oo vypršeni poplatku už neobnovujem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
28.4.25 14:50
@Nina135 píše: Více

Taky se mi to pořád seká. Na reklamaci mi bylo odpovězeno, že se to občas stává a není to prý problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
28.4.25 15:38
@Mandisi píše: Více

Ano, seká se to každou chvíli. Když to mám na počítači, tak tam mám vždy odpočet na 30s, že začaly potíže a mám stránku aktualizovat. Nebo se to prostě vypne. Je to hrozný, už jsme to zrušili, teď jen využívám ještě ty dva týdny, co máme předplacené. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
20.5.25 13:55

Oživuji diskuzi.

U „tchýně“ se nám stalo, že si původně platila O2TV a VOYO, každé zvlášť.
Ve všech mailech jí psali, jak se spojují a že nemusí nic dělat, že to prostě sloučí.
Ona byla ráda, že to bude ronovu platit jednou platbou. Potud asi OK.
No, dneska jsme řešili, že to platí 2×.
Jednou za sloučené VOYO, jednou za O2TV, jelikož má na obojím stejný e-mail, tak se přihlášení liší jen v heslu, které měla na každé platformě jiné.
Jasně je to její chyba, ale je to paní přes 70 a tyhle souvislosti už nevnímá a přiznám se, že já to taky neřešil, když mi řekla, že jí psali, že to prostě sloučí, tak jsem si řekl, že to přece musí podle e-mailu poznat. Sám od PPF nic nemám, takže jsem to taky nestudoval.

Takže jestli máte v okolí nějakého seniora, který obě tyhle služby využíval, pro jistotu s ním překontrolujte platby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.25 14:57

zrušení duplicitní platby

Ráda bych posdílela zkušenost s dvojitými platbami za Oneplay- kdy se strhává jak z Nova, tak z O2. Doporučuji odhlásit se z Novy dříve, než se zaregistrujete na O2, kde to může být pro zákazníky výhodnější. Protože mě se vytvořil duplicitní účet na stejný email. Na chatu oneplay Vás to prakticky nespojí s živým člověkem, linka O2 funguje dobře, ale Nova spojení- infolinku nemá. Takže když potřebujete zrušit platbu na Nově, může to být obtížnější. K dispozici je jen chat z AI. Každopádně pro usnadnění ostatním, existuje email podpora@oneplay.cz, kde jsou živý lidé, schopni pomoci. Jinak běžně by to mělo jít na správa služeb a zařízení vpravo nahoře a změnit plán…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.10.25 19:58
@- sedmikráska píše: Více

Za mě je Oneplay velké zklamání! Neustále se seká, vypadává a když chcete daný seriál či film stopnout tak to pomalu ani nejde. A ty ceny??? jako vážně? za českou aplikaci? platit měsíčně 200 Kč za to aby se na to mohl dívat jen jeden člověk současně a ještě aby tam nebylo všechno jako za 800 Kč. Nikdy v životě bych jim za tohle nedala 800 Kč. Tady asi někdo nepřemýšlel každopádně jsem Oneplay zrušila koupila si radši Netflix za 400 Kč, kde naráz může sledovat více osob a nabízí mnohem víc možností než tady nějaký Oneplay.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí