Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
10.6.13 22:26

@Papia to uteče :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
11.6.13 14:04

@frapik
ja vim :hug: - stejnak porad ani nevim jestli se budem jeste nekdy vubec znovu snazit…a kdyby tak urcite ne ted o prazdninach-spis az tak v zari-pokud vubec

• Citovat
  • Upravit
124
11.6.13 14:33

@Papia počkej jak myslíš to pokud vubec? jako pomýšlíš na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
11.6.13 16:06

@Papia
to jsme na tom stejně, my určitě v létě ne, v půli července budou teprv výsledky z imuno…a nechci moc na to vše pomýšlet :,( teď už vůbec ne :( ale jak začnu hrozně se všeho bojim :roll: jak výsledků, tak pomýšlení na další těho..no máme tu cestu k tomu štěstí prostě trnitou :zed:
ale přeci to jednou všechno musí dobře dopadnout… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
11.6.13 19:00
@frapik píše:
@Papia počkej jak myslíš to pokud vubec? jako pomýšlíš na IVF?

pokud vůbec…-no porad není jiste, ze to ještě zkusime…3× prijit o miminko je az dost…je to myslim jiné nez třeba ZT-ja dve svoje mimi videla a jedno jsme měli i v inkubatoru…pokud doktori nic nevymyslej, tak to nemůžeme jen tak zkusit znovu, ze ted uz by to mozna mohlo dopadnout jinak…3× to bylo uplne stejne…bez nejakeho vylepseni(myslim leky-nebo něco) to proste nemůžeme zkusita prijit zase o další miminko…
proto doufam, ze v te plzni na něco prijdou, protože jestli ne, tak nevim co bude…je mozne ze zacneme hledat nahradni matku

@Elunaj9
no to je taky další věc-do plzne jedeme zase za mesic, ale kdy budou výsledky nevim :nevim:
pak se ještě chceme sejit s dr. kouckym „na poradu“ a pak uz musíme vymyslet co dal…takhle se zit neda…jen tehotnim, pak mi miminko umre, pak cekam az bude telo ok a zase znovu…tohle nejde porad dokola…na to nemame s přítelem silu…

ale jinak taky samozrejme doufam, ze se dockame :hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Papia
11.6.13 19:05

Dneska jsem byla u reh. lekarky-holky byl to zážitek -dostala jsem masaz přes konecnik :oops: ;)
jinak panev i pater je celkem ok-navrhla mi lazne a ted jsme se zatím domluvily na uhličitých zablech-pry něco jako ve frantiskovych laznich- jen tohle je takovy zabal kam se fouka kyslicnik uhlicity-pry je to zdrave a pomuze mi to i na relaxaci-coz je fakt ze uz jsem zas takova zatata…tak uvidíme -na první jdu pristi tyden v utery ;) tak se tesim ze si odpocinu ;)

• Citovat
  • Upravit
16906
12.6.13 07:16

@Papia držim palce. A ty nevíš, kdy budou výsledky z Plzně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.6.13 09:07

@Papia Dr. Koucký mi dělal tu poslední kyretáž, pokud myslíš, toho z Apolináře…ten je fajn…
no je to těžký, ale já myslím, že nějaký řešení se najde… :roll: ale naprosto chápu tvou situaci :,( ale bude fajn musíme věřit.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.6.13 09:57

Ahoj tak jsem vcera mela velke ultrazvukove vysetreni na genetiku dopadlo vse na jednicku :) mimi nam prospiva mam uz 13+1 tyden tak sned uz muzu bejt konecne vic v klidu doufam ze je nejhorsi za nama jinak vsem preji at vysledky dopadnou podle prani :srdce: nam na tech vsech testech nic nenasli :nevim: ale asi nebyl ten spravnej cas museli jsme pockat na rok 2013 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.6.13 10:55

@verolli
tak to moc gratuluji! tak uz to pekne zacina! mame tu 2 tehule! super! jen tak dal :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
12.6.13 11:51

@Izzz
no nevim, brali nam jen krev a ostatni budou delat az za ten mesic az tam pojedeme znovu…a nevim jak dlouho jim pak trvaji ty testy co delaji :think:

@Elunaj9
jojo- ke Kouckemu jsem k apolinari chodila- jenze on uz nic jineho nevymyslel…jen cerklaz a to neni reseni toho tvrdnuti delohy…ale chceme k nemu pak jit az budu mit vysledky z te plzne…

• Citovat
  • Upravit
114
14.6.13 09:00

@frapik ahoj, držím palce ať dnes u dr. je vše v nejlepším pořádku! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
14.6.13 11:47

@Papia Ahoj a plánujete alespoň nějakou dovolenou, aby ti to rychleji uteklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.6.13 12:20

Frapik preji hodne stesti dnes :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
14.6.13 13:43

@frapik Ahojky tak co u dr jak jsi dopadla? Myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty