Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@frapik
ja vim
- stejnak porad ani nevim jestli se budem jeste nekdy vubec znovu snazit…a kdyby tak urcite ne ted o prazdninach-spis az tak v zari-pokud vubec
@Papia počkej jak myslíš to pokud vubec? jako pomýšlíš na IVF?
@Papia
to jsme na tom stejně, my určitě v létě ne, v půli července budou teprv výsledky z imuno…a nechci moc na to vše pomýšlet
teď už vůbec ne
ale jak začnu hrozně se všeho bojim
jak výsledků, tak pomýšlení na další těho..no máme tu cestu k tomu štěstí prostě trnitou ![]()
ale přeci to jednou všechno musí dobře dopadnout… ![]()
@frapik píše:
@Papia počkej jak myslíš to pokud vubec? jako pomýšlíš na IVF?
pokud vůbec…-no porad není jiste, ze to ještě zkusime…3× prijit o miminko je az dost…je to myslim jiné nez třeba ZT-ja dve svoje mimi videla a jedno jsme měli i v inkubatoru…pokud doktori nic nevymyslej, tak to nemůžeme jen tak zkusit znovu, ze ted uz by to mozna mohlo dopadnout jinak…3× to bylo uplne stejne…bez nejakeho vylepseni(myslim leky-nebo něco) to proste nemůžeme zkusita prijit zase o další miminko…
proto doufam, ze v te plzni na něco prijdou, protože jestli ne, tak nevim co bude…je mozne ze zacneme hledat nahradni matku
@Elunaj9
no to je taky další věc-do plzne jedeme zase za mesic, ale kdy budou výsledky nevim ![]()
pak se ještě chceme sejit s dr. kouckym „na poradu“ a pak uz musíme vymyslet co dal…takhle se zit neda…jen tehotnim, pak mi miminko umre, pak cekam az bude telo ok a zase znovu…tohle nejde porad dokola…na to nemame s přítelem silu…
ale jinak taky samozrejme doufam, ze se dockame
![]()
Dneska jsem byla u reh. lekarky-holky byl to zážitek -dostala jsem masaz přes konecnik
![]()
jinak panev i pater je celkem ok-navrhla mi lazne a ted jsme se zatím domluvily na uhličitých zablech-pry něco jako ve frantiskovych laznich- jen tohle je takovy zabal kam se fouka kyslicnik uhlicity-pry je to zdrave a pomuze mi to i na relaxaci-coz je fakt ze uz jsem zas takova zatata…tak uvidíme -na první jdu pristi tyden v utery
tak se tesim ze si odpocinu ![]()
@Papia Dr. Koucký mi dělal tu poslední kyretáž, pokud myslíš, toho z Apolináře…ten je fajn…
no je to těžký, ale já myslím, že nějaký řešení se najde…
ale naprosto chápu tvou situaci
ale bude fajn musíme věřit.. ![]()
Ahoj tak jsem vcera mela velke ultrazvukove vysetreni na genetiku dopadlo vse na jednicku
mimi nam prospiva mam uz 13+1 tyden tak sned uz muzu bejt konecne vic v klidu doufam ze je nejhorsi za nama jinak vsem preji at vysledky dopadnou podle prani
nam na tech vsech testech nic nenasli
ale asi nebyl ten spravnej cas museli jsme pockat na rok 2013 ![]()
@verolli
tak to moc gratuluji! tak uz to pekne zacina! mame tu 2 tehule! super! jen tak dal ![]()
@Izzz
no nevim, brali nam jen krev a ostatni budou delat az za ten mesic az tam pojedeme znovu…a nevim jak dlouho jim pak trvaji ty testy co delaji ![]()
@Elunaj9
jojo- ke Kouckemu jsem k apolinari chodila- jenze on uz nic jineho nevymyslel…jen cerklaz a to neni reseni toho tvrdnuti delohy…ale chceme k nemu pak jit az budu mit vysledky z te plzne…
@frapik ahoj, držím palce ať dnes u dr. je vše v nejlepším pořádku! ![]()
@Papia Ahoj a plánujete alespoň nějakou dovolenou, aby ti to rychleji uteklo?
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.