Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Papia jo to by bylo fajn, abys tam nemusela nadvakrát na odběry ![]()
@Elunaj9 ahoooj
no špinění je pryč, tak snad dobrý, ale zneklidňuje absence příznaků, v pátek jdu na kontrolu, tak se uvidí
Tak super…to je dobrý příznak, že špinění už není…
Příznaky? naprosto chápu tvé obavy
…myslím, že už jsme tak zblblé, že se moc hlídáme v tom stavu ale není divu, že
ale držím palce určitě to bude v pohoooděěěěěěěěě! ![]()
@Elunaj9 jsi hodná, díky, tolik lidí mi drží palce, snad to zabere
a co u vás?
No my nic…
začátkem července budou výsledky z genetiky, a 20.6.jdeme na imuno do Podolí a pak jedem na dovču
tak to teď vše chci vypustit, stejně se snažit nemůžeme…a až budou výsledky, budeme moudřejší…už aby to bylo
a pokud nebude problém a nebude potřeba léčba na konci srpna začneme znovu
tak ať se to do toho pátku moc nevleče a určitě podávej informace ![]()
@Elunaj9 jo odfrknout si je taky potřeba, já jsem dokonce byla ráda za tu dobu, co jsme čekali na výsledky, protože ze mě spadl ten stres ze snažení, bylo to příjemný odfrknutí ![]()
Ahoj holky- tak jsem zpet z te plzne…trosku byly zmatky- tim ze nas objednávala profesorka, tak o nas na recepci nevedeli-takze místo v 9 nas vzali az v 9:45 ![]()
profesorka je fajn-jen si tedy vyplnila naší anamnézu- mela jsem pocit ze si ani neprecetla vse co se nam stalo a proc tam vlastne jedeme-takze neprijemne otázky typu-takze mate jedno dite-ne nemame zadne…když ji rikam v kterem tydnu o mimi vždy prijdu, tak valila oci, ze to tedy je hodne pozde-no to vim také a 3×
…byla prijemna, jen evidentne duchem nekde jinde…nabrali nam jen krev, ze pry na ten ovu hlen a odber spermii mame prijet az za mesic-ze je to ted ještě brz
o…do podkladu co jsem privezla -genetiku, imuno, trombo jen koukla, ze v tom není nic spatne a ze si tedy stejne udela sve odbery…ze pry priteli nedelali imuno…no takze zase mesic cekani a pak znovu k ni…tak uvidíme, jestli na něco pak prijdou… ![]()
celkovy dojem mam dobry…jen byla nejaka mimo-rikala ze se min. tyden vratila ze státu, tak ještě ma rezim uplne naopak…a u ni jsme byli asi 10 minut ![]()
Ahoj…proč až za měsíc? Proč to neudělala hned? Tohle nechápu, oni ti doktoři nechápou, jakou dobu pro nás znamená pár dní, natož měsíce
ale tak snad na něco přijde…a co dělá ona navíc nebo jiného než v tom Podolí?
@Papia Ahoj tak snad na něco přijdou
no má asi dost práce
ten měsíc uteče jako voda to mi věř akorát na ty výsledky si pak chvilku počkáte no.
My jdeme konečně do snažení, po roce a půl pauzy. Ve středu jdu ještě k fyzioterapeutce, aby mě zkontrolovala a vrhneme se na to. Mám strach, ale snažím se myslet pozitivně
@Elunaj9
no pry je ještě brzo od posledního potratu ve 22t -ten byl 27.3-tak si mam pak zavolat az dostanu další ms- a oni nas podle toho objednají…
@marinka5
ja vim, ze mesic utece, jenze to cekani je proste hrozne…ikdyz je jasny ze mesic navíc uz nas nezabije…ale stejnak…mohla nas rovnou objednat az na ten cervenec-ted nam akorát vzali každému jednu skumavku krve a jinak nic…tak uvidíme pak…
jinak drzim palce at to klapne-a ten strach chapu ![]()
taky se bojim -a to ještě vůbec nevim co bude…
@Papia to čekání je děs…pamatuji si když jsem čekala já, takže tě chápu, jen už mi to teď nepřijde takový, ale zase jsem v trochu jiné situaci
@Papia Jo já jí psala krátce poté, co jsem potratila a tenkrát mi odepsala, že je dobré, když proběhnou alespoň dva cykly než se jde na náběry, a pocit z té první návštěvy u ní jsem měla uplě stejnej!
Taková trošku zmatená, že jo, ale na lidech jí záleží, uvidíte.
@frapik
no jenze ja ted akorát po dvou cyklech jsem
-dnes jsem 11DC…ale asi se ji to zdalo brzo spis protože to nebylo ZT v nejakem pocatecnim stadiu…ale nevim-to si jen myslim…
tak uvidíme za mesic, no ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.