Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papia
7.6.13 15:26

@frapik
je tak ty ho znas…ale tedy asi to nezabralo…a daval ti caje na otehotneni, nebo na udrzeni…to tedy není dobra reklama…ja vim o holcine co otěhotnět nemohla a hnedka po prvním mesici piti caju se ji to povedlo…ale muse hodne delat i psychika…a ted uz tam nechodis?

@Elunaj9
jmenuje se robert kriz a tel. je 233 341 109 volat na objednani od 17-19 hod-kdyby to admin smazal, tak ti to pak pisnu ještě do SZ ;)

ja jdu k dvoranove v utery odpol-a me tedy nerikala ze je to u me k nicemu-taky otehotnime dobře…ja jdu jen pro kontrolu, aby me kdyztak trosku porovnala zada a panev;)

• Citovat
  • Upravit
124
7.6.13 15:47

@Papia Měla jsem od něj na udržení a nepomohlo a už tomu nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
7.6.13 15:52

@frapik
:think: tak to chápu, ze uz to pit nechces…třeba mu to nevyjde u každého, ale verim ze nekomu pomuze-doufam :hug:
me ted dal taky caj-spis tedy na otehotneni-ale to ja ani nepotrebuju-ale tak si myslim, ze se aspoň telo srovna a pak se uvidi-ja ani nevim co bude delat dal…
ale me rovnou řekl, ze nevi cim by to u me mohlo byt- nechtel to ani zaplatit, ale nakonec jsem to zaplatila-citila bych se blbe…

• Citovat
  • Upravit
124
7.6.13 15:54

@Papia docházela jsem dokonce k jednomu léčiteli až v Příbrami, léčil tok energií v těle a taky to nezabralo a potratila jsem… jsem asi těžkej případ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
7.6.13 15:55

@Papia Jo Robert je slušnej, a neni drahej, to jsem byla u jednoho šarlatána, co si nechal zaplatit skoro 2.000 a za nic… ale o něm už se nechci ani bavit, jen vzpomínka na něj mi zvedá tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
7.6.13 16:00

@frapik
to myslis reiki?
na to jsem ted naposledy taky chodila…a nezabralo to…ikdyz nektere věci videla-nebo tedy spis načetla je rukama a snažila se mi pomoci, ale bohužel no :,(

ted to i sama umim-udelala jsem si I. a II. reiki kurz…ted tim lecim babicku ;)
trochu zkousim i sebe, ale kdo vi :think: ;)

• Citovat
  • Upravit
124
7.6.13 16:05

@Papia nevim, čemu se přesně věnoval, plno keců o vnitřním rozvoji… je to pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
7.6.13 16:20

@Papia ale bylinkám obecně věřím, třeba kontryhel mi pomáhá na sliznici uplně ukázkově, když jsem byla pár dnů po vynechané ms na gyndě, tak doktorka říkala, že na těhu to nevypadá, že sliznice je nízká, tak sem pila pár dnů kontryhel a je načechrala pane! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
7.6.13 16:48

@frapik
jojo- ja bylinkam taky verim-ted mam smes z kontryhele, rebricku- nat, ibysku-list a sipek-pomer uz nevim-ale po te plzni se dam do piti a uvidíme k cemu to bude dobre ;)

• Citovat
  • Upravit
124
7.6.13 16:52

@Papia držím nám oběma palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
9.6.13 11:03

@frapik
doufam, ze spineni uz prestalo a je ti fajn :hug:
kdy jdes na další kontolu?

holky drzte nam prosim zítra palce- jedeme do te plzne :pankac: -strasne moc doufam, ze nam něco poradej :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
124
9.6.13 11:19

@Papia špinění přestalo! snad se nevrátí. zítra držím palec. Kdyžtak ať partner dnes sexuálnmě drží půst je možný, že už zítra „naberou“ vzorek spermií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
9.6.13 11:32

@frapik
tak to je bezva-drzim palce :palec:

sex.pust musí mit 4 dny ;)
je to i v instrukcích z te plzne- i na spermiogram na gen. vysetreni mel zakaz myslim 3,nebo 4 dny ;) do zítra uz to musí vydrzet

• Citovat
  • Upravit
124
9.6.13 11:42

@Papia My jsme měli kliku, že když jsme byli na první konzultaci byla ovu, takže rovnou odebrali ovulační hlen a výsledky byly do měsíce nás obou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
9.6.13 11:45

@frapik
no u me to zatím vypada, ze by to tak mozna taky mohlo byt-aspoň doufam-abych tam nemusela zas jet znovu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty