Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papia
24.5.13 22:02

@Izzz
taky nas to ceka- neboj ;) :hug:
@smiley1
aha-tak to jsem si ještě nestihla ani precist o co jde
a mojzisku cvicim tam max 2X tydne…nic moc

• Citovat
  • Upravit
36
25.5.13 10:26

Velka gratulace at mimi roste :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
26.5.13 10:44

@smiley1 ta kinezka chce někdy více sezení uvidím nezbývá mi nic jiného než věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
26.5.13 11:44

@marinka5 ja jdu v utery zkust akupunkturu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
26.5.13 12:08

@smiley1 to vlastně ani nevim přímo co to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
26.5.13 13:50

@marinka5
no to jsou jehlicky, které ti dr. napíchne do nejakych bodu a bud na uchu- tam je muze nechatcca 14 dni a nebo ti je necha jen po dobu, kdy jsi u nej (cca hodinu)
na to jsem taky chodila-hlavne mi tim odblokovaval dr. zada a i mi pry napichnul body abych byla v tehu v pohode(byla jsem zrovna tehotna)…ale bylo to ve finále celkem drahe…porad jsem musela chodit na vymenu tech jehlicek, tak jsem se na to pak vyprdla…
první navsteva 500 a kazda další 300…a ani nevim jestli jsem citila ucinek…prislo mi lepsi cvicit tu mojzisku…

hlavne bych si to nechala udelat jen od nejakeho mudr.-tomu bych aspoň verila…
uci se to ted ma znama a od te bych si nenechala napíchnout vůbec nic…
muze pak i vic uskodit nez pomoci…

• Citovat
  • Upravit
3106
26.5.13 17:30

@Papia a kam jsi chodila? Ja pujdu do naturecare.cz . Chci to zkusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
26.5.13 21:34

@smiley1
jasan zkus- myslim, ze to je ok…
ja chodila na roztylske namesti do miniclinik…ten doktor co dela tu akupunkturu je i rehabilitacni lekar a i me rovnal a tak…ale stejne mi prisla lepsi ta dr. z hostivare…a hlavne me pak stvaly i ty peníze…ale citila jsem se ok - to zase jo

• Citovat
  • Upravit
derish
26.5.13 23:11

Ahoj mam za sebou 3 potraty 1.byl samovolný a pak ty další 2.byli zamlklí nevím si rady protože jsem mladá je mi 18 a chtěla bych s přítelem miminko. Miminku vždy 7.týdnu bije srdíčko a pak přestane koncem 8.tydne nevíte jaký to je duvod díky.

• Citovat
  • Upravit
6379
27.5.13 00:52

A už ti dělali njàkè vyšetření? určitě bych si nechala udělat hormonàlní profil a genetiku.pak třeba i imunologii ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
27.5.13 07:15

Já bych byla určitě pro imunologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
27.5.13 09:45

Kar-maa, hrozně moc držim palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
27.5.13 10:04

@kar-maa moc gratuluji k těho..ze své zkušenosti, bych šla na utz co nejdéle, u mě bylo srdíčko 7+3 poprvé a předtím v 6+3 a byl jen žloutkový váček, pak se člověk zbytečně další týden trápí :roll: lepší až po tom 6tt, a pak je rovnou vše vidět a můžeš se radovat.. :dance: i když vím, jka je těžké čekat :(
Jinak já jsem se rozhodla, že budu zkoušet Sujok, i když taky nevím jak to bude finančně náročné + samozřejmě pí Dvořanovou, na rehabilitační cviky.. :) hezký den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
27.5.13 11:41

@derish to je mi moc líto…určitě si vyžádej genetiku, odběr krve na infekce, a pokud možno reprodukční imunologii, já měla 2 zamlklé 1.v8tt, 2.ve 12tt,:,( jsem v procesu obcházení dr…takže hrůza, ale doufám, že příčina se najde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
27.5.13 12:35

Ahoj co berete nebo jste brali v těhu nebo před za vitamíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty