Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@frapik nojo, ty si to taky nemela zrovna ruzovy, drzim pesti ad to vyjde a uz je vse konecne v nejlepsim poradku
![]()
Ahoj holky jsem tu nová, ale mám podobný osud jako většina z vás..Prodělala jsem 2ZT, 1.v 09/2012– plod se nezačal vyvíjet pouze gestační váček, 2. –04/2013 – vše už bylo na dobré cestě, ale na kontrole ve 12+0tt, už netlouklo srdíčko, do té doby vše ukázkové. Začínám se vzpamatovávat a věřit, že se to jednou prostě povést musí, otěhotněla jsem vždy dá se říci na poprvé, ale to další je bohužel složiý chtěla jsem se s vámi poradit jestli nevíte o nějakém dobrém doktorovi nebo o nějakém speci. pracovišti v Praze…ten můj dr. totiž dělá docela problémy s jakýmkoliv doporučením a já s ním začínám být nespokojená…a bojím se, že příště by mohl něco zanedbat a opět by to nedopadlo. Sama jsem si např. vyřídila genetiku a ráda bych i na imunologii k dr. Madarovi, krev na infekce mi bohužel také nikdo nebral
Budu ráda za každou vaši radu a doporučení…;)
@Elunaj9 Ahoj
mě moje gynekoložka sice dala doporučení na genetiku, imunologii a na laparku, ale zbytek mi taky nechtěla udělat. Tak jsem si zašla za obvodní dr. a ona mě poslala na infekční a nabrala mi štítnou žlázu, tak to takhle taky můžeš zkusit, ale jestli to vůbec nijak nechce řešit tak bych asi přešla jinam ![]()
@marinka5 - řekl mi, že na genetiku mě pošle, to jsem však nakonec vyřídila sama, ale krev na infekce atd..to mi nikdo nechce vzít ani obvodní, ta mi řekla, že se o to má starat gyn…navíc chci vyloučit opravdu všechny možný příčiny, než do toho jít po 3.s otazníkem
takže se chci nějak dostat i na tu imunologii…ale zase nechci jít naslepo k novému gyn, abych na tom nebyla hůř než tady
proto prosím jestli jste někdo z Prahy a jste spokojený s přístupem svého gyn..prosím o kontakt ![]()
@Elunaj9 když jsem byla těhotná, brali mi krev na infekce…někdy v 7tt
Ahoj ja jsem musela vymenit 2 doktory jeden lepsi jak druhej a ten druhej byl soukromeja a ten se nechal zaplatit
ted mam doktorku ta nam teda zadne problemy nedelala a hned mi na prvni prohlidce vse dala bez problem u zamlkleho je problem ze ti nemusi nic najit
mam vsechny vysetreni i organy komplet a to me to potkalo 2× plus samovolne ale to bylo jeste pred menstruaci takze operace jen dvakrat asi se to neda zanedbat spis mozna neco schazi ale u nas nic nenasli
.A mela jsi nejake priznaky kdyz se to stalo podruhe u me to bylo tak ze jsem pokazde spinila a mela desnej prujem ale jinak nic je to na prd kdyz se to stane.
No v dnešní době je to těžký najit normalní doktory ;( Bohužel ja ani v jednom případě žadne příznaky o to je to výdy ještě horší, když jsem ani nezačla krvacet jen šla na běžnov kontrolu, den na to jsem měla jit na prvot. screening namisto toho jsem šla na revizy.
@Izzz krev v těho. mi taky brali, ale ja chci z dr. dostat vyšetření na TORCH, štítnou žlázu atd.to ty těho. odběry neobsahují. Čekame na vyšetření genetiky a toho se bojim ale co čtu, max. zjistí ty tromb. mutace;( jen ať nezjistí ofco ve stylu, že já a múj partner k sobé geneticky nepasujem nebo tak něco:-C a jak jste na tom vy? už pie nekdo muze snažit? Doufám, že každá z nás tady bude psát už jen pozitiva a dočkáme, MUSÍME PŘECE!
i Dr. v nemňcnici mi říkal, že ta která otěhotni, ta také jednou uspesne donosí.. ![]()
@Elunaj9 my máme oba mutace, ale nevýznamný. No a mě zjistili na imunologii problém. Už je vyřešeno a ted se už snažíme. Tak uvidíme, co přinese květen ![]()
@Izzz tak to přeju hodně štésti ať se zadaří co nejdříve a hlavně úspěšně
a ty jsi byla na imuno v Podoli?
@Elunaj9 v Podolí. Ale pak jsem přešla k dr Karin malíčkový. Měla jsem špatný výsledky a chtěla jsem léčbu rychlejší než v Podolí. Nechtěla jsem Prednison. Proto jsem šla k ní.
@Elunaj9
taky chodim k malickovy na karlak…ted jsem si na gynde rekla o zadanku na imunologii a jedeme jeste do Plzne k prof. Ulcove-Gallove
Zadanku na gen. vysetreni mi taky na gynde v pohode napsala a tam mi delali i tu stitnou zlazu a i vsechna vysetreni partnera…ale podle vsech testu jsme ok, i tehotnet nam jde bez problemu ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.