Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@marinka5 tak to tu asi kazda, drzim pesti ad se muzete zacit snazit a vyjdeto
@marinka5
![]()
tak snad uz ten pristi tyden budete vedet co a jak a pustite se do toho ![]()
doufam, ze ty výsledky budou dobre…podle me kdyby bylo něco spatne, tak by vam urcite volali
@demetritis
diky
snad ti to taky dobře dopadne ![]()
@Izzz
tak to zni dobre ![]()
drzim palce ![]()
@Papia tak staci vidrzet jeste 6a pul tejdne a jsme ve 30 tt tak to uz nade Moc dekuju za podporu
Ahoj tak musim napsat dobrou zpravu po velkem vysetreni, mimco roste srdicko krasne byje tak jeste 2tydny a jsme ve trinactem a to nejhorsi pro me snad za mnou
tak snad do tretice to klapne jen uz nesmim do prace mam rizikove tehu takze spousta casu
no uziju si leto ![]()
@verolli gratulace, pekne odpocivej a nelez moc na slunko preju ad uz je vse jen lepsi
@demetritis Teda ty sis prošla peklem, jak koukám. Gratuluji ke klučíkovi. ♥
Holky tak já dnes den před MS našla // už žádnej duch, pěkné kolejničky. Hned v pondělí mažu na gyndu na krev a snad to napočtvrté dobře dopadne.
Ahoj holky, dřív jsem si s vámi psala a teď mě napadlo, že vám napíšu a snad vám vliju trochu optimismu. taky jsem 2× potratila, našla se chyba v me imunitě a teď už snad opravdu čekám miminko, jsem v 17.tt. určitě se to podaří i u vás, držím palce ![]()
Dekuji
a hlavne at je nas vic a vic tehotnejch my si to zaslouzime kazda mame za sebou skarede zkusenosti tak 2013 musi bejt stastnej
my by jsme meli mit mimco kolem vanoc
hezkej jezisek
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.