Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
27.5.13 12:50

@marinka5 já jsem po prvním potratu až do toho druhého potratu užívala po celou dobu Femibion 800, stejně nepomohl :roll: ale myslím, že je dobrý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
27.5.13 12:52

Ja brala listovku, laktobacily a tehu vitaminy…

• Citovat
  • Upravit
10486
27.5.13 12:53

Aha já myslela jestli jste nebrali i něco konkrétního, třeba zinek selen a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
derish
27.5.13 14:30

Právě čekám doktorka me tam objedná nemely jste někdo takové problémy co já dá se to lečít když mi to zjisteji

• Citovat
  • Upravit
114
27.5.13 14:54

@marinka5 V tom Femibionu je obsaženo vše co je v těhotenství potřeba….a když jsem se na to ptala, zase se to přehánět nemá, tak jsem se držela jen toho….. @darish :,( Všechny tady máme za sebou opakované potraty :,( :,( …..a léčit se to dá, pokud se na něco přijde….jinak může jít o blbé náhody :roll:,ale to už se pak dovíš víc, co ti řeknou ta vyšetření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
27.5.13 15:04

@marinka5 my jsme brali s manželem oba vitamín E a ještě jsem ho cpala selenem a zinkem. Ale došly nám a kupovat nový už se mi nějak nechce. Spermio máme výborný a chyba v mým imunu, takže já mám jen femibion…a léky od Malíčkový na imunitu…plus ted na cyklus proveru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
27.5.13 15:57

@marinka5
ještě jsem brala občas éčko- většinou po potratu-pry je to dobře na dělohu a pak jsem ho občas brala i v tehu-tak 2×-3× tydne-mala jsem velke baleni

• Citovat
  • Upravit
36
28.5.13 09:40

Ahoj ja brala femibiolin u obuch tehu ty sice nedopadly ale po 2 potratu jsem zacala brat chlorelu a jecmen coz zabralo :) to uz jsem psala a tad beru femibiolin 800 ten je si nejlepci :think: je tam vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
28.5.13 10:55

Ahojky holky, já při prvním těhu brala jen listovku a to nedopadlo dobře. Pak 3 měsíce před snažením jsem začala brát femibion800 a vyhovoval mi a i krev jsem měla dobrou nic mě nechybělo atd a při třetím jsem taky brala femibion800 a to jsem dotáhla nejdál, ale bohužel to taky nedopadlo dobře, ale to je zase jiná kapitola…Já za sebe mužu femibion doporučit všem protože jsou tam snad všechny vitamínky a navíc ta žena která neumí štěpit listuvku tak má problém s normální a tady právě ve femibionu je njákej přídavek (nebo vitamín či co to je ted si nemužu vzpomenout) a ten pomáhá tu listobvku štěpit :lol: takže za mě femibion800 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
28.5.13 11:41

Já teda taky beru femibion, když tvrdí, že je tam ta listovka naštěpená :think: jenže k tomu mám brát zvlášť ještě zinek, selen vit. E, pangamín a b-komplex, to mi doporučila imunoložka, ale říkám si, jestli toho neberu moc :think: ona mi řekla, že je to lepší brát vše jednotlivě, že je tam toho víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
28.5.13 12:59

@marinka5
no ja na ten femibion za sebe moc neverim-brala jsem vzdy obyc listovku a obyc tehu vitaminy a ted pri genetickych testech nam i merili obsah listovky v tele a ja ikdyz mam mutaci a mela bych ji stepit spatne tak ji mam dost a pritel kterej je ok, tak ji mam malo-docela me to pobavilo ;) trosku paradox…
jsem zvedava co mi v te Plzni daji…pak pisnu…jeste 14 dni -nejak mi to neutika :roll:

• Citovat
  • Upravit
10486
28.5.13 13:53

@Papia tak vidíš tak takový prachy vyhazujeme zbytečně z okna..mě právě tyhle všechny vitamíny dala Ulčová-Gallová no uvidim

my teda asi za měsíc půjdeme do toho snažení, ale bojim, bojim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
28.5.13 14:18

@marinka5
ale kdyby mi to rekla v te Plzni, at to beru, tak beru vsechno co rekne :hug:
moc na tebe budu myslet :hug:

• Citovat
  • Upravit
10486
28.5.13 14:28

@Papia děkuju a tobě přeju ať už v té Plzni na něco přijdou a pomůžou vám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
28.5.13 21:40

Ahoj, tak to já brala jen Femibion a myslela jsem si bůhví co neberu :nevim: každopádně teď už jsem koupila jen obyč listovku a nic víc zatím neberu..dokud nebudu mít nějaké výsledky a někdo mi nic konkrétně neřekne, jenže já to mám ještě všechno teprve před sebou… :roll: ale věřím, že všechno zlé je k něčemu dobré a my všechny co tady teď řešíme takové smutné trable budeme za chvíli řešit úplně jiné starosti :lol: a budeme spokojené… :lol: musíme @Papia přeju hodně štěstí v Plzni! a určitě dej vědět, mě čeká Podolí, ale taky se to vleče…až za 25dní.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty