Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papia
29.5.13 08:16

@Elunaj9
jojo- moc to neutika- ikdyz asi se na to nesmime tolik upinat…ja uz na imuno chodim a dr. Malickova je taky super a na nic neprisla, takze spis musim pocitat s tim, ze ani v te Plzni nevymysleji nic lepsiho…

jeste jsem se vcera objednala k leciteli -je na Praze 6- jdu hnedka v pondeli(coz jsem ani necekala tak brzo)-on dava bylinky a zakaze treba nejake potraviny-ale uz nevim presne-byla jsem u nej naposledy asi pred cca 7-8 lety-ale pak vam dam vedet
dcera me kolegyne tenkrat nemohla dlouho otehotnet(nevim jak dlouho)a on ji dal nejake caje a byla tehu hnedka dasli mesic…
tak uvidime co vymysli na me…

• Citovat
  • Upravit
16906
29.5.13 08:46

@Papia kdy tě čeká ta plzeň?
No já jsem malinko skeptik, co se léčitelů týče..ale nikdy jsem žádnýho nepoznala, nemůžu soudit. Jen s tou dcerou známý si myslim, že to bylo docela slušný placebo. A že se jí ulevilo, že jí někdo pomáhá a najednou se tělo odbloklo a bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
29.5.13 08:51

@Izzz
mozny je vsechno- klido bych takove placebo na udrzeni mimi az do porodu brala ;)
jedeme 10.6.

ja na lecitele ja verim- moji babi vylecil boreliozu…doktori ji ladovali vsim moznym a nopomahalo to a on ji pak vylecil homeopatikama…skoro nechodila a pak zas byla ok-ale ten lecitel uz nezije -byl z budejovic…jinak bych jela za nim

• Citovat
  • Upravit
1311
29.5.13 09:29

Nevmám zkušenost s léčiteli ohledně otěhotnění, ale jinak máme rodinnou léčitelku už přes 20let…je to původně dětská zdravotní sestra a i spolupracuje s lékaři(bohužel je dost léčitelů, kteří jsou schopni říct ať se pacient na doktory úplně vyprdne…)a chodí k ní i dost lidí ze světa hvězd…:)…ale o to ani nejde…jde o to, že opravdu pomáhá…sice má občas zvláštní řeči..ale kdo ne..dlouho jsem u ní nebyla…chtěla jsem za ní jet po potratu v prosinci, ale to jsem pak zas otěhotněla…navíc mě zarazilo, že se jí nelíbilo, že jsem údajně otěhotněla moc brzo po porodu mlašího syna a tělo prý není připravené…klukovi bylo v tu dobu rok a půl…dřív měly ženský děti rok od sebe a nebyly problémy…tak nevím…jo a je tu i diskuze o paní Moučkové z Prahy, ta se zabývá přímo problémy s otěhotněním…s jejím lečením zkušenosti nemám, ale má dobré recenze a dokonce jí znám také osobně a vím, že je s ní spousta lidí spokojená… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
29.5.13 10:10

@gatubela
no ja take nevim jak to s tim otehotnenim funguje, ale s tim ja problem vubec nemam, ja potrebuju pak mimi udrzet od poloviny tehu dal…ale kdo vi…treba i na jsou nejake bylinky-uvidime v pondeli co mi lecitel rekne…vazne jsem tam dlouho nebyla apred tim jsem nemela nejake velke potize abych mohla rict, ze mi pomohl-uz ani popravde moc nevim s cim jsem tam pred lety byla…no uvidime ;)

• Citovat
  • Upravit
1311
29.5.13 11:48

@Papia možná pomáhá i celkově, zkusim se zeptat, vím, že ty nemáš problém s otěhotněním…je blbý, že ti pořád nepřišli na příčinu…3× to náhoda asi nebude.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
29.5.13 11:55

@gatubela
nahoda to neni, ale nikdo nevi proc :roll: :nevim:
vsechny testy mam ok…kdo vi cim to je :think:

• Citovat
  • Upravit
124
7.6.13 08:05

Ahoj holky, tak jsem v 6 týdnu, píchám fraxipain do břicha a beru utrogestan, snad to napočtvrté vyjde! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
7.6.13 09:04

@frapik velká gratulace a moc štěstí, určitě nás informuj..jak jsem četla zpět, tak tobě ve finále nic nenašli na žádném vyšetření?? a nakonec teda nasadili fraxipirin? promiň, že se ptám, ale takové krásné zprávy jsou pro mě povzbuzením, že to jde :potlesk: a určitě Ti to vyjde : ) tak moc moc štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
7.6.13 09:18

@frapik
tak to je bezva- to uz bude brzo videt srdicko :palec: :srdce:

my jedem v pondeli do Plzne, tak jsem uz nervozni jako blazen-snad nam neco poradej :hug: :think:

• Citovat
  • Upravit
124
7.6.13 09:28

@Elunaj9 @Elunaj9 Jojo vubec na nic nepřišli a ten fraxík mi nasadili vyloženě pro jistotu, už byli asi bezradní a chtěli něco udělat. Máme v rodině silnou trombozu, já mám už teď náběh na křečáky a tak možná proto. Jsem dost nervozní, protože krom občasného pnutí v prsou necítím žádné příznaky (no jím jak nezavřená to je tak jediný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
7.6.13 09:33

@Papia Jedete na tu genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
7.6.13 09:38

@frapik
nene - genetiku uz mame za sebou- jsme uplne ok :roll: -vsechny vysledky jsou v normalu
ted jedeme na imunokliniku k prof. Ulcove-Gallove…je to uz posledni moznost, ze by nam mohli neco poradit…ja uz totiz chodim k dr. malickove na imuno v praze a ta na nic neprisla jak nam pomoci :think:

• Citovat
  • Upravit
124
7.6.13 10:04

@Papia jo tak jsem to myslela na Genetiku do Plzně. :-) Jsem pacientka prof. Ulčové, včera jsem u ní byla. Poradila mi brát béčko, selen a zinek, já se smála, jak to může pomoct a otěhotněla jsem druhý měsíc, co jsem to brala. Její rady nepodceňujte! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
7.6.13 10:04

@frapik a jak zvládáš ty injekce? já si to nedokážu moc představit, ale je jasný, že člověk pro to udělá všechno…
 @Papia

My na imuno…za 14 dní…a ještě nejsou výsledky z genetiky…je to dlouhé ….řekli mi, že budou do 2 měsíců….. :( výsledků se bojím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty