Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ywettka16 Tak je to dobrý, srdíčko tluče.
Akorát tam byla nějaká mladá doktorka a postrašila mě, že plodový obal je menší než bývá zvyklá a pak mi řekla: Ale na to nemyslete! Hmm fakt dobrá rada…
![]()
To je super
srdicko je dulezite vydet to je dobra zprava
, jo to jo daleko zacatek druheho trim. ale stejne nikdy nevis co se vse muze stat. Od te gen. jsem klidnejsi ale uplne nejradsi budu v prosinci az bude po vsem a mimi na svete
sice zacne jinej kolotoc na kterej jsem po 8 letech uz zapomela
ale radsi kolotoc nez se porad strachovat o tehu.
@verolli jsem hlídaná jak princezna Kate, chodím na gyndu každej týden ![]()
to je dobre at hlidaj mas zu nejake dite nabo je to prvni? Jestli nemas tak si uzivej nicnedelani a odpocivani ja uz tolik pohody nemam ale jsem doma a to je dulezite, alespon ten pracovni stres uz neni ![]()
@marinka5
jojo-jedeme na tyden na kola a pak 14 dni na konci prazdin-to jen jeste nevime kam se vrtnem ![]()
a co vy? jedete nekam?
ja ted byla o vikendu s kamoskama s baglama na slovensku -prechod male fatry a bylo to super ![]()
@Papia dnes 8+0 čili vstupuji do svého rizikového týdne… pozítří kontrola, sem poněkud vystresíkovaná
@Papia my jedeme na týden na Orlík, takže už se fakt těšim
@frapik také držím pěsti ať je vše v pořádku ![]()
@frapik tak to je super gratuluju
od pátku od rána jsem na tebe myslela…tenhle stres znám moc dobře, ale je dobře, že tě hlídají, alespoň jsi hned klidnější ![]()
@marinka5 jen si píchám fraxiparin, ale ten nasadili vyloženě jen pro jistotu
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.