Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Elunaj9 hele zezačátku mě to bavilo, teď už jsem rozpíchaná jak jahelníček a už mě to nebaví, štípe mě to, ale jinak se to dá
@Elunaj9
my meli vysledky genetiky cca do mesice-ale mame vse ok…nenasli vubec nic
@frapik
aha-ja tu Plzen beru spis jako imumo a reprodukcni kliniku-na genetiku jsem sla do gennetu v Praze-ale vezmu jim tam do te Plzne vsechny vysledky, tak treba uz nebudou muset delat neco znovu
no ja tam prave jedu jestli ona na neco neprijde-ale ja s otehotnenim problem vubec nemam, u me musi vymyslet co dal aby mimi vydrzelo dele nez cca do 20-24tt-potrebuji ho udrzet aspon o 8tt dele-cim vic tim lip-to je jasne…
resp. potrebuji vymyslet neco aby mi netvrdla deloha…pokud neco na to vymysleji, tak to bude ok…ale vsichni mi na to davali jen magnezko a to je spise placebo nez ucinny lek i v davkach v kterych jsem ho brala moc nezabiralo:think:
@frapik
ja si take pichala, ale bylo to ok-pichala jsem do bricha (do speku-ktery jsem chytla mezi prsty)-hlavne ne do stehna a spise vodorovne-ne moc kolmo…stridala jsem strany a taky jednou dala injekci vis a podruhe zase niz…a taky jsem injekci aplikovala hodne pomalu-pak to skoro nestipe…
i doktor byl prekvapeny ze nemam skoro zadne modriny a tak-
jen asi 2× jsem mela blbou modrinu a trochu i bouli, ale jinak to bylo ok ![]()
@Papia hele a když píchnu pod kůži a objeví se mi tam bublina je to ok? já si říkala jestli nepíchám moc mělko
@frapik
ja bych rekla ze jsem pichala tak 1-1,5cm do hloubky
vim ze dr. to pichaji vice kolmo, ale to prave dost boli, takze ja pichala jakoby na lezato a hlavne pomalu a vzdy v sede-jednou se mi zamotala hlava ve stoje-jsem spechala a bylo mi pak zle…takze vzdy v sede-chytit spek-pichnout jakoby vodorovne a pomaloucku-uvidis ze to bude lepsi ![]()
obcas jsem bublinu mela taky, ale myslim ze to nevadi…vadilo by to kdyby jsi pichala do primo do zily, ale do speku je to ok ![]()
![]()
@frapik
to bude dobrý, pokud ležíš a jsi v klidu..a můžu se zeptat, jak to máš v práci? co jsi řekla? já totiž minule velký problém, už jsem zůstala doma, ale měla vycházky a tak jsem šla raději s pravdou ven, ale s tím, že po kritických 12ti.tt, se určitě vrátím…no a poprosila jsem nadřízeného, aby to nikde neříkal atd..tak bohužel rovnou začal hledat náhradu tudíž to všichni věděli
a já když jsem se vrátila všichni hledali kde že mám to těhotenské břicho
tak už vím pro příště, že to rozhodně neřeknu, jenže to už budu hlídaná a jakákoliv nemoc delší jak týden bude podezřelá.
pokud tedy nějaké příště bude ![]()
@Elunaj9 já mu to ještě neřekla, jsem prostě marod, on z neschopenky nepozná, s čím jsem marod
@frapik píše:
@Papia akorát že špinim, tak ležím a trnu
tak to chapu, ze mas nervy, ale beres ten utrous
-ten je super…
kdyby jsi chtela, tak mam v praze na dejvicke lecitele bylinkare-v pondeli jsem u nej byla a rikal, ze jsou pak i bylinky na udrzeni, tak kdyby jsi chtela, tak ti na nej pisnu kontakt
nebo kdyby chtel nekdo jinej, tak vam to napisu…dava i bylinky na poceti a tak…
@frapik Jo jo, to chápu, to je jasný, že nepozná, jenže já byla doma cca 6 týdnů..takže jsem musela s pravdou ven ![]()
@Papia Já bych kontakt brala…byla jsem u té Dvořanové, cviky mi sice ukázala, ale řekla mi, že já vlastně nepotřebuji když jsem snadno otěhotněla… no a trochu mi rovnala pánev….ale alespoň mi zase odblokovala záda
![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.