Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Papia moje ségra má alergii na chrom a nikl…takže od brýlý, pásků a hodinek měla doslova vyžranou kůži…
@Izzz někdo si jí chválí, někdo si stěžuje… po té autonehodě je prý divná…
a taky jsem slyšela, že má na všechno postarší názory…
@gatubela jo screening neuznává, imunologii taky ne…ale je hrozně hodná
Ahoj holky,
tak jdu dnes na kontrolu na gyndu-je to 5 tydnu od porodu a 2 tydny od kyretaze…ms nikde, ikdyz bricho me celkem poboliva…tak snad tam budu mit vse v poradku…jinak je to otrava porad jen cekam a cekam…uz jsem z toho na palici…doufam, ze vy se mate fajn ![]()
Ahoj tak at ti to vse dobre dopadne
ja mam gyn za sebou jsem ted 7+4 a bylo krasne
takze se uz pomalu zacinam
a doufam ze vse bude dal o. k to je ted treti tehu a poprve
.
@gatubela
diky
tak jsem dostala bobule macmiror-mam totiz trosku vytok, takze je mam na 10 dni na noc…uz me to moc neba…jeste mi nechala 14 dni neschopenku a pak mi ji ukonci…vajecniky jsou pry ok, ale ms mam cekat tak do mesice…proste zase do 6 tydnu od kyretaze…
@verolli
tak to je krasny ![]()
ja se srdickama nikdy problem nemela…u me se to pokazilo vzdu az tesne za pulkou ![]()
@Papia hrozná škoda, že se to nepokazilo až ve chvíli, kdy jde miminko zachránit…snad víš, jak to myslim. Samozřejmě bych ti přála porod v termínu.
@Izzz
poprve to uz v tom terminu bylo-ale stejne je to tak strasne brzo…ta pravdepodobnost ze miminko narozene ve 24tt bude zdrave jako mimi co se nerodi ve 40tt ta proste neni- nekdy se zazraky deji, ale radeji to musime zvladnout jednou aspon do 38tt ![]()
ted uz u apolinare zachranuji dokonce ve 23tt…je uzasne co doktori dokazi…ale popravde ani nevim jestli je to takhle brzo spravne…
u me je hlavne blbe, ze porad nevim jestli jeste nekdy neco zkouset budeme…pritel uz nechce…nechtel ani ted napotreti…nedivim se mu… ja porad doufam, ze na neco prijdou, ale sama nevim jestli zas budu verit, ze to uz je to prave a ted uz to vyjde…jestli to jeste jednou zkusim, tak uz to bude opravdu naposledy…pak uz budu jen setrit a hledat nahradni matku…
@Izzz a jak dlouho vy se snazite o miminko?
@Papia začali jsme v prosinci 2011…šlo nám to krásně, napoprvý dvakrát…ale buněčná imunita zasáhla…a ted jsme zkoušeli 2.měsíc a zatim nic
@Izzz
v prosinci 2011 jsem prisli o prvni mimi…
a co ti na tu imunitu poradili dr.? a koukal jsi nekdy na Jonasovu metodu? porad to kazdemu dohazuju-u nas to 2× dle toho vypoctu vyslo i s pohlavim
-poprve jsem nic nepocitala… ted na potreti jsem jeste jedla grepy-oni hodne pomahaji na tu sliznici…ale to uz vse asi znas ![]()
@Papia malíčková mi dala metypred a pentomer…jonášova metoda mi připadá zvláštní. minule mi vyšly plodný dny na 1.den ms podle něj ![]()
grepy a podobně neřešim…čekám, až se zadaří. nechci se zatim uchylovat k BT, grepům ananasům a tak…to by mi brzo hráblo.
jo a ovulaci jsem vždycky cejtila, proto ten přístup k jonášovi
@Izzz
ja si BT taky nikdy nemerila a ani ovu jsem nesledovala-ja ji nepoznam…jen ted naposledy jsem si dala ten grep (1×) a ono to vyslo hnedka na prvni pokus podle toho jonase…ale snazili by jsme se i kdyby jonas nebyl ![]()
me to podle nej vychazelo taky ruzne-nejdriv hrozne brzo po ms a pak zas asi 18DC…ale ja to brala tak, ze za pokus navic nic nedam a stejne jsme sexovali jak se nam chtelo a nejen podle nej…takze vlastne neumim rict jestli to podle nej vyslo, kdyz jsme sexovali i mimo jeho vypocty…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
@gatubela
jojo- ty nutridrinky ted pije…uz vic jak tyden nesmi nic jineho
ona ta kamaradka mela take vse rhodiovane…takze nebylo moc jasne kde k tomu prisla…mozna je to i v jinych slitinach-uz si presne nepamatuju na jaky kov ji tu alergii zjistili