Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10486
22.4.13 09:08

@Papia aha, tak v tomhle už se fakt neorientuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
22.4.13 09:57

@marinka5
no ja taky- jen si to zatim pamatuju od te geneticky ;)
a jak vy to ted tedy mate- uz se zacinate snazit? nebo jeste na neco cekate?

• Citovat
  • Upravit
2445
22.4.13 11:16

@verolli
Ahojky, našla jsem tabulku srovnání ječmene

http://www.zelene-zdravicko.cz/…orovnani.php

a stejné složení jako ten od Green Ways má Synergy Pharm a je o 350 Kč levnější.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
22.4.13 11:24

@Papia já jen čekám do středy co mi řekne doktorka ohledně té laparky a poodle toho se budu řídit, už nehodlám na nic čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
22.4.13 11:24

@pepřenka na co je přímo ten ječmen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
22.4.13 12:16

Ahojte holky,
jak jsem slibila, tak vam sem pisu, ktery hormon mi spatne funguje.
K doktorovi jdu pristi tyden, ale dnes jsem byla na utz a dr. mi dala do ruky moji kartu, takze jsem si ji odnesla domu na prozkoumani.

Takze mam tady vyrazne vyznaceny hormon TSH. Nasla jsem si, ze to je hormon stitne zlazy. Vysledky maji byt mezi 0.44-3.77 ml a ja mam 7.57!!
nevite co to pro me znamena?
Dal jsem tu nasla jeste nejake male nesrovanalosti, ale ty u dr. zustaly bez povsimnuti.
Tak treba…
Prolaktin ma byt mezi 4,8-23,3 a ja mam 25,7
A v krevnim obrazu nejake hormon Neutrophile rel. mam 43,7 a ma byt 50,0-75,0
a Lymphozyten rel. mam 41,1, ma byt 25,0-40,0
a Eosinophile rel. mam 7,2, ma byt 0,0-4,0

Tod vse z horm. profilu. Muzete mi s tim prosim nejak poradit?

A jeste mam delozni sliznici po ovulaci 9mm, je to dost? Nevite jak vysoka ma byt?
No a jinak mi dnes nasla na jednom vajecniku vstrebanou cystu a na druhem cystu velkou 14×15mm :roll:

MOc vam dekuju za zkonzultovani :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.4.13 15:04

To je dost rozdil :lol: ale super ze to existuje ja bych asi jinak neotehotnela jestli to vse bude o. k je vec druha :?: tad si davam koktejl jen jednou dene a neni mi tak zle tak uvidim pristi tyden co ultrazvuk :| doufam ze :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
22.4.13 16:10

@pepřenka
tak to je docela rozdil v te cene :palec:

@marinka5
to jsem tedy taky zvedava co vam rekne :think:

@kar-maa
tak s tim ja vubec neporadim- jen ta stitna zlaza mi prijde tedy dost…ale nerozumim tomu :roll:

• Citovat
  • Upravit
16906
22.4.13 18:17

@kar-maa tak ta štítka je podle mě rozhodně problém, prolaktin je taky podtatnej. Zbytku nerozumim. A udivuje mě, že tvoje dr na to nic neřekla 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
22.4.13 18:26
@Izzz píše:
@kar-maa tak ta štítka je podle mě rozhodně problém, prolaktin je taky podtatnej. Zbytku nerozumim. A udivuje mě, že tvoje dr na to nic neřekla 8o 8o 8o

dnes jsem byla na utz a to dela zase jiny clovek. Tady dela kazdy neco a pak musis zajit k tvemu hlavnimu dr. ktery s tebou ty vysledky probere. Takze dneska mi na to ta dr. nic nerekla, protoze o tom ani nevedela.

A ano, ta stitka bude problem. Pristi tyden jdu prave na tu konsultaci a tam mi daji doufam uz i ty prasky na ni. A co se tyka toho prolaktinu, tak ho mam zvyseny a vycetla jsem z wikipedie, ze nefungujici stitna zlaza prave hladinu prolaktinu zvysuje. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
23.4.13 07:30

@kar-maa tak začneš zobat léky na štítku a bude to fajn. Já jsem si štítnou žlázu nechala udělat hned po tom prvnim ZT a pak mi jí dělala i Malíčková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
23.4.13 09:22

Me tu stitku Udelaji az ted- ve ct. jdeme na odbery-tak jsem zvedava jak nam to vyjde…taky tedy nevim jak dlouho trva nez jsou hotove vysledky :think:
jdeme do gennetu na letnou…

• Citovat
  • Upravit
16906
23.4.13 09:43

@Papia možná ve výsledcích od malíčkový tu štítku mít budeš…já jí tam mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
23.4.13 09:46

@Izzz
ja ji tam zkousela hledat, ale nenasla…je tam jeste neajky jiny popis podle ceho bych to nasla? zkousela jsem tam hledat to TSH ale nikde jsem to neobjevila :think:
v jake skupine odberu by to melo byt?

• Citovat
  • Upravit
16906
23.4.13 10:00

@Papia já a holky ze skupiny to máme od Malíčkový v sekci Štítná žláza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty