Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10486
19.4.13 10:31

@julie.cz nápad celkem originální, ale asi nee moc reálý :lol: já potratila vždy v 9tt vždy nastalo špinění vždy jsem spěchala na gyndu a vždy byl konec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
19.4.13 10:47

@marinka5
no my mame spermio ted cerstve z gennetu a tam je vse ok- jeste uvidime jak to bude v te plzni - je mozne, ze tam zkoumaji na tech spermonikach neco jineho nez na gennetice…

@julie.cz
ja mela vzdy vse ok- jedine co bylo u vsech trech stejne- bylo to tvdnuti bricha cca okolo 16-17tt- to uz nevim presne…na to mi dali jen magnezko-ono ani nic jineho dat nejde…
poprve jsem zacala hnedka rodit- to ze boleni bricha jsou kontrakce mi ani nedoslo…zaclo to ve 2 v noci a rano v pul 8 byla mala venku…
podruhe jsem zacala mirne spinit a na gynde uz dr. zjistil vyklenuty vak blan,
potreti mi nebylo vubec nic a po velkem utz dr. nasla zas vyklenuty vak blan…
plodovka mi nikdy neodtekla a jen poprve se mala nakazila infekci pri pruchodu porodnima cestama…jinak jsem nikdy nic nemela…

dr. mi ted naposledy stery-cytologii udelala a vse bylo zas ok-nevim presne v kterem tt mi to delala, ale celkem brzo-mozna okolo 12-14tt

• Citovat
  • Upravit
36
19.4.13 10:49

Ahoj holky ja jsem se lecila se stitnou zlazou od mladi kdyz jsem byla tehotna a po porodu se vse zlepcilo nemusela jsem brat ley coz bylo super. Jenze ted behem 2 let jsrm prodelala 2 zamlke vzdy jsem musela na kyretaz ted jsem opet po dlouhe dobe otehotnelaa zacala jsem uzival GW chlorella a jecmen je to :palec: nejdriv to vypadalo ze asi zas nic vzdy tam byl jen vacek ale tentokrat se na nas usmalo stesti a je tam embrio :D jenze stejne mam strach aby se to vyvijelo cesta je jeste dlouha :? mame za sebou oba geneticke vysetreni imunologii spermograf a ja kompletni vysetreni organu a odpoved vse normalni a proc se to deje :?: tak mi kazdej doktor i na genetice odpovedel to je priroda a ta to rozhoduje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
19.4.13 10:51

@Papia tak aspoň, že ten spermiogram je OK, já teď jak byla na té laparce ležela na pokoji s těhulí a břicho jí taky strašně tvrdlo a jediný co jí řekli, že musí ležet no a pak jí dávali velké dávky magnezka, mě třeba profesorka řekla, at magnezko jim už před a v průběhu těhotesntví, ale nevím přímo jaký to má smysl už takhle od začátku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
19.4.13 11:04

@verolli
a v kterem jsi ted tt? moc drzim palce at se dari i dal :hug:

@marinka5
mozna ze neco na tech spermiich objevej na tom imunu- nevim zda zkoumaji zas neco jineho :think:

to magnezko se bere jakoby na krece svalu a protoze deloha pracuje vlasne porad a nejake drobne stahy dela neustale, tak to je na to, aby to nebylo zas tak moc…me bylo tedy daleko lepe, kdyz jsem nelezela-nejhorsi bylo si lehnout na zada a natahnout nohy- to bylo jiste ze bricho hned zatuhne :roll:
td po treti mi zacalo tvrdnuti presne ve 13+0tt to bylo vazne hrozne a tak mi dr. poradila se jakoby predavkovat magnezkem -takze jsem mela 8 tbl ten den a lezela jsem tri dny v kuse- docela to zabralo…dal jsem pak uz brala mezi 6-8 tbl denne a stejne to dopadlo jak to dopadlo…ono kdyz tech tvrdnuti je uz pak vic, tak se to bere jako kontrakce…

• Citovat
  • Upravit
10486
19.4.13 11:10

@Papia takže si to magnezko brala už od začátku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
19.4.13 11:13

@marinka5
ne pred tim jsem brala ten magnosolv- to je takove rozpustne a to jsem brala tak 2-3× denne-nevim presne od ktereho tt-ale skoro od zacatku

• Citovat
  • Upravit
10486
19.4.13 11:16

@Papia tak to jo mě právě řekla, ať to beru už před otěhotněním a právě jsem moc nepochopila proč, ale poslechnu jí tím se nic nezkazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
19.4.13 11:18

@marinka5
tak to tedy taky nevim k cemu by to bylo dobre…ja chodila i do riz. poradny k apolinari a tedy tohle mi nikdo nerekl…dokonce kdyz mi dr. zvysila davky magnezka na tech 8 tbl tak mi dr. koucky rekl, ze at to klido beru, ale se to je spys takove placebo, ale ze stejne nic lepsiho neni…to mi rekli pred tim i v podoli…sice to magnezko moc nepomaha, ale nic jineho nemaji…

• Citovat
  • Upravit
36
19.4.13 13:59

Ted jsem v 6 tydnu takze :roll: jeste mame kus cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
19.4.13 14:39

@verolli :hug: :hug: :hug:
jojo- jeste kousek te ceka, ale jsi dal nezli ja ;)

• Citovat
  • Upravit
4340
19.4.13 18:17

Ahoj holky, je mi moc líto, čím si procházíte - přijít takhle o mimi v 5.měsíci je fakt šílený a to ještě opakovaně, vůbec si to nedovedu představit, máte můj obdiv, že jste tak statečné. :hug:
Já taky potratila - třikrát, ale vždy na začátku, a už jednoho cvrčka doma mám, tak to není taková hrůza.
Ale jak jste psaly o té štítnici - po posledním potratu mi obvoďačka nechala nabrat hormony i protilátky - hormony OK (i když mírně zvýšené TSH), ale pozitivní protilátky a odeslala na endokrinologii. No a endokrinoložka pak už předepsala Letrox a prý ty potraty mohly být tím (mimojiné se zjistily i imunologické příčiny - pozitivní BI na spermie). Takže teď zobu Wobenzym, Anopyrin (mám ještě MTHFR heterozygot), Prednison, Letrox, Femibion a prolejvám se kontryhelem. Tak to by bylo, aby se to nepovedlo.
Se synem jsem taky měla docela časté tvrdnutí břicha a brala na to Magnosolv, žádný zvláštní efekt, ale udržel se - tehdy jsem to až tak neřešila - víc mě štvala aktivovaná arytmie srdce. Teď už bych si teda starosti dělala mnohem větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
21.4.13 08:44

@JaLa
teda ty toho zobes ;) 8o
snad to zabere a zadari se :hug: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Papia
21.4.13 08:46

@verolli
a jaky ten jecmen uzivas? :think: - hodne lidi to chvali

• Citovat
  • Upravit
1311
21.4.13 09:16

@JaLa ahoj, taky mám za sebou tři potraty…taky mám heterozygot MTHFR a zvýšené protilátky proti štítné žláze, ale ty prý potraty nezpůsobují, beru letrox, ale to spíš proto, že až otěhotním, tak by mohla ta štítka dělat neplechu a prý ten letrox tak o 5% zlepšuje šanci na otěhotnění :mrgreen: každé procento dobré, že jo… :mrgreen: ale anopyrin na MTHFR neberu(ne že bych o něj stála)…MTHFR prý samo o sobě potraty nezpůsobuje..ale mě řekli, že v kombinaci s něčím by mohlo, teď nám přišly výslekdy z genetiky… vše ok, jen manžel má taky MTHFR, ale homozygota…tak uvidíme, co nám k tomu řeknou…vím, že kdyby měl leidenskou mutaci nebo tu druhou skrz ten protrombin, že by to problém byl…ještě mě čeká hormonální profil…no vzhledem k tomu, že jsem minulý týden 5 dní špinila a mám to dostat až za pár dní, tak si myslím, že bude problém tam…i když poslední potrat byl vinou doktorky…zůstaly ve mě zbytky z minulého potratu..a ona mě vyšetřila po 14ti dnech od kyretáže jen tak na oko(doslova 2 vteřinový ultrazvuk…jen zasunula a vyndala)…a sice jsem neměla žádné příznaky, že ve mě něco zůstalo..ale u dalšího těhu jsem měla samovolný potrat v 6tt…a dr co mi dělala zákrok mi říkala, jaký hnus ve mě byl..jsem měla štěstí, že jsem nedostala otravu krve :? taky beru femibion i když nový dr mi doporučil nosifol, prej je dobrý na vajíčka..
jo, ty máš to předchozí dítko s jiným partnerem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty