Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
25.4.13 22:13

@gatubela no jasný…mě řekla moje dr, že pokud jsem otěhotněla 2× na první pokus, tak to v imunu určitě neni. A bylo :cert: třeba máme stejnou dr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
25.4.13 23:08

@Izzz :mrgreen: :mavam: ta moje poslední bývalá gyndr je z mělníka…v lípě jsem byla u minaříka a branžovský…a taky nespokojená…teď chodím do bolky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
26.4.13 09:25

@JaLa
no tak to je tedy sila :roll:

@marinka5
no myslela jsem to tak, jestli cekani 14 dni na ty vysledky vam zase oddali snazeni a nebo to vychazi dobre a nic kvuli tomu odsouvat nemusite ;)

• Citovat
  • Upravit
Papia
26.4.13 09:29

@Izzz
ja otehotnela 2× na podruhe a 1× na poprve a zadne ZT jsem nemela-ja mela vse v poradku az do poloviny tehu a tak mi to imuno sakra dost zkoumaji…a podle doktoru to prave je v te imunologicke toleranci…teda aspon u me…proste telo to mimi vypudi-asi telu neco vadi…takze rozhodne imunologie…
ale o tom vetsinou gyndari nemaji ani paru :roll:

• Citovat
  • Upravit
16906
26.4.13 09:31

@Papia je to novej obor a oni si sedí v ordinacích a asi se nevzdělávaj dál…moje dr je starší, takže jsem si to vyběhala bez ní, byla proti, žádanku mi nedala. To samý screening je prej k ničemu a tripply super. Ta si se mnou užije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
26.4.13 11:35

@Izzz
jojo- buhuzel…nastesti moje dr. aspon uzna ze co zna to uz zkusila a klido mi ty doporucenky napise-uz mi napsala na tu genetiku-tam jsme byli na odberech vcera a pak mi chce jeste poslat na to prosetreni delohy -jak na tom byla marinka…a o to doporuceni na imuno ji taky reknu-uz jsem objednana ;)

a tedy vcera v tom gennetu zirali na co vse mi budou delat testy-rikali ze tohle tam odebiraji tak 1× za rok 8o -takze to na me pusobilo bezvadne-i sestricka rikala, ze se ma dr. s tim testovanim nejak rozjela…takze nam vzali s pritelem kazdemu 5 skumavek krve a pak prisla znovu ta co vyplnovala ty zadanky ze musime jeste jednou, ze neco prehledka-takze nas odobali na obou rukach, byli i popleteni ze nevedeli kam dat vzorky moci…tak doufam jen ze to nejak nepopletou a nebudeme muset na nejake ty odbery znovu :think:

• Citovat
  • Upravit
16906
26.4.13 12:15

@Papia ale tak pokud jsi pod Malíčkovou, tak máš imuno hotový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
26.4.13 13:36

@Izzz
neco mam, ale jedeme jeste do te plzne v cervnu k ulcove-gallove…vezmu ji tam vsechny vysledky co budu uz mit od malickove a i z te genetiky a uvidime ;)

• Citovat
  • Upravit
4340
27.4.13 15:27

Gatubela, tak to jsou kecy s tou imunologií a již porozenými dětmi - mně totiž zjistili zvýšenou buněčnou imunitu právě na manželovy spermie (ale na cizí taky), takže zobu Prednison a Wobenzym, abych to trochu srovnala. Takže imunitou to být určitě může. V pubertě jsem byla dost citlivá (kosmetika, sluníčko, léky, éčka…) a osypávala se, po přestěhování mimo Prahu to ale samo vymizelo - takže imunita určitě není celý život stejná a vyvíjí se.
Mimochodem, moje dítko má taky imunitní problémy - má aktivní autoimunní protilátky a před týdnem mu stanovili diagnozu: dětská artritida a moje máma je silný alergik. Takže to u nás v rodině asi problematické bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
29.4.13 23:48

@JaLa to je tedy mazec…můj táta má dost ošklivou lupénku, což je taky autoimunní a má i psoriatickou artritidu…mamka je zas přeléčená alergička na vosu/včelu…já jen lanolin a penicilin a teda mám ještě čas od času(minulý rok teda několik měsíců v kuse) hnusnou alergickou reakci, ale doktoři nevědí na co to je.. :nevim: od malička mám také citlivou pokožku :think:…tak to ještě proberu s novým gyndařem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
30.4.13 07:24

Tak ja o zadne alergii zatim nevim-jen jsem pred casem trpala na vyrazku na rukou-dlanich, ale nejak to samo vymizelo…ted mam jen hodne citlivou kuzi na obliceji-treba po trose alkoholu zrudnu a to same po sprchovani- jsem ruda jak rak…ale na alergologii a i koznim jsem byla cca pred 2 lety s tema rukama a nic mi nezjistili…

• Citovat
  • Upravit
1311
30.4.13 09:47

@Papia já jsem měla jeden čas na dlaních malinké pupínky a taky nepřišli na to, co to je.. ta další nevysvětlená alergie se projevuje hnusnou hrubou vyrážkou okolo očí a někdy i v dalších částěch obličeje..většinou mi oči otečou a svědí…pak se to loupe, vypadá to příšerně…teď jsem teda ve fázi, že mi to jen zčervená a zmizí…nedělá se mi hrubá vyrážka(ta nejde nijak zamaskovat, naopak se to ještě víc zvýrazní)…minulý rok se to ani nestačilo vyhojit a zas se dělala nová…teď teda mám i kortikoidy a když cítím, že mě začně svědit pokožka na očích, tak si to namažu(i když se snažim méně často, nejsem příznivcem kortikoidů)..takže možná se mi to nerozjíždí díky té mastičce :nevim: každopádně mě štve, že nevědí co to je… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
30.4.13 10:01

@gatubela
teda kortikoidy jo 8o tak to je mazec-kamaradka mela to s tema ocima take-vadila ji nejaka primes ve zlatych spercich…mela to asi rok-opravdu hodne a pak to nejak zmizlo a je to ok…tak drzim palce at na neco prijdou…

ja mela ty dlane strasne suche a popraskane a porad jsem se musela drbat, takze nekdy jsem se i blbe skrabla…jak jsou ty „cary zivota“ tak ty mi pak praskly a nechtelo se to hojit :roll: -ted tedy -tuk, tuk, tuk -je to ok-ale jak se to vlastne zahojilo vubec nevim :think:

clovek porad doufa, ze kdyz mu neco je, tak dojde k dr. a je to…jenze oni jsou tak casto bezradni…je to hruza…mame ted babicku uz mesic v nemocnici…ma sileny prujem(cely mesic) a zatim neprisli na to co ji je…uz ani nesmi nic jist -jen pije nejake specialni piticka…je to des…jen lezi-takze ma prolezeniny a uz i trombozu v noze…a to doma chodila s berlema…tady uz ji mesic nevzali z postele :zed:

• Citovat
  • Upravit
1311
30.4.13 10:09

Já zlato nenosím, mám jen snubák z bílého a ostatní šperky jsou rhodiováné(antialergenní)stříbro nebo čisté stříbro, případně bižu, ale šperky nosím jen když někam jdu, doma ne…babičky je mi líto, dlouhodobý průjem je zvláště u starých lidí problém, ta pitíčka jsou asi nutridrinky-proteinové nápoje..přeju ať je babičce lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
30.4.13 10:11

@Izzz kam chodíš k dr? když starší a s těmahle názorama… tak Radotínská nebo Rusová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty