Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Papia my tenhle cyklus 12 - 20 dc. Neřešim to. Sice bych chtěla bejt těhotná do června, ale co, se nezbláznim.
Na začátku dobna mi umřela babička, včera jsme museli nechat uspat našeho 15letýho dokonalýho hafana…takže mám dost. A myšlenky na dítě jsou hodně vzadu.
BT jsem taky nemerila ale zato ovulaci jsem poznala na 100 pro po tom jecmenu a chlorele jsem mela krasnej ovulacni hlen a ten se neda nepoznat ale pred zelenejma potravinama a po druhem potratu jsem nemela nic a to trvalo rok i pres to jsme to celou dobu skousely a nic
Hned jak jsem zjistila hlen tak jse si udelali hezkej vecer 2 pro jistotu a jsme v nadeji ![]()
@Izzz píše:
@Papia my tenhle cyklus 12 - 20 dc. Neřešim to. Sice bych chtěla bejt těhotná do června, ale co, se nezbláznim.
Na začátku dobna mi umřela babička, včera jsme museli nechat uspat našeho 15letýho dokonalýho hafana…takže mám dost. A myšlenky na dítě jsou hodně vzadu.
tak to je mi moc lito…sama mam babi v nemocnici uz mesic a nevypada to moc dobre…uz ani neji ty protejnove koktejly, ale ma jen vyzivu napichlou do zily na krku-jinde uz se nedala kanyla vpichnout…v pondeli jde na kolonoskopii a je to uz posledni moznost jak zjistit proc uz mesim ma strasny prujem…je velke riziko poskozeni strev-babi uz je stara a navic streva jsou tim prujmem hodne oslabena…
naseho psa jsem take museli nechat uspat…bohuzel uz mela velke problemy a nadory…je to des kolik veci se deje…
no ja myslenky na dite taky ted moc nemam…my meli sex naposledy na zacatku ledna a pak uz jsem se bala kvuli mimi a pak jsem zas mela 6nedeli a ted po kyretazi mam znovu 6nedeli a navic vytok ![]()
a hlavne cekam na vsechny ty testy…pocitam ze to bude trvat tak do poloviny prazdnin, mozna i dyl…
navic az mi skonci neschopenka, tak me propustej z prace-uz propustili vsechny-maji jen 2 lidi na ŽL a ja jsem jejich posledni zamestnanec-to taky neni nic moc…zvlast kdyz vim, ze kdybych jeste nekdy byla tehu, tak musim hned na neschopenku a to uz mi pak nikdo nezaplati…
zrovna taky nejsem v moc pekne casti meho zivota…
ale jdu dal, co jineho zbyva
taky se drz ![]()
@Papia tyvado, tak to je taky síla…s tou prací to mám naštěstí v pořádku, ale zbytek se pos*al parádně ![]()
Tak se drž! a miminko bude…jakoukoli cestou, ale bude
Tak to je mi lito s tou praci a celkove ta tva situase hlavne se drz a ver ze bude lepe a bude!!!
ja uz byla taky pekne v p… skoro jsme se rozvedli z toho vseho stresu nahromadilo se toho behem dvou let az nad hlavu a pekne se to sralo vsechno a hlavne ty vecny kecy z obou rodin jakto ze nemuzete mit dite a proc a co je spatne
s praci se zatim drzim tam me docela chapou alespon tak. A hlavne mam uz 8 letou holku coz je moje
a ta me fakt drzi.
@Izzz
jojo-porad se neco deje, ale na druhou stranu je jeste strasne moc veci co by se posrat teprva mohlo…
nastesti mam fajn pritele a sestru, nasi oboje rodice jsou zravi a vychazime s nima fajn, mame kde bydlet a mame fajn pratele a kamarady…porad je toho hodne proc se vyplati jit dal :hug
takze drzim palce, at si tady za nejakej cas piseme nejake bezva miminkovske zpravicky ![]()
Ahoj holky,
tak jak se mate?- doufam, ze když je venku takhle hezky tak i nalada je lepsi ![]()
my si uzili fajn vikend s kamaradama, byli jsme na kolech a bylo to bezva…
jinak se nic nedeje-psala jsem do gennetu jestli nemaji uz nejake výsledky, tak uvidíme co odepisou
a v patek jdu na gyndu a ukonci mi neschopenku
jinak hlasim první sex po 5 měsících…tak aspoň něco pozitivniho ![]()
@Papia super, že se nálada maličko lepší a že si užíváš sluníčka ![]()
@Papia co se nálady z počasí týče tak určitě…jinak takový prázdno, nevědomost, zmatenost
@Izzz
jo to znam, ale ver ze bude zase lip…vždycky se to zlepsi…casem… ![]()
ja ted jen cekam…taky nic moc…uz nemam co bych kde zjišťovala…mam pocit, ze uz jsem zkusila všechno…ted uz jen to cekani…cekani na výsledky z gennetu a pak cekani na tu imuno v Plzni a pak zas cekani na výsledky…doufam, ze do pulky-konce prazdnin budu mit jasno co dal…tak aspoň ze je zase hezky…když uz nic jiného, tak aspoň to počasí ze je fajn ![]()
@Papia mě nějak blbne cyklus…vždy pravidelně plus mínus…a ted 2× jsem týden špinila (tedka 9dní) a pak teprve ms. Dneska přišla 40DC. Mám z toho radost, že teda přišla, ale z toho špinění mi hrabalo…zkusim si říct o progesteron nebo něco. Nevim, co to tělo blbne. Vždycky fungovalo.
@Izzz
ja zas mela na minule kontrole vytok, tak jsem dostala macmiror- nebo jak se to jmenuje-takove globule do pipky…ted uz je to nastesti ok…jsem se dr. ptala co ms…kontrolovala me na utz a ona ze pry děloha je cista, vaječníky ok a ms ze mam cekat tak do mesice, no a ja to dostala hnedka druhy den
…trosku divne ne? jak to ze to nepoznala? mela jsem to tedy slabe a jen 3 dny…tak jsem zvedava jak to bude priste…ted je to 7 tydnu od porodu a 4 od revize
to mi pripomina ze musim zavolat na vysedky hystologie ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.