Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
14.5.13 20:55

Ahoj holky tak nam uz tady taky sviti slunicko teda vcera napadl snih :lol: ale dneska parada ja mam v patek velke vysetreni tak snad je vse jak ma. Dost se bojim musim se na vsechno pripravit :? zatim je to des zvracim kazdej den a nema to konce dneska to snad bylo nejhorsi celej den se z toho nemuzu vymotat. Jinak sexik je fajn ale to ja uz neznam 2 mesice :roll: ale co stejne na to nemam ani naladu. Hlavne at vam ty vysledky vyjdou dobre nam to trvalo 1 mesic gen. trombo. a i imuno. ale ten kolotoc tech vysetrni je des ja jsem musela i na vsechny vys. organu a i streva a zaludek :roll: papia napis jak jsi dopadla drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
15.5.13 08:23

Ahoj holky-v pondělí jsem psala do gennetu, jestli uz nemaji nejake výsledky…včera dr odepsala, ze je v pondělí odesilali a tak jsem se ptala jestli se k ni mame objednat na konzultaci ohledne vysledku-odepsala, ze to není potřeba, ze ve výsledcích není nic výjimečného a ze dal uz to resi muj gynekolog.
Tam jdu ted v patek- to uz budou mit výsledky asi i oni, ale na gynde uz nemaji co poresit…ted proste musim počkat ten mesic az pojedeme do te Plzne a pak zas pockam jestli něco nevymysleji tam…jestli ne, tak nevim :roll: :zed:
Clovek je rad, ze je zdravej, ale proc :cert: nejsem schopna ta miminka donosit? :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
16906
15.5.13 08:47

@Papia a neuvažujee doma už dál? ta náhradní matka nebo něco? fakt máš můj obdiv, že do toho ještě jdeš…já potratila 2× a už mě napadla adopce, že bysme měli podanou žádost…jen taková jistota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
15.5.13 09:01

@Izzz
o nahradni matce uvazujeme…ale chci vedet, ze uz opravdu jinou moznost nemam…navíc to stoji hodne penez a i když se nemame nijak spatne, tak to není uplne jednodoche…zadni bohaci nejsme…chceme se rozhodnout az po te Plzni- pak se ještě objednáme na konzultaci ke Kouckemu k Apolinari do riz. poradny (to uz mame domluvene) a pak se nejak rozhodneme…

adopce pro nas není-v tom mame s přítelem jasno, o tom jsme se bavili ještě před tim nez jsme se vůbec zacali snazit a to není cesta pro nas

mozna pusobim dojmem, ze jsem uplne umanuta a chci to zkouset porad dal a za kazdou cenu…ale tak to není…jen se toho nechci vzdat, když nam jde tehotnet a i pak je vse ok…ted jeste zajistit aby i zbytek tehu byl v poradku…nejak mi prijde ze chybi uz jen malinky kousek a mi to miminko budeme mit zive a zdrave :hug:
ale jesti do toho ještě jednou pujdu, tak uz to bude naposledy, v tom uz mam také uplen jasno…uz ted se bojim jak se rozhodneme…ani jedna cesta není lehka a nervy uz z toho mam ted :think:

a vy chcete zkusit i tu adopci, nebo zatím zkousite sami? a muzu se zeptat kolik ti je let?

• Citovat
  • Upravit
16906
15.5.13 09:16

@Papia Koucký je výborná volba. Jsem zvědavá, co poradí.
Mě adopce jen napadla, jakože podat žádost a mít v hlavě jistotu, že mimino bude. Je i 29.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
15.5.13 09:31

@Izzz
no ja ke Kouckemu chodila uz ted cele poslední tehu…takze me zna a vi…jedine co mi poradil je ze by me priste v 18tt zasil, ale to vůbec nestaci…když tvrdne bricho a rozjede se pak porod, tak to zasiti proste nepomuze a navíc to muze o poskodit ten cipek…uz jsem s nim o tom co dal psala…ale nic jiného neni :roll:
i Malickova o me vi- ted jsem ji napsala o výsledcích z Gennetu…
porad proste doufam, ze me někdo zachrani, něco poradi, vymysli…jsem cvok no, ja vim

je ty se mas- 29 - hnedka bych menila ;)
me bude v lete 37 :roll: - to uz je trosku vic na palici…

• Citovat
  • Upravit
16906
15.5.13 09:55

@Papia zní to ted blbě, ale 29 už mi připadá dost…ale pořád to ještě jde. Já jedu dneska k dr se poptat na ty svoje problémy s cyklem. A snad už se nám podaří…moje meta jeˇ12tt, pak budu klidnější…u tebe je to daleko těžší!
Ale to zašití dost holkám pomohlo, ne? nebo třeba ležet 8 měsíců… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
15.5.13 10:06

@Izzz
29 není uplne malo-ale ono je to dost relativni- ja jsem se svým pritele teprve od mojich 30let ;)
no každý mame ty sve mety :hug: - moje meta je 30tt ;)
tak drzim palce at něco vykouma :hug:

• Citovat
  • Upravit
10486
15.5.13 12:30

Ahoj holky

mě je 23 a musím říct, že nelituji vůbec toho, že jsme do toho šli takhle brzy. V tuto chvíli jsem za to moc ráda, protože mám k plusu alespoň ten věk. Vždy jsem si přála být mladá máma, ale to už nevím jestli se mi splní. Já to chci ještě zkoušet přirozeně a kdyby to fakt už na to nebylo a prostě se to nepodařilo, tak jsme s manželem také uvažovali o tom náhradním mateřství. Proti adopci sice nejsem, ale tak geny jsou bohužel geny :think: a já si říkám, že když je ta možnost mít vlastní dítě přes náhradní matku tak proč toho nevyužít, ale modlim se, aby se nás tohle rozhodování vyhlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
15.5.13 12:34

@marinka5
no taky bych si to umela vymyslet jinak, ani ja neplanovala snazeni az takhle pozde, ale ve 25 jsem nemela toho fajn partnera s kterym by to stalo za to ;)
a 23- to je krasa…toho casu je hnedka trosku vic, nez u me…

a jak ti dopadly ty výsledky- uz vis vse?

• Citovat
  • Upravit
10486
15.5.13 12:43

@Papia ještě nevim :pocitac: minule u doktorky ještě nebyly tak tam jdu znovu příští týden

ono je to všechno těžký no každopádně věřim, že se obě a vlastě všichni co tu jsou dočkáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
15.5.13 13:04

@marinka5
aha, takze se ještě nesnažíte?

ja jdu zítra pro výsledky hystolky k apolinari a pak v patek na kontrolu na gyndu-tak uz asi budou mit ty výsledky z genetiky, tak uvidíme co na to rekne mudra :think:

• Citovat
  • Upravit
985
15.5.13 13:20

Ahoj holky doufam ze vsechny uz dostanete vysledky a nejpozdej do konce roku 2014 budete mit mimiska, a ze to uz vse pujde v klidu a pohode a uzijetesi klidne a bez problemove tehu :hug:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
15.5.13 15:28

@demetritis koukám také toho máš hodně za sebou :(

@Papia nesnažíme :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
15.5.13 15:42

Já jsem dostala proveru na srovnání cyklu a prej se po tom dobře těhotní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty