Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Heli91 já potratila vždy kolem devátého…zkus kouknout na poradnu na porodnici.cz MUDr. Koucký o tom hodně píše ![]()
@Heli91
A imunologii jsi zkousela?
V praze je super dr. Malickova na karlaku
Souviset to s tou mutaci samozrejme muze
@Papia delaji imunologii na hematologii? Ja mam totiz pocit, ze mi ji delali spolecne s hema testy, ale nejsem si jista jestli je to ono.
@Heli91
Nene, to je neco jineho, tohle delaji na imunologii.
Hematologie jsou mutace krve a srazlivost.
Nevim odkud jsi, kam to mas blizko…nech si napsat od gyndare zadanku na imunologicke vysetreni tebe i partnera a pokud muzete zajet do prahy tak se objednej k dr Malickove-bere jen vaznejsi pripady coz myslim, ze splnujes…
Nebo jeste pokud mas blizko do Plzne, tak tam je zase super doktorka Ulcova-Gallova
Nikoho lepsiho podle me u nas nenajdes ![]()
@Papia jsem kousek od Plzne, uz jsem koukala na stranky. Kdyz to bude doporucene od doktora, plati se min? Ty ceny byly „pekny“…
@Heli91
Neplati se nic, je to na pojistovnu, jen poplatek 30 kc, ale bez zadanky te nevezmou-muze ti to napsat i obvodak tu zadanku, ne vzdy je gyndar ochotny…
Tak zkus tu plzen a uvidis-je to vazne super doktorka…na strankach ma svuj osobni mejl
muzes ji napsat, popis tam co uz mate za sebou a uvidis co odpovi, stejne to bude chvilku trvat…maji delsi terminy a hlavne pokud to mas cerstve, tak to chce jit na testy az tak po 2 mesicich od revize…ale objednana muzes byt uz od tedka
@Heli91 za sebe můžu profesorku Ulčovou-Gallovou vřele doporučit. Je moc fajn. Pro začátek ji můžeš třeba jen napsat jak píše Papia, odpovídá celkem rychle a vždy mi pomohla, díky ní mám svou vysněnou holčičku…
@Papia na revizi jsem nebyla. Ale dekuju, zajdu si k obvodacce, to bude lepsi
@marinka5 ty si tam byla taky? A jak to vsechno probiha?
@Heli91 také jsem byla u prof Ulčové-Gallové - ona je skvělá. Jinak se vyptává na nemoci v rodině, jestli má někdo nemocné děti, potraty v rodině, zda mají sourozenci děti. Nabere se krev - Tobě i příteli a taky dělá testy jestli nemáš alergii na spermijky přítele - po ovulaci odebere ovu hlen (vůbec to nebolí) a přítel dá spermijky, ale to Ti ona všechno poví ![]()
@Heli91
No nemusis byt primo po revizi, ale musis byt aspon 2 mesice, od potratu, zt, revize, nebo od hormonalni lecby…proste telo musi byt ok, aby vysledky odberu nebyly zkreslene hormonama, nebo tak neco…vse se pise na jejich strankach ![]()
A opravdu to nic neni, jen krev, pritel da spermie a tobe se odebere ovulacni hlen…to vse pak otestuji…kdyztak doktorce muzes poslat i vysledfky ruznych predeslych vysetreni…urcite se ji to bude hodit
A na zadanku je dobre napsat, ze dr. prosi o vysetreni reprodukcni imunologie obou partneru z duvodu neuspesnych tehotenstvi-oni uz pak vysetri vse co je treba ![]()
Příspěvek upraven 15.08.14 v 14:35
@Heli91 vezou si ovulační hlen a spermie přítele a po testech vám to poví
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.