Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5911
2.3.12 11:58

LadyK: ten sen je určitě dobré znamení :palec: a neboj, v CARu ti snad poradí :hug: jen mě vzhledem k té imunologii napadlo, jestli ti dělali testy na celiakii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
2.3.12 12:34

ahoj Ali :mavam:
to vůbec nevím… ani nevím, jakou to má souvislost s těhotenstvím… :nevim: třeba ty tři potraty byly fakt jen náhoda… :think:
ještě teda schází genetika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
2.3.12 12:49

LadyK: http://www.celostnimedicina.cz/…kii-sami.htm mrkni. taky jsem nad tím uvažovala :)
k té náhodě, primář mě po druhé revizi uklidňoval, že měl pacientku, které se to stalo bez příčiny 6× za sebou. takže možné je všechno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
2.3.12 13:07

Ali děkuju, asi si to teda koupím… ještě uvidím co v ten čt v tom CARu…
chtěla jsem se vás holky zeptat… poznali jste na sobě někdy, že těh. skončilo? nemyslím teď, že jste dostali MS, ale podvědomě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
2.3.12 16:00

LadyK, já to nepoznala ani jednou, že je konec… U obou samovolných potratů to šlo vždy rovnou, žádné bolesti, nic… prostě rovnou silnější menstruace, 5 dní… a konec… Jako by se ani žádné těhu nekonalo, v obou případech to vypadalo jako obyčejná opoždšná mebstruace. :nevim:
Ani to ZT jsem nepoznala, dokonce jsem měla těhu příznaky do poslední chvíle, odeznívat začaly až ten den večer (po revizi)
Předtím také ani náznak, ani „šestý smysl“… Přišli na to až na gen. na UTZ… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
3.3.12 10:29

no, je to takové blbé téma, které jsem tady nadhodila…
při mém prvním těhotenství se mi právě stala dost divná věc… v jednu chvíli jsem měla „záblesk“, že jsem na kontrole a tam mi doktor říká, že miminko umřelo, hrozně jsem brečela, a pořád říkala, proč jsem se to nemohla dozvědět dříve… řekla jsem to příteli a sestřenici… oba mě uklidňovali, že to bude dobré, že je to hloupost… bohužel jsem šla za 4 týdny na kontrolu, už ve 13 tt a stalo se přesně to… doktor mi řekl, že to některé ženy dokáží vycítít… nakonec miminko umřelo v tom týdnu, co jsem měla ten „záblesk“… kdybych to doma tenkrát neřekla, neměla bych důkaz… ale od té doby věřím, že prostě je něco mezi nebem a zemí…
no tak jsem se vypovídala a napsala o tomhle zvláštním zážitku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
4.3.12 14:16

LadyK, já už od pár maminek slyšela podobné zážitky… Podle mně něco mezi nebem a zemí je… sice to neumím pojmenovat, ale něco prostě asi vážně existuje, mně jednou „šestý smysl“ zachránil život. Ale to jsem se na tu situaci tehdy soustředila. Těhotenství jsem brala jako hotovou věc, soustředila jsem se v tu dobu i na plno jiných věcí, proto jsem si třeba ničeho nevšimla… :think:
Třeba i nějaký signál byl, ale prostě jsem tomu nevědomky nevěnovala pozornost…
I když zpětně mě napadá, že při tom ZT už jsem pociťovala takové ty mini pohyby (jako chvění v podbřišku a asi tři dny před osudným UTZ si nevybavuju, že bych je cítila… Možná už to mě mělo tehdy být divné :?
A i by to odpovídalo tomu, na co přišli zpětně i doktoři.

Ale musíme pevně věřit tomu, že šestý smysl potřebovat nebudem a když už ano, tak jen k těm dobrým tušením :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
4.3.12 17:10

LadyK - já u obou. potom už jsem se jen ujišťovala, že je všechno v pořádku a přitom jsem vnitřně věděla, že prostě není. Zdál se mi stejný sen, ve kterém se se mnou miminkou rozloučilo - vychází to přesně na den, kdy se ukončil vývoj. Vždycky jsem si to zapsala. A navíc jsem hned přestala mít tendence se hlídat, přestala jsem nakupovat.. příznaky pomalu vymizely.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
6.3.12 15:26

Zuzi asi to tak je… já se po KET hlídám hodně… prostě to nejde se nehlídat a nepozorovat… je to jiné, než u přiroz. početí… a je možné, že i proto jsem mnohem vnímavější ke všem „signálům“… :|
Ali vím o čem mluvíš… je to fakt zvláštní… já jsem se uklidňovala, ikdyž těhu příznaky skončily… pak asi týden před kontrolou mi začalo být zase špatně, tak jem si říkala, je to dobrý!! a pak mi doktor vysvětlit, že to bylo tím, že jsem v sobě měla už dlouho mrtvý plod… :(
a co testíky? kdy jdete na to?
já čekám na MS ale pořád nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
6.3.12 17:26

LadyK: měla jsem to přesně jako ty.. příznaky ze dne na den fuč, po několika dnech se znovu objevily :roll:

jinak já mám pocit, že se rudoška blíží a dorazí v noci nebo zítra. asi to tento měsíc nevyšlo :zed: je mi z toho na nic. :( kolem mě všechno rodí, případně už vozí a já jsem úplně mimo, protože spíme celou noc a prdíky zatím neřešíme. ne že bych to někomu nepřála, ale někdy jsem z toho tak smutná, že to skoro nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
6.3.12 17:41

Ali je to tak… kolem nás to ještě není tak hrozné, ale kamarádky už taky pomalu začínají těhotnět… my navíc máme ještě ten problém navíc, že to normálně nejde… :zed:
víš co mi řekl přítel, že nejhorší co se nám může stát je to, že nebudeme mít děti… :zed: on to prostě vůbec nebere jako tragedii… já bohužel jo… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
6.3.12 17:49

LadyK: třeba tě chce jen uklidnit - blbým chlapským způsobem. věř mi, že i ty mužský to prožívají ;) dneska při nákupu ten můj prohlásil, že tohle kupovat nebudeme, protože šetříme na kočárek :lol: tak jsem jen odpověděla, že nevím na co, protože zatím je to zbytečné a výhled do budoucna nejasný. důrazně mě umlčel. ono jen záleží na tom, jak moc se ti povede partnera v této věci „otevřít“ ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
6.3.12 17:50
LadyK píše:
no, je to takové blbé téma, které jsem tady nadhodila…
při mém prvním těhotenství se mi právě stala dost divná věc… v jednu chvíli jsem měla „záblesk“, že jsem na kontrole a tam mi doktor říká, že miminko umřelo, hrozně jsem brečela, a pořád říkala, proč jsem se to nemohla dozvědět dříve… řekla jsem to příteli a sestřenici… oba mě uklidňovali, že to bude dobré, že je to hloupost… bohužel jsem šla za 4 týdny na kontrolu, už ve 13 tt a stalo se přesně to… doktor mi řekl, že to některé ženy dokáží vycítít… nakonec miminko umřelo v tom týdnu, co jsem měla ten „záblesk“… kdybych to doma tenkrát neřekla, neměla bych důkaz… ale od té doby věřím, že prostě je něco mezi nebem a zemí…
no tak jsem se vypovídala a napsala o tomhle zvláštním zážitku…

Ahoj, mám podobnou zkušenost. Mě se zase zdálo, že nám mimino někdo unesl, ukradl a my ho prostě neměli… bylo to hrozný! Včera jsem potratila…:( sny se prostě někdy plní bohužel! Přeju všem hodně štěstí J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
6.3.12 18:15

Julie, to je mi opravdu moc líto!! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
6.3.12 19:43
LadyK píše:
Julie, to je mi opravdu moc líto!! :(

To mě také, ale musím to brát tak, jak to je!!! Byl to ale dost nepříjemný žážitek. Děkuji Lady za podporu J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty