Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5911
19.10.11 12:14

Všem vám děkuju za rady.. poctivě si rady opíšu a hned jak to půjde naběhnu na dr. a začnu řešit další postup. Snad to povede ke zdárnému konci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
24.2.12 12:38

Ahoj holky,
chci se jen zaptat, jak jste dopadly? já mám za sebou bohužel taky ZT a 2× bioch. těh… teď čekám na imunologii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
24.2.12 15:31

ahoj, u nás se přišlo na zvýšenou tvorbu krevních sraženin :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
25.2.12 19:51

u nás je špatná imunologie… :( ale nemáme ještě všechny výsledky… a jak jste na to teď? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
25.2.12 20:04

zrovna se začínáme znovu snažit.. takže napětí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
26.2.12 19:21

:mrgreen: tak to přeji hodně štěstí!!! užíváš nějaké léky na tu krev? já budu v pátek volat na výsledky té imunologie… tak budu zase chytřejší… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
27.2.12 19:18

LadyK: čeká mě asi píchání heparinu.. zatím jen femibion kvůli listovce
dej vědět, jak jsi dopadla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
28.2.12 10:42

jj, určitě napíšu. Takže začneš píchat až otěhotníš? Vám to jde normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
28.2.12 13:08

LadyK: otěhotnět nebyl problém ani v jednom případě, ale potom vždycky došlo k zastavení vývoje plodu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
28.2.12 13:13

to je fajn, my musíme přes IVF… :/ otěhotněla jsem zatím vždy, ale taky konec… prvně až ve 13 tt plod odpovídal asi 11tt… :( a od té doby to skončí už záhy po otěhotnění… a na imunologii jsi byla? jsi z Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
28.2.12 13:25

LadyK: na imuno jsem měla jít, ale nešla jsem právě kvůli tomu, že se zjistila ta srážlivost. Zní to celkem logicky, tak snad je to opravdu ta příčina s velkým P :think:
ještě IVF, to bych asi nedala, už takhle mě to ničí :zed: jsi statečná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
28.2.12 14:48

mně doktorka řekla, že to do sebe zapadá… takže taky věřím, že je tohle příčina s velkým P… :)
nj, IVF je nic moc… člověk nad tím nesmí moc přemýšlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
28.2.12 14:52

LadyK: no a to já právě moc neumim.. jak mi něco takového zaměstná mozek, tak na plný úvazek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
29.2.12 10:24

nj, vím jak je psychika důležitá… proto se fakt snažím, i když je to někdy dost těžké… a už se začínáte znovu snažit? já uvidím co v ten pátek… možná bychom to zkusili hned další měsíc… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
29.2.12 13:20

Ahoj… Ali, čtu tvoji diskuzi a vše zapadá i u mně… Napřed samovolný potrat, pak ZT v 17. tt, teď samovolný potrat v zač. 7. tt. Na testech jsem měla taky tu srážlivost. Ale mně doktorka injekce nenabídla, ani léky (prý snad existují na to i tabletky)… Když jsem se jí zeptala, jestli to má vůbec cenu zkoušet dál, řekla mi: „Nechte to na přírodě… ona příroda sama určí, jestli to má být nebo ne…“ No to se mi zdá jakési divné :nevim:
Tady na eMiminu jsem už našla víc maminek, které mají stejný problém jako já a všem to jejich dr. řeší či řešil injekcemi… A co jsem se zatím dočetlaa, tak asi i úspěšně… :think:
Tak teď nevím, co dělat… Jiná gyndařka tu není, nejbližší je cca 30 km daleko. Ale to by se třeba nějak vyřešilo… Ale ta moje mi v podstatě řekla, že přijít mám zase až bude nějaký problém… Takže teď mám ještě větší strach jít do dalšího pokusu…
A tobě držím moc a moc palečky :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty