Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
9.3.12 11:42

Ahojky, můžu se k vám přidat a požádat o radu? Byla jsem teď 2× za sebou těhotná a samovolně jsem vždy potratila. Jednou na začátku 6. tt a jednou v 8. tt. Bylo to na začátku prosince loni a teď v březnu. Jen chci dodat, že mi je 30 a nemám žádné děti. MYslíte, že mě doktor pošle na vyšetření, když budu chtít? A co by měli vyšetřit? Evidentně mi otěhotnět jde hned, ale pak už je to horší. Zatím jsem u doktora po druhém potratu nebyla, právě probíhá. Ale těhotenství už bylo gynekologem potvrzené, ovšem viděl jen žloutkový váček, embryo ne. Díky moc všem za rady a zkušenosti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
9.3.12 15:05

mon11 - sice je zažité, že dr. to řeší až po třetím potratu, ale myslím, že i po druhém ve zhruba stejném období by tě mohl dr. vyhovět a na ta vyšetření tě doporučit… :nevim:
Přece tě nemůže nechat riskovat projít si tím vším potřetí… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.3.12 16:43

Mon11 - pokud jsi potratila podruhé za sebou, měl by ti vyhovět a doporučit tě. Já mám dnes po revizi po druhém ZT a poslali mi i vzorek tkáně plodu na genetiku. Teď budeme čekat tak týden na výsledky genetiky a pak si nás pozvou na krevní testy. Tak uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
9.3.12 17:51

ahoj holky… tak jsem byla dneska u Dr. a prý jsem učebnicový příklad… dle Dr. je problém v té imunitě… od po začínám brát Prednison a za 14 dní KET… :dance: snad už to konečně dopadne!!
pěkný večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
9.3.12 17:56

Mon11 :( :hug:
zkusila bych se domluvit na tromb. mutacích, imunologii… jistě ti poradí a řekne co si o tom myslí… teda pokud je doktor rozumný… já jsem trochu jiný případ, ale mě poslali už po druhém potratu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
9.3.12 17:59

Ahoj taky se přidávám mám za sebou tři zamlklá těhu :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
9.3.12 19:06

Holky, tak bych měla nárvh, je nás tu docela dost, informace celkem intimní, co takhle udělat uzavřenou skupinu? :nevim:

LadyK: moc gratuluju, konečně se to hne :palec: mám radost za tebe :dance:

marinka: už jsi objednaná na nějaká vyšetření? :hug: bude dobře, neboj :hug:

mon11: určitě na to nárok už máš. tak mi to řekli :think: a nejdřív bych šla asi na genetiku. ;) pak imunologie a podle genetiky co vyjde - endokrinologie, hematologie a tak dále.. doktora požádej, snad nebude proti. a vítám tě u nás :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
9.3.12 19:06

mon11: myslím, že vzhledek k věku to určitě proskočí, jestli není doktor blb :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
9.3.12 19:10

Ali no mám za sebou už asi vše, genetiku, imunologii, štítku, prolaktin, teď naposled mi dělali ještě vyš. na infekce jinak už nevim co vše si nechat vyšetřit

PS: taky jsem pro uzavření skupiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
9.3.12 19:16

marinka: a někde něco vyšlo? :think: prima, tak necháme ještě odhlasovat holky, aby se nedivily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
9.3.12 19:21

Ali mam mthfr homozygot a na imunologii mi našli pozitivní antifosfolipidový protilátky a přítelovi zjistili horší spermiogram, výsledky infekce zatim nemam, tak nám na imunologii nasadili léky a v červnu se můžeme zase začít snažit, k tomu jsem v lednu začala cvičit Mojžíšovku tak už to snad musí vyjít a jak to máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
9.3.12 19:24

taky jsem pro uzavřít… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3390
9.3.12 19:35

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, bohužel mám za sebou také opakované potraty, viz můj popis, naívc skoro tři roky snažení za námi, je mi z toho smutno, snažím se myslet pozitivně, ale někdy je to těžké, zvlášt když kolem všichni pěkně těhotní bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
9.3.12 20:09

smudlinka: to mě mrzí. :hug: já když se vytočím, tak si vždycky říkám, že kdejaká fetka má dítě bez problémů a já nekouřím, nepiju a takové problémy :zed:

marinka: já mám taky mthfr - dvě mutace a ještě nějakou jednu, teď ani nevím, jak se ten gen jmenuje :oops: na imuno jsme nebyli, doporučili nám jen hematologii a z té výsledky zatím nemáme. ale pan primář, co mě vyšetřoval nám dal zelenou na snažení, že to vidí na heparin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
9.3.12 20:12

Ali já si miniheparin píchala v min. těhu a stejně nepomohl, ale jak říkám mám ještě pozitivní nějaké antifosfol. protilátky a přítel ten horší spermio :roll: takže chyba mohla být tam no..ted bereme vitamíny a já ještě nějaký lék na ředění krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty