Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to já bohužel taky ne… poslední dvě skončily ještě dříve než pořádně začaly…
holky to je fakt všechno hrozny, už to na mě nějak zase padá.., všechny kolem mě těhotní aniž by chtěli..:-(
u mě to vždy skončilo stejně, mezi 8. a 9.tt špinění vždy vše v pořádku a v 11tt zjištěno ZT, s tím, že plod se přestal vyvíjet v tom 9tt, naposled což bylo nejhorší jsem šla na běžnou kontrolu v 11tt a na krevní odběry a doktorka mi to tam oznámila
už jsem myslela, že to bude OK, veškeré těhu příznaky jsem měla ale nakonec jsem místo radování jela ihned do nemocnice
![]()
u mě to skončilo vždy cca 6-7 tt, ani srdíčko se neukázalo:-(
mari: u mě to bylo na prd. taky jsem se pořád hlídala, navíc jsem to potom poznala a bylo to. poprvé nám to řekli na screeningu až ve 13tt.. to bylo hrozný. už jsem se těšila, že ho uvidíme oba, budeme mít pěkný obrázky, pořád jsem se uklidňovala a říkala jsem si, že to nemůže být špatně jen kvůli jednomu snu. jenže jak jsme ho viděli na utz, žádné srdíčko, žádný krevní oběh.. to bylo děsný ![]()
založila jsem tu skupinu, tak počkáme na schválení adminem ![]()
Také se mi o tom posledním potratu zdálo, ale to bylo tim, že jsem asi na všechno pořád strašně myslela ![]()
mari: mně se to zdálo v obou případech.. stejný sen a přesně na den, kdy přestalo bít srdíčko.. takže podruhé už to bylo celkem jasné, ale stejně jsem se uklidňovala ![]()
Ali aha tak už to ten mozek nějak podvědomě vycítil jinak si to nedokážu vysvětlit a jak to teď vlastně máš? snažíte se? a máš za sebou vyšetření? promiň možná jsem to tu už četla, ale nepamatuju si to ![]()
marinka5: odpovím už do skupiny jo? Holkám jsem pozvánky poslala, tak snad se brzy ukážou ![]()
Ali a kde je ta nová skupina? žádnou pozvánku nemám.. nebo nevidím… ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.