Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5911
9.3.12 20:40

marinka: tak to mě moc neuklidnilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
9.3.12 20:57
marinka5 píše:
Ali já si miniheparin píchala v min. těhu a stejně nepomohl, ale jak říkám mám ještě pozitivní nějaké antifosfol. protilátky a přítel ten horší spermio :roll: takže chyba mohla být tam no..ted bereme vitamíny a já ještě nějaký lék na ředění krve

Jejda… to mně taky moc neuklidnilo… :,(

JSEM TAKY PRO SKUPINU… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3390
9.3.12 21:23
Ali88 píše:
smudlinka: to mě mrzí. :hug: já když se vytočím, tak si vždycky říkám, že kdejaká fetka má dítě bez problémů a já nekouřím, nepiju a takové problémy :zed:

ALi - přesně tak, zrovna dnes jsem viděla jednu těhuly a hulila o sto šest, to mi přijde fakt jako paradox…ale nedá se nic dělat, musíme bojovat a určitě se toho malého uzlíčku dočkáme

A jsem také pro uzavřenou skupinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
10.3.12 16:23

Co vás neuklidnilo? myslíte to, že mi nepomohl miniheparin…jestli jo, tak vás uklidním mám ještě ty jiné problémy a dle dr. mthfr za ty potraty nemůže…hladinu homocysteinu jsem měla vždy OK takže v tom problém nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
10.3.12 19:18
marinka5 píše:
Co vás neuklidnilo? myslíte to, že mi nepomohl miniheparin…jestli jo, tak vás uklidním mám ještě ty jiné problémy a dle dr. mthfr za ty potraty nemůže…hladinu homocysteinu jsem měla vždy OK takže v tom problém nebyl

Mně právě ty injekce čekají… a po třech potratech v mém věku mám docela strach, ono už to ale zmínilo víc lidí v různých diskuzích, že to nemusí dopadnout, tak bojim, bojim… :?

Snad nám všem to jednou přece jen vyjde… držím palce všem ;) :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
11.3.12 09:02
Zuzka1973 píše:
marinka5 píše:
Co vás neuklidnilo? myslíte to, že mi nepomohl miniheparin…jestli jo, tak vás uklidním mám ještě ty jiné problémy a dle dr. mthfr za ty potraty nemůže…hladinu homocysteinu jsem měla vždy OK takže v tom problém nebyl

Mně právě ty injekce čekají… a po třech potratech v mém věku mám docela strach, ono už to ale zmínilo víc lidí v různých diskuzích, že to nemusí dopadnout, tak bojim, bojim… :?

Snad nám všem to jednou přece jen vyjde… držím palce všem ;) :kytka: :mavam:

a ty máš MTHFR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
11.3.12 09:14

ahoj holky… :mavam:
tak já ležím s nějakou virózou a zítra mám začít brát Prednison… :( nějak si nejsem jistá, zda to tento měsíc vůbec klapne…
a co vy? jak vám jde snažení? :D
pěknou neděli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
11.3.12 15:59

Marinka5 - mám, přišli na to na genetice, teď čekám výsledky z hematologie. Všechna ostatní vyšetření jsou v pořádku, jen ta trombofilní mutace, podrobně jsem to tu psala už dříve. Proto mám strach, když narážím na příspěvky, kde se píše, že ani při píchání injekcí to nemusí dopadnout dobře… :?

LadyK - Také jsem zvědavá, jak to dopadne, nečekali jsme, bylo to bez revize, takže rovnou „naostro“… tak uvidím, jestli se to povedlo už teď, do toho čekám na ty výsledky… V mém věku nemám už moc času, tak to prostě buď vyjde, nebo ne :nevim:
Ale uděláme pro to vše, co jen půjde…

Všem držím palce! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
11.3.12 16:06

Zuzko já taky moc klidná nejsem, ale co jsem tak četla tak ve velké většine pomohl, ten další potrat přisuzuju spíše tomu imunologickému problému…jinak mě pro změnu v příštím těhu zase nechtějí dát, už v tom třetím jsem si je takřka vydupala, ale beru léky na ředění krve, které se smí i v těhu tak snad budou stačit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
11.3.12 16:15

já byla v Plzni u doktorky Ulčové-Gallové na imunologii a bylo mi řečeno, že spíše ona se soustřeďuje na potraty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
11.3.12 16:57

ahojky…
Zuzi 73 tak držím palce!!
Bubu na co vám přišli a jak přeléčili? já zkusím tento pokus s tím Prednisonem a pokud to zase dopadne bioch. těh., tak se tam zkusím objednat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
11.3.12 18:40

Bubu děkuji… ani nevím, zda mě na to vyšetřovali… partnerovo sperma nechtěli… brali mi jen krev… poprvé mi dr volala když jsem byla těhotná, že tam vyšly protilátky a ať příjdu… jenže mezi tím konec… při kontrole už tam protilátky nebyly… :nevim: indikovala mi Prednison 10 dní před KET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
11.3.12 19:07

Ta nástěnka plná dětiček ve mě vzbudila jiskru naděje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
11.3.12 19:14

ach jo… to jsi mě nepotěšila… :think: uvidím, jak to teda dopadne teď a pokud to bude zase stejné, tak uvidím co dál…
ty chodíš k nim i na IVF?
děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3390
11.3.12 19:25

My byli taky v Podolí na imunologii a jsou tam vážně moc příjemný, ale u nás se na žádný imunologický problém nepřišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty