Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
marinka5 píše:
Ali já si miniheparin píchala v min. těhu a stejně nepomohl, ale jak říkám mám ještě pozitivní nějaké antifosfol. protilátky a přítel ten horší spermiotakže chyba mohla být tam no..ted bereme vitamíny a já ještě nějaký lék na ředění krve
Jejda… to mně taky moc neuklidnilo… ![]()
JSEM TAKY PRO SKUPINU… ![]()
Ali88 píše:
smudlinka: to mě mrzí.já když se vytočím, tak si vždycky říkám, že kdejaká fetka má dítě bez problémů a já nekouřím, nepiju a takové problémy
ALi - přesně tak, zrovna dnes jsem viděla jednu těhuly a hulila o sto šest, to mi přijde fakt jako paradox…ale nedá se nic dělat, musíme bojovat a určitě se toho malého uzlíčku dočkáme
A jsem také pro uzavřenou skupinu
Co vás neuklidnilo? myslíte to, že mi nepomohl miniheparin…jestli jo, tak vás uklidním mám ještě ty jiné problémy a dle dr. mthfr za ty potraty nemůže…hladinu homocysteinu jsem měla vždy OK takže v tom problém nebyl
marinka5 píše:
Co vás neuklidnilo? myslíte to, že mi nepomohl miniheparin…jestli jo, tak vás uklidním mám ještě ty jiné problémy a dle dr. mthfr za ty potraty nemůže…hladinu homocysteinu jsem měla vždy OK takže v tom problém nebyl
Mně právě ty injekce čekají… a po třech potratech v mém věku mám docela strach, ono už to ale zmínilo víc lidí v různých diskuzích, že to nemusí dopadnout, tak bojim, bojim… ![]()
Snad nám všem to jednou přece jen vyjde… držím palce všem
![]()
Zuzka1973 píše:marinka5 píše:
Co vás neuklidnilo? myslíte to, že mi nepomohl miniheparin…jestli jo, tak vás uklidním mám ještě ty jiné problémy a dle dr. mthfr za ty potraty nemůže…hladinu homocysteinu jsem měla vždy OK takže v tom problém nebylMně právě ty injekce čekají… a po třech potratech v mém věku mám docela strach, ono už to ale zmínilo víc lidí v různých diskuzích, že to nemusí dopadnout, tak bojim, bojim…
Snad nám všem to jednou přece jen vyjde… držím palce všem![]()
![]()
a ty máš MTHFR?
ahoj holky… ![]()
tak já ležím s nějakou virózou a zítra mám začít brát Prednison…
nějak si nejsem jistá, zda to tento měsíc vůbec klapne…
a co vy? jak vám jde snažení? ![]()
pěknou neděli…
Marinka5 - mám, přišli na to na genetice, teď čekám výsledky z hematologie. Všechna ostatní vyšetření jsou v pořádku, jen ta trombofilní mutace, podrobně jsem to tu psala už dříve. Proto mám strach, když narážím na příspěvky, kde se píše, že ani při píchání injekcí to nemusí dopadnout dobře… ![]()
LadyK - Také jsem zvědavá, jak to dopadne, nečekali jsme, bylo to bez revize, takže rovnou „naostro“… tak uvidím, jestli se to povedlo už teď, do toho čekám na ty výsledky… V mém věku nemám už moc času, tak to prostě buď vyjde, nebo ne ![]()
Ale uděláme pro to vše, co jen půjde…
Všem držím palce! ![]()
Zuzko já taky moc klidná nejsem, ale co jsem tak četla tak ve velké většine pomohl, ten další potrat přisuzuju spíše tomu imunologickému problému…jinak mě pro změnu v příštím těhu zase nechtějí dát, už v tom třetím jsem si je takřka vydupala, ale beru léky na ředění krve, které se smí i v těhu tak snad budou stačit ![]()
já byla v Plzni u doktorky Ulčové-Gallové na imunologii a bylo mi řečeno, že spíše ona se soustřeďuje na potraty ![]()
ahojky…
Zuzi 73 tak držím palce!!
Bubu na co vám přišli a jak přeléčili? já zkusím tento pokus s tím Prednisonem a pokud to zase dopadne bioch. těh., tak se tam zkusím objednat…
Bubu děkuji… ani nevím, zda mě na to vyšetřovali… partnerovo sperma nechtěli… brali mi jen krev… poprvé mi dr volala když jsem byla těhotná, že tam vyšly protilátky a ať příjdu… jenže mezi tím konec… při kontrole už tam protilátky nebyly…
indikovala mi Prednison 10 dní před KET…
ach jo… to jsi mě nepotěšila…
uvidím, jak to teda dopadne teď a pokud to bude zase stejné, tak uvidím co dál…
ty chodíš k nim i na IVF?
děkuji…
My byli taky v Podolí na imunologii a jsou tam vážně moc příjemný, ale u nás se na žádný imunologický problém nepřišlo.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.