Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No podle mě je fakt hlavní se nechat pořádně vyšetřit, a tak genetika je opravdu základ, otěhotnět sice můžeš ale vždy potratíš a tolikrát už to není náhodné…je třeba vyšetřit štítnou žlázu, pak různý infekce (např. pohlavní nemoci, zoonozy atd. těch infekcí je plno) a v neposlední řadě imunologie ta je taky dost důležitá a častokrát se najde zakopaný pes právě tam, asi bych doktora o to požádala, určitě to už nemá smysl zkoušet bez těch vyšetření
Vím, že jsme tady na tom všechny stejně, ale i tak je to šílený pocit ![]()
Nějakou tu cytologii a tyto věci mám také ok. Uvidím co mi řekne ve středu, no ![]()
ono nejde jen o gynekologické vyšetření, ale hlavně o ty které jsem tu vypsala, taky jsem gynekologicky ok a třikrát jsem potratila, ale třeba ostatní holky ještě poradí
Ahoj,já taky potratila 3× a teď mi už 12 dní spinká v postýlce náš čtvrtý pokus jménem Anička ![]()
Bajčo,
také gratuluju, je to úžasný.. Moc ti to přeju. Absolvovala jsi nějaká vyšetření atd? Změnila jsi něco na svém životním stylu? Jak ale koukám na fotečku, již máš dítka dvě. Možná se pletu, ale myslím, že když už jedno máš, vždy se na situaci nahlíží snáž, než když se toho prvního nemůžeš dočkat, i když vím, že to bolí stejně. Tak ještě jednou gratuluji ![]()
@Bajča zatím ne, asi až v létě nebo koncem léta, teď cvičím Mojžíšovku ještě mám jednu mobilizaci a pak se eventuelně můžeme začít snažit, ale nejdříve si chci aspoň trochu užít léto a pak to chcem zase zkusit, ale bojim bojim ![]()
ahoj,no byli jsme s manželem akorát na genetice,tam nepřišli na nic.jinak řekla bych že jsem na svém životě nezměnila nic,prostě to 3× byla asi jen náhoda,teda asi tomu začnu věřit.jo jednu dceru mám,ale ta je z prvního manželství takže teďkom Anička byla taky moc vymodlená,hlavně pro manžela ![]()
@Bajča já z toho uplně bulim. Jsem ráda, že se vám povedl 4 pokus. Na konci léta bude zkoušet po 3 a snad to klapne. Teď mam před sebou vyšetření a uvidíme co bude. Od Dr. mam zakázáno těhotnět dokud nebudou vyšetření. Jsem týden a něco po revizi, takže mam před sebou čekání.
Haluštička: držim Ti palce a zkus se domluvit s Dr. na dalším vyšetření. Mě Dr. hned řekla, že 2× potratit defakto stejně neni normální a že by se z vyšetření mohlo něco ukázat.
No taky tomu pořád nemůžu uvěřit že se nakonec zadařilo.ono jak člověk potratí 3× tak ti každý řekne že to není náhoda a pak člověk jak zas otěhotní tak tomu nedává moc šancí.nicméně věřila jsem a dopadlo to dobře.já mám za sebou taky 2 revize,až potřetí to bylo bez revize a hned další měsíc jsem opět otěhotněla a už bylo vše ok.těhotenství probíhalo naprosto ukázkově až jsem se tomu divila
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.