Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
864
11.3.12 19:49
marinka5 píše:
Zuzko já taky moc klidná nejsem, ale co jsem tak četla tak ve velké většine pomohl, ten další potrat přisuzuju spíše tomu imunologickému problému…jinak mě pro změnu v příštím těhu zase nechtějí dát, už v tom třetím jsem si je takřka vydupala, ale beru léky na ředění krve, které se smí i v těhu tak snad budou stačit :nevim:

Já vím… většina píše, že jim to pomohlo… ale já už jsem tak nějak raději zvyklá být připravená na všechny varianty :nevim:
Jsem napnutá, jak to dopadne z té hematologie, ale snad čtvrtý pokus bude konečně v pořádku…
Držím ti palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
12.3.12 08:49

děkuji Bubu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
15.3.12 08:31

Ahoj holky :mavam:
jak se máte? já už beru od pondělí ten prednison a příští pondělí jdu na kontrolu a počítám tak v pátek pro bobánky… tak už se začínám těšit… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
15.3.12 08:35

Ahoj já se mám docela fajn, u mě teda nic moc nového neni, zatím čekám na výsledky jednoho vyšetření, ale ty budou předpokládám až tak za 14 dní, tak si ještě pěkně počkám :roll:

jinak jak to vidíte s tím uzavřením skupiny? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
15.3.12 08:38

Ahojky koukam,ze chcete udelat uzavrenou skupinu:-( to je skoda:-(jinak vsem drzim palecky!!u nas nic noveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
15.3.12 08:41

Prcíčku proč myslíš, že je to škoda s tou uzavřenou diskusí? jinak asi jsem tě viděla už v jiných diskusí, máš za sebou nějaká vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
15.3.12 08:50

já jsem totiž načuhuju, abych věděla co jeeště třeba mám od dr chtít a tak a jak se vám daří dál otěhotnět atd. Jinak mi máme všechny vyšetření a ted se ceká jestli otehotním - zda-li jo tak hned musím zacít brát prednison 5. a taky mám léky na stítu. Ale stejne mi to nedalo - včera jsem poslala doktorce do gennetu výsledky z imuno a stítky a ptala jsem se jak to bude pokracovat dál - oni nic neresí:-(Jeste mi neodepsala. Jinak v dubnu mám jít ke gynekologovi na roční prohlídky takze taky budu urgovat co dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
15.3.12 08:52

aha tak to jsme na to podobně, u mě toho taky doktoři moc neřeší :pocitac: a kde jsi byla na imunu? jinak já jsem z vlastní iniciativy začala cvičit mojžíšovou tak jsem zvědavá, protože už nevím co proto všechno udělat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
15.3.12 08:55

na imuno jsem byla v Praze v imunologickým centru v Karlíně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
15.3.12 08:57

tak to jo, já byla v Plzni a začít snažit se chceme až v létě, tak už to snad vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
15.3.12 08:59

no já jsem z PRahy tak proto tady, máme tu imunii ob tři baráky- tak jsme to aspon neměli daleko:-)jinak mi už se jeden cyklus snažíme a nic tak jsem zvedava ted - bliži se mi asi ovulka tak uvidime. Nechci na to myslet, ale to fakt nejde. muzu se zeptat kolik ti je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
15.3.12 09:00

jsem hodně mladá 22 :oops: a tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
15.3.12 09:06

28, a právě, že už me to fakt znepokojuje!Vadí me ten laxní přístup doktorů a furt ze jsem mladá a takový kecy - po 3 potratech jsem zestárla miminálně o 10 let:-(a to hlavne psychikou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
15.3.12 09:11

mě všichni taky tvrdí, že jsem mladá a že mám času dost, a že se to prostě stává, ano mladá jsem ale už toho mám za sebou tolik :zed: vždy jsem chtěla mimčo brzo a teda nepřipouštěla jsem si co se všechno může stát…jediná dr. na imunologii to chápala a říkala, že je fakt lepší že jsme začali takhle brzo, že se pořád něco dá dělat, tak snad má pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
15.3.12 09:17

no v to já právě taky stále doufám, že je celkem jeste cas, cokoli zkusit. a další věc, která me fakt deptá, že cloveka hned zenou do umelého- chápu je to pro ne kseft, ale co se týče zdraví tak s tím by se aspon z etického hlediska kseftovat nemuselo:-(TO hned vsude hlásím, že do umelka fatk nejdu. Moje teta ty se začali snazit az nekdy v jejích 36 letech - poté 3 potraty - porád jí nabízely umelé- ono ze ne, už se smírili, že nic nebudu, ale presto sla k léčitelce ta jí dala bylinky na procistení a po půl roce byla tehu a ted má holku (ve 40 letech) sice holka zdedila takovou debilní nemoc na celý život -oba byly nosici té nemoci, nikdo to nevedel a bohuzel to chytla. A taky byla hrozná náhoda ze oba byly nosici:-(Ale jinak se má holka v svetu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty