Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10486
15.3.12 09:21

já teda nevim, ale přijde mi, že to umělko je u nás stejně asi k ničemu :nevim: jinak k léčitelce jsem také jezdila, a vlastně jsme tam měli jet v lednu, ale měli jsme toho hodně, ale než se začneme snažit tak se za ní chci zase znovu vydat a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
15.3.12 09:22

no práve mi to taky přijde na hlavu, mi máme problém donosit…a co ti ta léčitelka dala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
15.3.12 09:26

dala mi nějaký bylinný čaj na pročištění, pak jsme tam jezdili co tři týdny a vždy mi řekla, co si mám vše dělat, naposled jsme tam byli v prosinci s tím, že se máme objevit v lednu, ale nešlo to (spousta doktorů, ježdění, spousta výdajů) tak jsme to nakonec odložili a teď o tom nějak přemýšlim asi se tam za 14 dní znovu vydáme :lol: byla milá dalo se s ní pěkně popovídat, a nic moc za to nechtěla jen ji máme trochu z ruky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
15.3.12 09:30

tak to já mám gynekologický caj, pak lněné semínko a pak čaj na ledviny…Je pravda, že mi pár věcí po tom ustoupilo..No stejne nezbývá než čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3390
15.3.12 09:45

Prčíčku - koukám, že jsme na tom podobně, taky mám pocit, že jsem psychicky zestárla a problém je u nás taky spíš v donošení než početí, já piju jen kontryhel a baštím listovku, jednu dobu jsem cvičila i mojžíšovku, ale ta mi pomohla spíš proti bolesti zad

Lady K - tak to budu držet palce, ať ti vloží pořádné bojovníky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
15.3.12 09:47

Smudlinko tu mojžíšovku jsi cvičila jak dlouho? a byla jsi pod vedením nějakého fyzioterapeuta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
15.3.12 10:19

marinka: jo to nesnášim.. jste mladá, tak o nic nejde.. jako jak o nic nejde? to že je mi míň znamená, že chci dítě míň a míň mě ty potraty bolí nebo co? :pocitac: to je fakt na hlavu. vždycky jsem chtěla děti mladá a teď už si přijdu, že budu stará máma.. je mi jasné, že to neodpovídá trendům, ale co? copak ovlivním jak to mám v hlavě nastavené? :nevim:
prcíček, vždyť můžeš být ve skupině taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
15.3.12 10:38

to bych byla ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
15.3.12 11:02

Ali, já zas poslouchám, že na miminko jsem už moc stará :nevim: a ať jsem ráda, že dvě děti už mám…
Ale jako by nikdo nechápal, že stará se tedy necítím ani náhodou a ty tři potraty bolí strašně moc, hlavně ten v 17. tt - to bylo pomalu srovnatelné s tím, kdyby se (nedej Bože) stalo něco s některým s mým starších dětí…
Prostě je fuk, jestli jde o první, druhé, páté, desáté… bolí to pokaždé :zed:
Výsledky zatím ještě nejsou, ale jsem ráda, že jsem se do toho pustila na
vlastní pěst, když už mudra zájem pomoci neměla…
Jak na tom jsem tedy zatím nevím, tento týden by oficiálně měla dorazit ms, zatím sice nic, ale znáte to… Raději počkám ještě aspoň týden - dva… :think:
Aspoň by to bylo tak nějak v souhře s těmi výsledky z hematologie…
Ale při mé smůle jistě mrcha dorazí… Byla by to veliká náhoda, tento měsíc sexu moc nepřál :roll: a když už, tak mi to nevychází na ty „pravé - ořechové“ dny :oops:
No, neva, ono to nějak dopadne a díky všem, kdo držíte palce :hug:
Také já držím palečky vám všem, je zajímavé, že jsem si donedávna myslela, že jsem jediná s tímto problémem a vstupem na eMimino jsem zjistila, že je nás tolik, až se nestačím divit… :|
Docela mi i pomáhá, že se můžem tak nějak na dálku podpořit. Tak se opatrujte a kdo už to své štěstíčko v bříšku máte - tak ať je vše jen a jen dobré (spíše raději: výborné, páč jen: „dobře“ nestačí) ;)
A nám ostatním ve fázi opětovného pokusu přeju: ať se brzy zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
15.3.12 11:29

tak já vypátrám jak tu skupinu založit :mrgreen:

u nás taky nic nového.. ms probíhá, na výsledky se čeká.. prostě celkově na prd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
15.3.12 12:46

Ali já jsme taky vždycky chtěla mít děti brzy a i jsem si říkala, že když otěhotním brzo např. v těch dvaceti, že bude všechno ok, hmm…zmýlila jsem se :zed: a to, že jsem mladá apodobně poslouchám pořád teď už teda méně, ale poslouchám, ale já si říkám, že aspoň mám více času oproti ostatním aby se na něco přišlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3390
15.3.12 19:25

marinko - byla jsem asi 5× u fyzioterapeutky, ta mi nejprve ty cviky ukázala, abych je dělala správně, pak na další návštěvě jsem jí předvedla, jak cvičím, jinak mi uvolňovala záda a pánev, aby se lépe prokrvovala, cvičila jsem asi 3 měsíce a u toho ještě pila čaj na podporu otěhotnění, je potřeba cvičit každý den myslím, že minimálně 6 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
16.3.12 05:49
Smudlinka píše:
marinko - byla jsem asi 5× u fyzioterapeutky, ta mi nejprve ty cviky ukázala, abych je dělala správně, pak na další návštěvě jsem jí předvedla, jak cvičím, jinak mi uvolňovala záda a pánev, aby se lépe prokrvovala, cvičila jsem asi 3 měsíce a u toho ještě pila čaj na podporu otěhotnění, je potřeba cvičit každý den myslím, že minimálně 6 týdnů

já už cvičim skorem tři měsíce a musím říct, že to zatím vcelku pomáhá, tak uvidíme jak to dlouho ještě vydržim, ale chtěla bych asi až do léta a pak se teprve začít snažti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
16.3.12 08:39

holky ještě bych se chtěla zeptat, když jste otěhotněli po několika potratech, jaké to těhu bylo, já si pamatuju na sebe zhruba do 8tt jsem byla v pohodě, jenže pak to začlo, začala jsem se pořád kontrolovat jestli nekrvácím jestli mě něco nebolí, no připadala jsem si jako magor, zajímalo by mě jak jste na tom byli vy, potřebovala bych se nějak zklidnit aby to v příštim těhu bylo dobrý, ale bojim se, že zase začnu šílet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
16.3.12 08:46

Mari tak v tomto ti neporadim:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty