Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
670
19.6.12 17:42

Ivass pochopila sem, že máš syna a ty dva potraty jsi měla po něm??a on jako první mimi mělas těhu v pořádku celé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivass
19.6.12 18:18

Katyn určitě to bude dobrý, takhle na začátku, pokud se fakt neobjeví nějaká infekce, by ses měla dobře vyčistit sama. Pij kontryhel, pro většinu je tedy hnusný, ale já si na něj tak nějak zvykla, že mi i chutná :lol:. On výborně pročištuje krev a celkově je gynek. výborný. Já naštěstí nemusela na kyretáž ani jednou, teda doufám, že i teď to půjde dobře samo. Katyn máš to moc těžký, po takový době a zase nic. Je mi to fakt moc líto, ale neboj, dočkáš se, já se utěšuju tím, že to je tak určitě lepší a mělo to tak být a až bude správný čas, tak to prostě půjde samo :palec:. Těhulky okolo moc na vyrovnání a nestresování nepřidají, taky mám okolo sebe jen buď čerstvý maminky, nebo těhulky před porodem. Máme klučinu a u něj bylo vše ok, otěhotněla jsem hned po měsíci a žádný komplikace nebyli, možná i proto to moje gynekoložka zatím řešit nechce a taky proto, že vlastně s otěhotněním jsem zatím problém neměla. První odešlo v prosinci, druhý v únoru a teď čerstvě to třetí (to se nám povedlo teda až po 3měsících). Vím, že to mám lehčí, protože už jednoho prďolu doma mám a navíc mi pomáhá to, že se o něj musím starat a tím si nemůžu dovolit smutit…Neboj Katyn určitě se taky dočkáš, věřím, že se to povede. Každá, která po miminku moc touží a dělá pro to všechno co může, si zaslouží držet jednou ten malý uzlíček :hug:

• Citovat
  • Upravit
42775
19.6.12 18:37

@katyn moc Ti držim palce a doufam, že příště už bude vše ok… Doktoři dneska umí zázraky a věřim, že si miminka vybojujeme. Taky jsou okolo mě těhulky a nebo čerstvé maminky, takže sem tam depka, ale už teda míň, naštěstí.
Mam za sebou dvě čištění (poslední v dubnu a předtim skoro 2 roky zpátky - bála jsem se otěhotnět) na první čištění určitě nikdy nezapomenu.
Katyn drž se a držim Ti palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
19.6.12 18:41

Ivass:kontryhel mě naučila pít už mamka když mi bylo 15 kvůli nepravidelnýmu M takže ano piju i ted :) a můžu se tě zeptat kolik ti bylo při prvním těhu? říkala jsem si, že mi je 32let a že jsem asi měla začít dřív, ale tak jak to my ženský máme nebyl tenkrát ten pravý partner a nebylo ani bydlení ok takže až před rokem jsme se zodpovědně rozhodli do toho jít…a má to taky své mínus jak vidim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
19.6.12 18:43

Ginuš díky joo čištění taky nezapomenu a vůbec vše co tam probíhalo prostě vymazat z hlavy hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivass
19.6.12 19:47

Katyn tak to vidíš, takže zběhlá kontryhelnice :pankac:, to je fajn, určitě to půjde dobře samo. No mě bylo 25, v čerstvých 26 jsem porodila. Teď mi bylo 29 a ejhle problémy…nevím, ale fakt mám z toho docela husinu. Protože do 25neznám žádnou holku, která by měla problémy, ale kolem 30 skoro všechny, co znám a právě chtějí svoje první mimi. Já jsem přesvědčená, že nejvíc hraje roli antikoncepce a ten věk :think:, sice 30tku absolutně nepovažuju za nějaký věk, ale asi to fakt hraje roli. Prý podle gynekologů je nejlepší věk 20-21, do 25let ok a pak už to jde dolů, tak nevím. Ale jak to mají ženský dneska dělat, když jsou na ně kladený takový nároky - práce, zajistit zázemí, sehnat chlapa - otce… :zed:

• Citovat
  • Upravit
5911
19.6.12 20:16

Ivass: mně teď bude 24.. takže u mě teorie nefunguje.. :nevim:

Katyn: hlavně to nevzdávat. Já byla na čistění 2×, nezapomenu ani na jedno (na první budu pamatovat snad i v příštím životě - děs) a jednou to šlo samo..
Ale po genetice nám svitla naděje a teď je výsledek v metříku. Musím si píchat fraxiparin a zatím se držíme, teď už to snad bude dobré :think:

Jinak k tomu věku - třeba riziko trombózy se taky zvyšuje s věkem. Vyšetření na genetice je opravdu základ. A divím se, že to po 30 nedělají standardně :nevim:

Ginuš: my jsme s tebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
19.6.12 20:17

Pro mě bylo nejhorší, že jsem po třech dnech cejtila jak prsa najednou nebolej vůbec a test další byl negativ a bylo mi vše jasný, že je konec…a nejhorší vůbec bylo jet v sobotu na svatbu kde jsme i spali v penzionu a já začala po obřadu krvácet a rozjelo se to…měla jsem pořád slzy v očích každou minutu, všichni slavili a já brejle sluneční a pod nima slzy a všude okolo tam běhalo dětí a za nima jejich mámy s dalšíma bříškama a ten můj říká neplač neboj a já byla hnusná i na něj..prostě hroznej den. Ale je fakt lepší takhle hned než zjistit zas až u doktora jako mě stalo minulý rok, že nebije srdíčko a přitom tělo nic neukazuje, že by bylo špatně, to bylo tenkrát horší takže tohle vlastně byl :zed: mírnější šok :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
19.6.12 20:23

Na svatbu kamaráda ne naší to jsem nenapsala mi jsme rok svoji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
19.6.12 20:24

Katyn: je to blbý, ale fakt čím dřív, tím líp. mně to v prvním zjistili až na screeningu ve 12+0 a to byl hrozný masakr :zed: už jsem myslela, že máme nejhorší za sebou a ono nic :roll:
V zimě jsem už ani nevěřila, že někdy budeme mít dítě. Připadala jsem si neschopná, pořád mi hlavou běhalo, že moje tělo nefunguje a já je všechny zabila. Hrozný pocit selhání.. :zed:
Teď už zase věřím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
19.6.12 20:25

Můžete mi popsat jak ta genetika probíhá? je z odběru krve? a ještě termín,,metřík,, :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
19.6.12 20:27

Koukám si silná musel to být šok zjistit to na screeningu uff, jsi silná ženská, že jsi vše přečkala a ted máš dobře nakročeno :hug: držim ti palce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
19.6.12 20:30

Katyn: metřík je to pod příspěvkem - možná se ti to neukazuje, musíš si jít do nastavení a dát „povolit podpis u příspěvku“ nebo tak něco tam je :)
a genetika se dělá tobě i partnerovi z odběrů krve a ještě se dělá rodinná anamnéza. U nás to dělali do prarodičů a bratranců /sestřenic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
19.6.12 20:33

Jo a silná si nepřipadám, ale díky za lichotku.. nebýt přítele, asi bych to nezvládla. hrozně moc mě podpořil, i když to pro něj taky nebylo lehké :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
19.6.12 20:33

Ali88: máš velkou výhodu, že ti je 24 let to je krááása budeš mít ještě třeba 4 děti :potlesk: já přeci jen ve 32 už počítám kolik by byl dobrej odstup, protože bych chtěla 3 nebo alespoň 2 dítka :think: ale co kdyby to pak šlo samo budu jich mít i 5 :lol: mě tenkrát u Apolináře šokovalo co říkal doktor nějaký holce na chodbě,,,to víte slečno, 70% koncepcí se nepovede a ukončí se samo,, my se s tim mým na sebe podívali a nevěřili jsme, že jen 30% těhu je zdárně dovedeno do konce a nesou si domů malý…to byla šokující info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty