Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5911
19.6.12 20:40

Katyn: no přítel vyhrožuje, že se mu zdálo, že jsme dětí měli pět :lol: a co.. když budou peníze a bude se dařit, tak klidně :D
Jo to nám taky řekli.. dokonce když jsem byla na druhé revizi, řekl primář příteli, ať si z toho nic nedělá, že tam měl i pacientku, které nebylo nic zjištěno - myslím na genetice nebo na imunologii apod. a přesto byla na revizi 6×.. až posedmé se to podařilo… hrozné.. v tu chvíli jsem myslela, že tam omdlím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
19.6.12 20:51

Metřííík jooo už vidim to je krááásný :srdce: hezky se ti povedlo!!! nádherná práce :) no to 6× revize a přitom genetika ok ta dotyčná musela zkusit :zed: nedovedu si to představit já už bych asi visela u lustru a to nepřehánim, měla jsem pocity přesně jakoty, že jsem selhala, že jsem na nic, že ani tělo mi nedalo signály nějakym krvácenim poprvé atd až jsem se dozvěděla o termínu zamlklé těhu a bylo mi to jasný do tý doby jsem ani netušila, že existuje…drhla jsem si pak ve sprše celý tělo a bulela, viděla sem ještě ty nafouklý prsa a nesnášela sem se…jak říkáš ty nebejt partnera nezvládla bych to..ted v tu sobotu jsem při tom krvácení už partnerovi v hysterii řekla at si najde nějakou lepší a mladší, nikdy mě nenapadlo, že tohle vypustim z pusy, ale cejtila sem to tak :nevim: to i ty hormony kolísaly takže to přispělo :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
19.6.12 20:55

Ještě mi řekni jak si zvládala psychiku ted při tom čekání od dubna do ted??? muselas mít nervy jak to bude…jak si to přestála???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivass
19.6.12 21:05

Ali88 tak to vidíš. Ale ono to bude asi i tím, že v tomhle věku jsem neznala skoro nikoho, kdo by mimi už plánoval a těch pár co jich bylo těhu, tak byli všichni, že jim to „ujelo“. No a teď už kolem tý 30tky většinou už všichni to první plánují, ale buď dlooouho nejde, nebo končí špatně :(. Člověk nesmí ztrácet naději a co se týče těch brzkých potratů tak nejvíc to dělá to, že to už sami můžeme zjistit, dříve to testy tak brzy neprokázali a jak říkají doktoři, skoro každá ženská i několikrát potr,,, akorát o tom neví…ale dneska, když jsou tak citlivý testy a internet s informacema… Proto se ani nedivím gynekologům, že neradi vidí, když jim tam těhule chodí tak brzy…taky to pro ně nemůže být lehký, když pak musí oznamovat tyhle zprávy :(

• Citovat
  • Upravit
Ivass
19.6.12 21:21

Já teda teď to třetí snažila tak nějak přecházet, dávat si na sebe pozor, ale přitom si to nějak nepřipouštět, pořád mi doktoři říkají, hlavně nestresovat…ale když jsem měla jít v po na kontrolu, tak jsem byla šíleně rozklepaná a měla jsem strašný strach. Strašně jsem se bála, až mi řekne, hupsni nahoru…no a fakt blbý…bojím se, že kdyby se po čase znovu povedlo, budu podělaná strachy, jenže to člověk asi neovlivní…
Ali88 a na tu gentetiku se teda můžeš objednat sama? Není potřeba doporučení od gynekoložky? Já mám takový pocit, že to fakt nebude chtít řešit, že budu muset všechno zkoušet sama..

• Citovat
  • Upravit
670
19.6.12 21:25

Ivass: máš naprostou pravdu přesně tak to je…navíc ty první 3měsíce jsou fakt jakoby s tim čřlověk ani neměl počítat…radši…my už to ted po druhý ani nikomu neřekli a vidíš bylo to tak dobře, protože zas všem pak vysvětlovat, že to nedopadlo :poblion: a ty pohledy soucitu já to fakt nesnášim… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivass
19.6.12 21:43

Katyn a to já to mám zas obráceně :lol:. U nás to ví vždycky hned tchýně, dycky to vypline ze situace…ale mě to nevadí, spíš jsem ráda, když se mě konkrétně někdo zeptá, tak to vybalim, protože nesnáším řeči lidí v práci apod. typu, no to musíte víc sexovat, nebo musíš si najít lepšího chlapa, tenhle dělat neumí apod. 8o :poblion:, takovýhle rádoby srandičky fakt nesnášim :evil:, takže když se někdo konkrétně zeptá, hned to vybalim a ať se s tím oni poperou :nevim:. Ale u těch blízkých se cítím dycky blbě, to je fakt :?

• Citovat
  • Upravit
670
19.6.12 21:49

Mě takhle vytáčej v práci…tak co dítě??? a děláte na tom??? vždyt jste už rok spolu…fakt mě serou pardon :zed: vždycky říkám, že to je mou menses nepravidelnou jednou 26D jednou 33D jednou 40D no tak to vždycky zamaskuju…at se staraj o sebe nádhery když to chci někomu říct řeknu sama a to mýmu okruhu nej kamarádek a ne všem těm drbnám…ty jsi ted prodělala SP a byl menses takže ted už jsi po M a můžete začít vid :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivass
19.6.12 22:24

Já právě na ty kecy nemám sílu něco vymýšlet, takže to vybalim a je to prostě citlivý téma, takže mám ode všech pokoj 8). No já teprve dneska začala krvácet. V po mi dr. řekla, že to je blbý, ale já do tý doby byla ok, odpoledne byli výsledky a hcg vyšlo o polovinu menší. Dneska už se to spustilo, taky mi mizí všechny příznaky (prsa, nevolnost..), ale začínat hned jak to půjde nebudeme. Měla jsem ty tři docela fakt fest za sebou, takže zkusím nabrat síly a taky musím vyřešit to svoje neustálý marodění. Problém je, že jsem spíš jen nachcípaná, ale pernamentně, jenže při těhu se to samo zhorší, páč začnou lítat hormony, ale na léčení nic nemůžeš :roll:, naposledy jsem vysadila na radu dr úplně i bylinky (ne že bych to s nima nějak dřív přeháněla), no nakonec jsem od malýho chytla bacil a byla jsem teď stejně na penicilínu. Proto chci dr nějak přesvědčit na různý testy, ale podle ní je to normál, snížená imunita z potratů a navíc marodí malej ze školky, proto jsem pořád nemocná, páč to od něj chytám, takže nic co by se mělo řešit. No a gynek. tak od ní čekám, že mi řekne, že se to nepovede právě proto, že jsem nemocná, jenže to je začarovanej kruh a jak z něj ven :?:, budu zkoušet obě přesvědčit, nebo si oběhat nějaký vyšetření sama…uvidím jak dopadnu. Další odběr a kontrolu mám v pondělí, tak uvidím. Jenže ke svojí obvoďačce nevím jak se dostat, páč malej má teploty, tak ho tam tahat nemůžu a hlídání nějak asi neskloubím, myslím, že mě v to pondělí ukončí neschopenku a půjdu od úterý do práce a to se k obvoďačce už těžko dostanu :zed: ten poslední rok je fakt u nás napalici, nejenom s tímhle, ale i s prací, nemocema. Prostě si to vybíráme všechno najednou :zed: :evil:. Už aby bylo líp :x

• Citovat
  • Upravit
Ivass
19.6.12 22:25

Ježiš to je zase sloh, se omlouvám, já to prostě v krátkosti nějak neumím :oops:

• Citovat
  • Upravit
670
19.6.12 22:46

V pohodě…no chápu, chtělo by to říct si o uplný krevní obraz mě to dělali jen když jsem si o to řekla a dali mi tam i imunitní odběry sice berou víc zkumavek, ale co pak víš na čem jsi…mě tenkrát pomohlo brát preventan a preventan akut když jsem nastydla..je to prevence a cucá se jednou denně a ten mi pomohl je to vitamín bomba hlavně c a pak mi už chřipky nevracely. taky dostatek zeleniny a ovoce. chce to organismus nakopnout. já zítra krev kvůli hcg a pak v pondělí utz, aby viděl zda odešlo vše..v jakym jsi ted byla týdnu asi začátek jako já ne?5tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
19.6.12 22:55

Co týká těch průpovídek o M když do mě někdo rejpe tak ty jsou pravda můj M je jak dubnový počasí vždy se to ustálý na 33D třeba na tři měsíce a pak najednou 26D zas na tři měsíce a pak najednou 40…uf blázinec. ale mamka i segra to měly takhle celej život tak to máme v rodině tyhle M rozhozenosti. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivass
20.6.12 07:39

Katyn díky, to udělám, možná když to na ni sama od sebe tak vybafnu, bude překvapená a protestovat nebude :lol:. Víš co, já už právě nevím, jak tu imunitu podpořit :nevim:, protože stravu mám docela vyváženou, hodně ovoce, zeleniny, pitný režim. Jsem hodně přírodní, takže čajíky, bylinky, echynaceu a lichořeřišnici, céčko, zinek, hořčík apod. Jo přidala jsem k tomu i probiotika a furt nic :nevim:. Fakt už nevím, teď zkouším homeopatika a chci zkusit koloidní stříbro, prý je výborný…V pondělí jsem byla 6+1 a 6+2 jsem začala krvácet. No mít to takhle rozházený je děs, ale s tím se asi nic nadělat nedá, když to máte v rodině.

• Citovat
  • Upravit
5911
20.6.12 09:09

Teda vy jste toho nakecaly.. ani nevím, kde začít  :lol:

Ivass: já se objednala sama.. řekla jsem jim, že jsem po třetím potratu a chtěla bych udělat testy. Paní si mě napsala, donesla jsem jim propouštěcí zprávy z nemocnice a stačilo to. :nevim: Bylo tam vlastně všechno - revize - její důvod, kdy atd :think:

Katyn: jak jsem to zvládla? Vlastně docela v klidu.. ne že bych občas neměla depky, ale neměla jsem úplně pocit, že bych byla víc hysterická než jiné vystrašené těhule :think: no možná si teď už moc fandím :D
Každopádně dokud mě pnula prsa byla jsem docela v klidu a je fakt, že jedno odpoledne povolila a přišely takové divné bolesti. Druhý den už jsem byla u dr. :oops: Hodně mi pomáhalo to píchání fraxiparinu. Vlastně jsme od začátku byli s přítelem oba přesvědčení, že je to kvůli srážlivosti (takže jsem měla testy udělané dokonce dvakrát :mrgreen: - jednou to v nich totiž nevyšlo, protože netestovali to potřebné ) a primář na genetice nám řekl, že má stejný názor.
Když jsem ztrácela hlavu, byl tu přítel. Takže to šlo.. a teď už si říkám, že jsme dost daleko a nic si nepřipouštím :think:

K tomu, že se dnes těhu zjišťuje brzy - já jsem vždycky testovala po vynechání ms a kdybych nevěděla, že jsem těhotná, byl by akorát problém. Ve dvou případech bych se sama pravděpodobně nevyčistila a v prvním hrozil zánět pobřišnice :zed: Takže na jednu stranu je to na prd, na druhou je to dobře. :think:

a teď se musím mrknout, co jste vlastně psaly dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivass
20.6.12 09:16

Holky tak teď jsem trochu na vážkách :think: on je nějaký rozdíl mezi spontáním potratem a zamlklým? Myslím jako ve způsobu toho potratu? Já myslela, že u obou, když je vše ok odejde vše spontáně samo krvácením, ale teď jsem koukala, že jsem měla asi teda zamlklý potrat a u něj píší, že se musí na kyretáž??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty