Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ivass
20.6.12 09:22

Ali88 to jo :lol:, on než to pak další člověk přelouská viď :lol:? No jenže jak píšeš s těma papírama, já v nemocnici nebyla ani jednou, tak právě jestli to nebude problém, když žádný podklady nemají. Jinak dneska mi tedy není moc ok. Krvácení už zesílilo, je mi docela :poblion: a sem dost unavená :(, asi to na mě teprve dolehne :,(. No výhoda našeho klučíka je, že se musím soustředit na něj, na druhou stranu nemám kdy si posmutnit a vypustit to…asi to na mě teprve v plný síle dolehne…

• Citovat
  • Upravit
5911
20.6.12 09:23

Katyn: taky jsem chlapovi řekla, ať si najde nějakou jinou a spoustu dalších věcí o tom, jak jsem neschopná.. Prostě to ze mě vylítlo. Odpověděl mi, že to taky může být jeho chyba, a že je hrozně nešťastný z toho, jak se trápím. Dokonce se bál, že ho opustím, když najdou něco u něj :srdce:
Takže za mě - mluvit, mluvit a mluvit. Teda když to s partnerem jde. Oni to taky nemají lehký a trápí je to :nevim:

Holky, když jste se tak pěkně rozpovídaly, nechcete k nám do uzavřené skupiny? Myslím, že holkám to vadit nebude. Už je nás tam pár těhulí, holky před testy, taková směska všech, co si nečím takovým prošly :nevim:
Teď tam máme trochu mrtvo, ale probírání těchhle věcí je asi lepší „za zavřenými dveřmi“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
20.6.12 09:33

Ivass: oboje se to označuje jako spontánní potrat.. ale u toho zamlklého jde většinou o to, že mimi samo neodejde. Jde o ztrátu srdeční akce.
Tak to asi bude záležet na jednotlivém pracovišti. Jestli si to vyžádají :nevim: ale za zavolání nic nedáš ;)
To chápu. Někdy jsem si nepřála nic jiného než zalézt do křoví a chcípnout. Ale zase když tě obejme, je to fajn ne? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivass
20.6.12 09:45

Ten můj se docela drží, snaží se mě podržet, ale asi se s tím spíš snaží vypořádat po svém, aby mě zbytečně nezatěžoval, akorát mě pěkně nasrali (s prominutím) ty blbci u něj v práci, zrovna od ženský bych to nečekala. Jelikož jim řekl, že jsem těhotná, protože se na mě pořád ptali (že jsem pořád na neschopence), tak teď musel znova říct, že to nevyšlo. Normálně bych tu krávu nakopala do prdele. Víte co mu řekla? No jo, to si musí ta tvoje najít pořádnýho chlapa…ty máš nahovno spermie…Ta mi hnula žlučí, já vím, že si většinou všichni myslí, že chlapy to berou víceméně v pohodě, ale ono když už je to po několikátý, tak i pro ty chlapy to lehký není, zvlášť když to mimi taky chtějí. Fakt mě někdy udivuje, jak až dokážou být některý lidi necitelný. A to má ženuška už dvě větší děti, tak by člověk čekal trochu víc soucitu…no nic, sem si zas ulevila :oops: (jo jen pro dodatek, tam dodělá poslední dva týdny a přestupuje jinam, páč ty lidi tam jsou na odstřel :pocitac: )

• Citovat
  • Upravit
Ivass
20.6.12 09:56

Ali88 já bych ráda do uzavřený, jen nevím jak to udělat, já nejsem asi ani nějak pořádně přihlášená, tak poraď co s tím :D?
To víš, že mi brouček strašně pomáhá, akorát zjišťuju, že se na něj víc a víc fixuju, tak se snažím občas to tak nehrotit a trochu ten odstup udržet, aby se ze mě nezbláznil :lol:

• Citovat
  • Upravit
5911
20.6.12 10:12

Ivass: to je mařena :pocitac: jasně že se s tím snaží vypořád po svém, ale taky je to ničí.. Přítel říkal, že poprvé se z toho dostal dost rychle, ale když viděl, jak se trápím, bylo to ještě horší. Že si jakoby vyčítal, že není tak moc nešťastný jako já.. Ale při dalších to už taky nesl dost špatně. A takovouhle by si asi kopl někam :lol:
Nejdřív se asi musíš zaregistrovat, jestli nejsi.. a potom ti pošlu pozvánku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
20.6.12 10:27

Přesně tak, mají to těžší na tu stranu, že se od nich nějaké velké trápení neočekává a taky ví, že pro nás je to horší. Takže se s tím perou spíš uzavřeně.
Už jsem zaregistrovaná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
20.6.12 10:34

Poslala jsem pozvánku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
20.6.12 11:43

Ivass: spontání jo to je když sama začneš krvácet a odejde to což pak potvrdí hcg a utz, ale zamlklý to vůbec nevíš, že něco stalo jako já před rokem 8tt utz vše ok bije srdce pak přijdte v 10tt tak jsem přišla a čekala ok lepší i foto atd a on říká při utz,,asi tě nepotěšim nebije srdce:-(,, :nevim: a já cože!!! vždyt nekrvácim nebolí mě břicho nic!!! a on tomu se říká zamlklý těhu přestane se plod vyvíjet a odumře, ale drží se tam a neodejde sám…takže takhle sem zjistila že ZT existuje…a potom musíš naběhnout na kyretáž, jelikož by to tam zůstalo a tělo by nemenstruovalo a chovalo se ok co týká hcg takže to musej vyškrábnout. nojo jenže u mě i po kyretáži nastalo, že hcg neklesalo a neměla sem menses 2měsíce tak mě opět vyšetřil a zjistil, že tam je pořád nějakej zbytek, že to udělali bud špatně, ikdyž mě nic nebolelo sám to nechápal řekl at počkám že to může byt polyp nebo myom a až v prosinci když nic nedělo ani nezvětšovalo mě poslal na ambulantní hysteroskopii kde vzali bez narkozy vzorek z toho utvaru a řekli to je špatně udělaná kyretáž nebo zůstal mini kousek a přilepil se tam a zapouzdřil musíte znovu na vyčištění jelikož to mělo 2cm na 1cm a to by mi bez narkozy už neudělal jelikož i tohle braní vzorku hrozně bolelo!! klepaly se mi tam nohy šel do mě tím hysteroskopem což vypadalo jak kulomet s jehlicí :( no ouvej hrozná bolest jak nemáš umrtvení narkozou ani lokálně, takže musel projít přes čípek a vzít ten vzorek tak já pak ubulená, že mě narkoza stejně čeká a celý to čištěni!!! naštěsti jsem otálela s objednáním na čištění a stalo se tak (osud),že jsem po měsíci od té hysterosk. dostala menses, ale strašně silnej a křeče a třetí den sedim na wc a žblunk a něco ze mě,,vypadlo,, koukám do tý mísy :lol: a tam něco jako ovál kuřecího masa :mrgreen: tak volám gyndovi a on tak doraž za týden na utz asi to vyšlo samo! jupííí a to se pak utz potvrdilo takže žádný čištění nemuselo už být byla jsem štastná jako blecha!! :potlesk: a to byl konec unora a můžete se konečně snažit děloha je čistá šup na to no a vidíš ted v květnu oplodněno a po pár dnech SP. ted. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
20.6.12 11:49

Taky nevim jak do skupiny??? ivass: jsou to dementi když tohle o pořádnejch spermiích říkaj debilovééé. ty máš syna před tím s jinym tatínkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
20.6.12 11:56

Takže po první kyretáži mi nastaly tyhle komplikace a ztratili jsme půl rok čekáním co to tam je a jak to vyndat řešit naštěstí jak jsem psala tou hysterosk. to asi podráždil vzal vzorek a do měsíce se to uvolnilo a vyšlo ven juchuuuu…proto ted bojim v pond. na utz aby mi neřekl, že tam samo nevyčistilo uplně a musela bych zas na kyret. no doufám, tim že krvácení bylo že to odešlo spontáně samo a vše!!!modlim se! dnes jsem byla na krvi, aby gynda viděl, že tam je málo nebo už není hcg a v pond utz. uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
20.6.12 12:43

Ali88 díky, už jsem tam :palec:
Katyn mě právě gyndařka nic moc neřekla, ani se na mě po uz pořádně ani neotočila, buď měla sama co dělat (páč sem se tam s brekem složila), nebo se nechtěla nechat rozhodit, tak to chtěla mít co nejrychlejc za sebou :nevim:. Takže mi řekla, ať si zavolám na výsledky a pak se uvidí :think:, no já si myslím, že bylo zamlklé, protože mi vlastně na uz říkala, že vývoj vůbec není dobrý, nic moc tam nevidí a ptala se, jestli ze mě fakt nic nevypadlo, krev a tak…ale mě se to v úterý rozjelo samo, tak jsem ráda a doufám, že to bude ok. protože to co jsem od všech slyšela o kyretáži mě fakt nahání husinu a neci neci neci! Muselo to být strašný, vůbec si to ani nechci představovat, číms musela projít :,(, určitě to teď půjde samo neboj :*.
Jo lidi jsou fakt zvláštní, tam to je jen o tom, aby ho popíchli víš, rejou do něj a proto je rád, že našel přestup, sice pracovně do horšího, ale s takovýma by tam nevydržel, fakt magoři :pocitac:. Lukášek je jeho, oni to ví moc dobře, no už jen chybí keci o tom, že jeho není, ale na to do tý doby určitě taky dojde…
katyn pozvánka je tam napravo nahoře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
20.6.12 14:11

Katyn: to se mi stalo u prvního.. místo aby to odstranili to jen roztrhali a celý ten plod zůstal v děloze na pidi kousíčky. :zed: Nakonec se to povedlo vyřešit ambulantně. Dostala jsem vyvolávačku začala silně krvácet a jak už to bylo drobné, vyšlo to samo :(

do skupiny.. jako že tam chodí jen schválení členové a nemůže to číst nikdo „cizí“ jako tady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
20.6.12 18:53

Iv: vpravo nahoře jako nahoře teto stránky??nevidiiim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
26.6.12 12:24

Ahoj holky, můžu mezi vás? O mimčo se snažíme asi rok a mezitím jsem prodělala 2 zamklé potraty, jeden s revizí v 9tt (podle MS 12tt) a teď druhý v červnu v 6tt naštěstí bez revize. Potřebovala bych to s někým probrat. Zítra jdu na genetiku, to čekání mě ubíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty