Opalovací krém a sluneční brýle

108
6.6.17 18:23

opalovací krém a sluneční brýle

Ahoj, prosím, máte doporučení na opalovací krém pro kojence a též sluneční brýle? Děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
6.6.17 18:24

Krém používám sebamed faktor 50. Brýle se mají používat az od tři let ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
6.6.17 18:30

@Tichošlápek Proč od 3 let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.6.17 18:31

@Ráchelia kvůli vývinu zraku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
6.6.17 18:38

@Tichošlápek
a jak jste s ním spokojení?
S těmi brýlemi - chystáme se k moři a právě jsem četla, že se mají očka malých kojenců chránit před sluncem brýlemi, vadí jim i odraz od vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.6.17 18:41

@snezzenka krém v poho ;) nam dr řekla, ze do tři let nepoužívat - taky jsem se ptala kvůli moři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.6.17 18:53

Vybrala bych krém s minerálními faktory, ale stejně kojence držela převážně ve stínu. Brýle nejsou třeba (respektive nedovedu si moc představit dítě do roka, které si je nechá na očích v bdělém stavu :mrgreen: ) a ani to není zdravé (tobě se kouká stejně dobře přes brýle, jako bez nich?).

Myslím, že základem je držet takhle malé dítě mimo slunce, minimálně v době 10-15:00, klobouček na hlavu a pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
9.6.17 22:46

Všem děkuji za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
18.6.17 18:04

Děkuji, projížděla jsem ještě různé diskuze a články. Daylong bohužel prý v testech propadl, tak se bojím.
Miminku bude asi 7 měsíců, co se chystáme k moři. Chci ho držet ve stínu, ale když se bude přejíždět apod., tak nějaký paprsek určitě na kůžičku dopadne. Naštěstí to už nebude ale v té největší sezoně.
Rozhodla jsem se pro La Roche Anthelios pro miminka (50ml, SPF50+) - nepřímá expozice slunce. Ale chtěla bych raději ještě jeden, ale nevím, který pro tak malého kojenečka a aby to byl jen s minerálními filtry - slyšela jsem o Ladivalu (SPF 50+) - v testech prý dopadla tato značka dobře. Akorát u mnoho značek nemůžu najít, jestli jsou od roku nebo od 6 měsíců nebo od kdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.6.17 20:13

@snezzenka malinky kojenecek uz to teda fakt nebude ;) Neboj, ten Anthelios je dobry a bohate staci.Plus jak pises, nevystavovat na prime slunce pres poledne, chranit odevem (idealne bile bavlene tricko s dlouhym rukavem a tenke kalhoty, cepicka s ksiltem a ochranou krku).Ona trocha slunicka mu spis prospeje, nez uskodi.Zase z nej nedelej porcelanovou panenku ;) spis bych dbala na dostatecny prijem tekutin a celkove chlazeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová