Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@HugoBucifal píše:
Pokusím se, ale nevím zda to udělám dobře 😂.
@cecetka píše:
@HugoBucifal Ty jizvy az se zatahnou, tak to bude super
Děkuji. Kdyby to nebyla taková dřina pošlu foto před…Opravdu mazec!
@HugoBucifal Tomu rikam rozdil
Me chybi ta odvaha. Jenze licenim uz to za chvili nezamaskuju ![]()
@cecetka píše:
@HugoBucifal Tomu rikam rozdilMe chybi ta odvaha. Jenze licenim uz to za chvili nezamaskuju
Nebát se a jít!! Já se také bála a strašně moc!!! Když vidím dnes ten rozdíl lituji že jsem nešla už dávno! Děláme to hlavně pro svůj pocit…ne pro ostatní! Doporučuji 👍
Mohu se zeptat netaktne na váš věk? a kde jste přesně byla na operaci? vypadá to opravdu dobre
taky bych to potřebovala, ale strašně se bojím a nedokážu se toho strachu zbavit
prosím anonym, děkuji
@Anonymní píše:
Mohu se zeptat netaktne na váš věk? a kde jste přesně byla na operaci? vypadá to opravdu dobretaky bych to potřebovala, ale strašně se bojím a nedokážu se toho strachu zbavit
prosím anonym, děkuji
Dobrý večer. Já se také strašně bála a dnes lituji že jsem nešla dřív!!!Je mi 43 let. člověk se bojí ale výsledek Vás nakopne!!!Posune dál!!! Každý to má jiné…ale opravdu stojí to za to!!!? Já byla v Jihlavě u primáře Černocha.
@HugoBucifal píše:
Dobrý večer. Já se také strašně bála a dnes lituji že jsem nešla dřív!!!Je mi 43 let. člověk se bojí ale výsledek Vás nakopne!!!Posune dál!!! Každý to má jiné…ale opravdu stojí to za to!!!? Já byla v Jihlavě u primáře Černocha.
Strach je strašný pocit ale když vidíte tu změnu..a u mne fakt veliká kousnout se objednat…
Neváhat! Vše časem pomine…ale stojí to za to aby jste se cítila dobře 🙂hlavu vzhůru když jsem to dala já tak už opravdu každý 😂
@cecetka Že jo, opravdu se to povedlo. Jak jsem psala, už pár let se odhodlávám.
.
@Anonymní píše:
Mohu se zeptat netaktne na váš věk? a kde jste přesně byla na operaci? vypadá to opravdu dobretaky bych to potřebovala, ale strašně se bojím a nedokážu se toho strachu zbavit
prosím anonym, děkuji
Doporučuji týden před zákrokem pořídit homeopatika…jsem bez modřin!!!
@Luska píše:
@cecetka Že jo, opravdu se to povedlo. Jak jsem psala, už pár let se odhodlávám..
Děláme to hlavně pro sebe!!!Ten fajn pocit stojí za to překonat obavy a strach 🙂 👍jsem toho příkladem 😂
@Luska píše:
@cecetka Že jo, opravdu se to povedlo. Jak jsem psala, už pár let se odhodlávám..
Těším se na fotky 👍
@HugoBucifal píše:
Tak to je krása! U mně to bylo samá modřina ještě týden po vyndání stehů…