Operace horní víčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.3.21 19:14

Oči

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.21 19:19
@HugoBucifal píše:
Pokusím se, ale nevím zda to udělám dobře 😂.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
8.3.21 19:52

@HugoBucifal Ty jizvy az se zatahnou, tak to bude super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.21 20:04
@cecetka píše:
@HugoBucifal Ty jizvy az se zatahnou, tak to bude super :palec:

Děkuji. Kdyby to nebyla taková dřina pošlu foto před…Opravdu mazec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.21 20:07

Před.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
8.3.21 20:16

@HugoBucifal Tomu rikam rozdil 8o Me chybi ta odvaha. Jenze licenim uz to za chvili nezamaskuju :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.21 20:19
@cecetka píše:
@HugoBucifal Tomu rikam rozdil 8o Me chybi ta odvaha. Jenze licenim uz to za chvili nezamaskuju :?

Nebát se a jít!! Já se také bála a strašně moc!!! Když vidím dnes ten rozdíl lituji že jsem nešla už dávno! Děláme to hlavně pro svůj pocit…ne pro ostatní! Doporučuji 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.21 21:56

Mohu se zeptat netaktne na váš věk? a kde jste přesně byla na operaci? vypadá to opravdu dobre :mavam: taky bych to potřebovala, ale strašně se bojím a nedokážu se toho strachu zbavit :oops: prosím anonym, děkuji

• Citovat
  • Upravit
8.3.21 22:01
@Anonymní píše:
Mohu se zeptat netaktne na váš věk? a kde jste přesně byla na operaci? vypadá to opravdu dobre :mavam: taky bych to potřebovala, ale strašně se bojím a nedokážu se toho strachu zbavit :oops: prosím anonym, děkuji

Dobrý večer. Já se také strašně bála a dnes lituji že jsem nešla dřív!!!Je mi 43 let. člověk se bojí ale výsledek Vás nakopne!!!Posune dál!!! Každý to má jiné…ale opravdu stojí to za to!!!? Já byla v Jihlavě u primáře Černocha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.21 22:10
@HugoBucifal píše:
Dobrý večer. Já se také strašně bála a dnes lituji že jsem nešla dřív!!!Je mi 43 let. člověk se bojí ale výsledek Vás nakopne!!!Posune dál!!! Každý to má jiné…ale opravdu stojí to za to!!!? Já byla v Jihlavě u primáře Černocha.

Strach je strašný pocit ale když vidíte tu změnu..a u mne fakt veliká kousnout se objednat…
Neváhat! Vše časem pomine…ale stojí to za to aby jste se cítila dobře 🙂hlavu vzhůru když jsem to dala já tak už opravdu každý 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
8.3.21 22:27

@cecetka Že jo, opravdu se to povedlo. Jak jsem psala, už pár let se odhodlávám. :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.21 22:28
@Anonymní píše:
Mohu se zeptat netaktne na váš věk? a kde jste přesně byla na operaci? vypadá to opravdu dobre :mavam: taky bych to potřebovala, ale strašně se bojím a nedokážu se toho strachu zbavit :oops: prosím anonym, děkuji

Doporučuji týden před zákrokem pořídit homeopatika…jsem bez modřin!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.21 22:38
@Luska píše:
@cecetka Že jo, opravdu se to povedlo. Jak jsem psala, už pár let se odhodlávám. :think:.

Děláme to hlavně pro sebe!!!Ten fajn pocit stojí za to překonat obavy a strach 🙂 👍jsem toho příkladem 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.21 22:40
@Luska píše:
@cecetka Že jo, opravdu se to povedlo. Jak jsem psala, už pár let se odhodlávám. :think:.

Těším se na fotky 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.21 22:58
@HugoBucifal píše: :D

Tak to je krása! U mně to bylo samá modřina ještě týden po vyndání stehů…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová