Operace horní víčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.3.21 23:20
@Anonymní píše:
Tak to je krása! U mně to bylo samá modřina ještě týden po vyndání stehů…

Děkuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26869
9.3.21 05:05
@Anonymní píše:
Tak to je krása! U mně to bylo samá modřina ještě týden po vyndání stehů…

Modriny bych prezila, ty se vstrebaji a zmizi. Clovek ma ale obavy, aby se neco nepokazilo :?
Uz nejaky rok nad tim premyslim, ze si to dam jako darek k 50tinam (coz je bohuzel uz za dva roky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.21 10:24
@cecetka píše:
Modriny bych prezila, ty se vstrebaji a zmizi. Clovek ma ale obavy, aby se neco nepokazilo :?
Uz nejaky rok nad tim premyslim, ze si to dam jako darek k 50tinam (coz je bohuzel uz za dva roky).

Já když o tom začala přemýšlet zjišťovala kde to v našem okrese dělají a četla recenze. To mi dost pomohlo…na základě recenzí a zkušeností jsem si pak vybrala.Jdou to machři kteří to dělají jako pekař housky :lol: Samozřejmě že se člověk bojí je to přirozené ale zvládnete to také :) Už jsem zmínila někde že když jsem to zvládla já tak už opravdu každý. Dnes jsem vstala a lekla se.Jsem hezky zase nateklá. No tak zase splasknu. Jak říká kamarádka:pro krásu se musí trpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.21 18:21

@HugoBucifal Skvělý výsledek :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.21 18:22

@HugoBucifal A kde jsi byla?

• Citovat
  • Upravit
9.3.21 19:01
@Anonymní píše:
@HugoBucifal A kde jsi byla?

V Jihlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
13.3.21 20:43
@HugoBucifal píše:
Doporučuji týden před zákrokem pořídit homeopatika…jsem bez modřin!!!

Jak se to, prosím, užívá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.21 00:34
@verujan píše:
@verujan píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.21 01:03
@verujan píše:

Dobrý večer. Neumim zkopírovat…pokud ale půjdete na zákrok je dobré týden před zákrokem jíst 5 kuliček denně. Pokusim se zjistit jak to dostat sem pokud to nestihnu každopádně Vám to řeknou v lékárně 🙂 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.21 01:21
@HugoBucifal píše:
Dobrý večer. Neumim zkopírovat…pokud ale půjdete na zákrok je dobré týden před zákrokem jíst 5 kuliček denně. Pokusim se zjistit jak to dostat sem pokud to nestihnu každopádně Vám to řeknou v lékárně 🙂 👍

3×denně. Po jídle, půl hodiny před nebo po jídle. Půl hoďky po nesmí pít. Nesmí se to dávat na kovovou lžičku brát do ruky. Já to sypala do víčka a z víčka rovnou do pusy 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
14.3.21 19:50

@HugoBucifal
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.21 20:21
@verujan píše:
@HugoBucifal
Moc děkuji.
@HugoBucifal píše:
3×denně. Po jídle, půl hodiny před nebo po jídle. Půl hoďky po nesmí pít. Nesmí se to dávat na kovovou lžičku brát do ruky. Já to sypala do víčka a z víčka rovnou do pusy 🙂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
27.4.22 14:37
@HugoBucifal píše:

Jak to dopadlo? Pomohlo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.11.22 17:06
@HugoBucifal píše:
Dobrý večer. Já se také strašně bála a dnes lituji že jsem nešla dřív!!!Je mi 43 let. člověk se bojí ale výsledek Vás nakopne!!!Posune dál!!! Každý to má jiné…ale opravdu stojí to za to!!!? Já byla v Jihlavě u primáře Černocha. [/citac.

Příspěvek upraven 27.11.22 v 10:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.11.22 10:20

Zdravím, pokouším se přidat diskuzi ohledně operaci horních víček. Pročítám komentáře a weby. Všude se píše že to chce čas,,no prostě nemám trpělivost., začínám se stresovat.Jde o to že letos po operaci 4.11. mám 1víčko pořád větší..2 oko už je skoro v cajku bylo skoro hned po vytažení stehů které byly 11.11.Dost mi to vadí, nosila sem do teď brýle ale už je to nepříjemné, chodím do práce a občas přes ně není vidět. Prý tak 3 měsíce i déle to je šílená doba,,ten rozdíl je vidět. Operovali mne v Jihlavě P. primãř Černoch.. má dobré recenze. Asistentka mi přes telefon řekla že je ještě brzy.. Máte někdo stejné zkušenosti s tímto rozdílem? Všude sou jen fotky s krásnýma očima..jen jednou sem viděla rozdíl ale paní to mela 10 dnů po a víc ktomu nepsala. Jinak promazávám,, snažím ještě obklady. Říka se klid..snažìm se..jen teda koukám do mobilu. Pořád se to nějak nezmenšuje.. Myslíte že to třeba táhne jizva? Opravdu takhle nechci chodit půl roku a pak to opravovat.. :( Moc díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová