Opožděný vývoj batolete

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
30.12.15 11:05
@Anonymní píše:
Doktorce se to právě už nezdá, protože je pomalejší od narození a místo aby se rovnal, tak se rozdíl prý prohlubuje. Asi nemám míru. Mně naopak přijde, jak se za poslední dobu vylepšil, protože konečně začla ukazovat a reagovat na jméno. Podle ní je na úrovni přibližně ročního dítěte.
Máme za sebou vyšetření očí a dalšího a vracíme se s poznámkami, že se nedá pořádně vyšetřit, protože nespolupracuje úměrně věku…
Chce ho poslat na neurologii, tak nevím, jestli zbytečně nehysterčí a neveze se s módní vlnou - něco najít na každém dítěti.

jdi k neurologovi, žádná modní vlna v tom není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.15 13:46

@kate02 děkuju. Tak vidím, že doktorka měla pravdu. Podle popisu je minimálně ty 3 měsíce opožděný.
@vin to neznáš? Hlavně mít udělanou čárku, že je očkování :roll:
@g.sandova tím, že to není módní vlna, si nejsem jistá, kolem mě jezdí na neurologii každé druhé dítě.

• Citovat
  • Upravit
19388
30.12.15 13:53
@Anonymní píše:
@kate02 děkuju. Tak vidím, že doktorka měla pravdu. Podle popisu je minimálně ty 3 měsíce opožděný.
@vin to neznáš? Hlavně mít udělanou čárku, že je očkování :roll:
@g.sandova tím, že to není módní vlna, si nejsem jistá, kolem mě jezdí na neurologii každé druhé dítě.

aha, u nás měla neurologie fakt opodstatnění, tak sama si nejsi jistá, tak proč se neporadit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.15 15:12

@g.sandova mně to přijde zbytečný. Teda teď. Mělo to smysl, když byl mimino a měl spoustu problémů, které neřešila, neviděla a nechtěla vidět. Teď bych už počkala a uvidí se, jestli to nedožene.
Pokud to u vás mělo opodstatnění, tak je dobře, že vás poslala.

• Citovat
  • Upravit
19388
30.12.15 15:15
@Anonymní píše:
@g.sandova mně to přijde zbytečný. Teda teď. Mělo to smysl, když byl mimino a měl spoustu problémů, které neřešila, neviděla a nechtěla vidět. Teď bych už počkala a uvidí se, jestli to nedožene.
Pokud to u vás mělo opodstatnění, tak je dobře, že vás poslala.

no tak to se ukázalo později, být tebou, tak jdu…
Ale je to tvoje věc.
Já bych čekat, jestli to dožene nevydržela, ale to máme každý jinak.
Stačilo cvičit jen blbou Vojtovku a dohnala to dcera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.16 00:23

@g.sandova už čekám 1,5 roku. Vydupala jsem si vojtovku, tu jsme cvičili 4 měsíce. Pomohlo mu to po motorické stránce. Tehdy jsem chtěla i neurologii, podle doktorky zbytečné. Problémů bylo hodně.
Jasně, pokud dostanu doporučení, tak půjdu… Ale štve mě, že mě neposlouchala neposlala nás dřív.

• Citovat
  • Upravit
19388
1.1.16 00:28
@Anonymní píše:
@g.sandova už čekám 1,5 roku. Vydupala jsem si vojtovku, tu jsme cvičili 4 měsíce. Pomohlo mu to po motorické stránce. Tehdy jsem chtěla i neurologii, podle doktorky zbytečné. Problémů bylo hodně.
Jasně, pokud dostanu doporučení, tak půjdu… Ale štve mě, že mě neposlouchala neposlala nás dřív.

To já jsem si musela vydupat, na některá vyš. jsme dopručení neměli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.16 00:30
@g.sandova píše:
To já jsem si musela vydupat, na některá vyš. jsme dopručení neměli…

Taky jsem si vydupávala. Neurologie se mi nepovedla. Až teď ji chce sama. A to jsem si o ní říkala od 6 týdnů přibližně do roka. To jsem se smířila s tím, že je prostě jinej a že se to bude řešit později. Pak se zlepšil a najednou chce neurologii.

• Citovat
  • Upravit
19388
1.1.16 08:19
@Anonymní píše:
Taky jsem si vydupávala. Neurologie se mi nepovedla. Až teď ji chce sama. A to jsem si o ní říkala od 6 týdnů přibližně do roka. To jsem se smířila s tím, že je prostě jinej a že se to bude řešit později. Pak se zlepšil a najednou chce neurologii.

já jsem nakonec doktroku změnila, protože o doporučení na neurologii byl boj… po docela scénách ho dala a přešla jsem k jinýmu dr…
JInak byl i problém u odbornejch- ti očas taky nechtěli dát dopručení dál, tak jsem si to vyřizovala sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí