Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@lenka_ píše:
Existuje i 4 místný smart.
Ale ten je velký jako klasický osobák. Má 370 cm
Mercedes řady A - neskutečně variabilní auto. Ovšem obdivuju kamarádku, že si vybírá auto podle parkovacího místa ![]()
Včera zrovna jel v telce nějaký opel, taky mrňavé za snad 150 000 ![]()
no ale jestli chce bazarové, tak ty nejmenší nesežene, protože ty se začali vyrábět až nedávno, dřív byl jen ten smart.
Yaris je dobrý, sama ho mám, ale ten bych řekla, že už je „velký“ že ten tam nezaparkuje ![]()
@Natálka26 píše:
Mercedes řady A - neskutečně variabilní auto. Ovšem obdivuju kamarádku, že si vybírá auto podle parkovacího místa
Hele, to je přesně ten důvod, proč se o tomhle nedá radit s chlapama, jak jsme zjistily. Okamžitě začnou „hahah, ženská, vybírá si auto podle parkovacího místa, hahha, auto si přeci musíš vybírat podle jiných kategorií a já strašný odborník ti teď poradím“.
Oni při tom mají normální rodinné auto, tohle by bylo auto z bazaru jednom na jěždění do práce a když si ho vybere podle něčeho jiného, než parkovacího místa, tak bude stát v garáži a kamarádka bude v MHD, protože některé dny prostě nezaparkuje. ![]()
Zjistila jsem, že všechna ta vyloženě malá auta, co jste navrhovaly, mají 3,5 metru, takže je to asi jedno.
Logicky, čím víc cm přibude, tím bude větší masakr tam zaparkovat. Ty dva smarty by byly nejlepší.
@Bábrdl
No sama musíš uznat, že vybírat si auto podle parkovacího místa je vážně bizarní
Ale jasně pokud maj druhý auto tak do Prahy to stačí, nějakej chcípák malej
Jinak co se toho Mercedesu týče tak ten určitě není tak velký ![]()
I ten Mercedes ma kolem 3,5. Mne to prijde jako miniauto, nase krava to tahne k pet metrum
Ale smart je samozrejme bezkonkurencni.
Ale pises, ze bezne se to dela tak, ze tam parkuji dve mala auta - to maji vsichni smarty? Ja zas tak moc lidi s nima neznam, takze pokud tam bezne parkuji dve miniauta, co nejsou smart, tak dve auta, z nichz jedno smart je, musi zabrat mista mene
Jinak ja jsem z tech, co pokud neni nejake krkolomne spojeni, MHD na cestu do prace vyuzivaji ze vseho nejradsi, ale neznam okolnosti a tak samozrejme dotaz neznel ![]()
To parkovaci misto je podelne? A jak dlouhe?
Co Fiat Panda? Můj otec s tím jezdí po Praze a vejde se fakt všude.
@ugluk píše:
I ten Mercedes ma kolem 3,5. Mne to prijde jako miniauto, nase krava to tahne k pet metrumAle smart je samozrejme bezkonkurencni.
Ale pises, ze bezne se to dela tak, ze tam parkuji dve mala auta - to maji vsichni smarty? Ja zas tak moc lidi s nima neznam, takze pokud tam bezne parkuji dve miniauta, co nejsou smart, tak dve auta, z nichz jedno smart je, musi zabrat mista mene
To parkovaci misto je podelne? A jak dlouhe?Jinak ja jsem z tech, co pokud neni nejake krkolomne spojeni, MHD na cestu do prace vyuzivaji ze vseho nejradsi, ale neznam okolnosti a tak samozrejme dotaz neznel
Ona dělá směny, kolikrát se vrací z práce v noci. Jo, miniauta tam parkují, ale je to na knop.
Já furt žila v předtstavě, že existuje nějaké auto pro tři, něco jako ten smart s trochu protaženějším zadkem, ale co já vím o autech…
Proto jsem se tady zeptala.
@Tina007 píše:
Co Fiat Panda? Můj otec s tím jezdí po Praze a vejde se fakt všude.
To už je velký, to je auto pro pět a má víc než 3,7 m. To je o metr delší než smart.
Chce to umet hodne dobre parkovat (ja neumim) ![]()
Jestli existuje, preju, aby nasla ![]()
Ja se obavam, ze 4 mistne auto velikosti smart nebo o malinko vetsi nenajdes. Podobne velikosti jinych znacek jsem videla jezdit jen v Rime. Tam je to nutnost kvuli parkovani.
Ja mam smart, chtela bych ho vymenit behem nekolika let za 3 dverove, 4 mistne auto a tak se divam po malych autech a zatim jsem nic nenasla.
Jinak dva smarty v pohode zaparkujes na jednom parkovacim miste. Sice tak neparkuji, ale v podzemnich garazich parkuji za sloupem vedle parkovacich mist. Je tam takovy maly prostor, nikdo jiny se tam nevleze a tak tam mam pro sebe vzdy volne misto.
Auto je v super v tom, ze s nim vsude projedu. Po uzke silnici mohu objet jine auto, jednou jsem s nim jela i po chodniku, protoze na silnici zablokoval napric kamion.
Smart byl muj sen nekolik let prave kvuli jezdeni po meste. Obcas mi tam chybi treti sedadlo, protoze mma dve deti a obcas je potrebuji vest obe dve. Ale krome toho mame doma i rodinne SUV, ktere resi tuto situaci. Situaci mi usnadnuje i to, ze deti chodi do skoly a skolky pesky.
Dlouho jsem si zvykala na jeho tvrde perovani. Pri jizde citim kazdou nerovnost po silnici. Preci predtim jsem jezdila s SUV a byl to pro mne sok. Nicmene vse vyrovna to parkovani.