Neznáte někdo ještě nějaký jiný postup na opruzeniny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
1.9.12 12:23

Ahoj Holky tak píši jak to s tou naší prdelkou dopadlo…Za dva dny po oplachování hermánkem, větrání a mazání clciovkou byly opruzeninky o 90% lepší…třetí den večer úplně zmizely…a už víme čím to bylo…Naše slečna papala domácí přesnídávku z broskví a meruněk…vitamín C co v ovoci je obsažen je vylučuje v moči a pak způsobuje opruzeninky…od té doby nic a prdelka jak samet…když se malá pokaká omyji jí prdelku vlažnou vodou a dětským mycím gelem…nejvíce nám vyhovuje od HIPP a po každém počůrání otírám hermánkem…ani náznak po opruzeninkách…Vlhčené ubrousky používám a ikdyž měla Ellenka opruzeninky používála jsem je také…nemělo to vůbec na to vliv… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
1.9.12 14:18

Ahoj, my toho tak vyzkoušeli kopu, ale s ničím jsem nebyla tak spokojená, jako s krémem Babylove z DMka, je to ten velký zelený kulatý ne v tubě. Ten používáme do dneška.

• Citovat
  • Upravit
7
30.9.12 15:46

Opruzeniny u pritele

Ahoj, pritelovi se objevili opruzeniny v oblasti trisel a kolem penisu a hlavne porad mu to mokva. myslite ze mu to muzu na mazat detskym kremem co mame pro malyho aviril krem na opruzeniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
30.9.12 15:53

Určitě může, ale je spíš otázka proč se to stalo, takže jestli ví, že se někde zapařil tak klidně mazat + větrat, ale jestli neví, tak spíš hledat příčinu (případně kožního dr. pokud bya to trvalo dýl)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.12 16:18

@VendyList na to trpí můj manžel. Objevuje se mu to hlavně na tříslech a v podpaží, když se zapotí (prakticky celé léto na to trpí). Má to lepší, když nosí klasické trenky ze 100% bavlny - slipy, boxerky a směsi s umělými vlákny mu to zhoršují. Přišel na to, že to je u něj mykotického původu a používá Myfungar (jen při zčervenání), takže už to dlouho nedošlo tak daleko, aby to mokvalo.
U tvého přítele bych zkusila jako na dítě. Klidně i pudr, ten to vysuší. Koupat v heřmánku, větrat a mazat a pak bych zjišťovala, co to způsobilo, aby se to neopakovalo.

• Citovat
  • Upravit
7
30.9.12 19:01

Zkousela jsem uz namazat na noc kremem a dat klasickou latkovou plinu do stahovacich fixacnich ksůhozek co nsm zbyly po inkontinentni babicce, rano v poho pres den to samy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.9.12 19:23

Samozrejme plenka byla namocena v hermanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
30.9.12 21:27

Ahoj maminky. my jsme od narození při každém přebalování utírali ubrousky a natírali sudocremem, myslela jsem že je to právě aby neměl opruzeniny. pak mi maminky řekly, že mazat jen po kakání. no a za pár dní malýmu zčervenalo u camrdlíka a i camrdlík. ale nevím, co by nám mohlo pomoct? máme rybinu, bepanthenol, sudocrem. poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
30.9.12 21:43

@Janeynka Ahoj, u nás na brutální opruzeninu (jak píšeš, malý měl chudák rudá i třísílka i varlátko), zabrala směs z kombinace Rybilka a Dermachlorophyl - do ruky jsem si vymačkla trochu Rybilky a stříkla na to Dermachlorophyl ve spreji (je to zelená desinfekce na obnovení kůže) a prstem rozmícháš - směsí potřeš postižená místa při každém přebalování. Moc jsem v době opruzení malého nemáčela při večerní hygieně - spíš jsem ho rychle sprchovala a na noc jsem ho nechala spát hambářka na přebalovacích podložkách pod povlečenou dekou - bylo horko. Všechno bylo zelené, ten Dermachlor. má specifický odér, ale zabralo to jako jediné. Bepanthen byl proti tomu slabý odvar. Ještě - nechci Ti radit, ale mě připadá, že Sudocrem coby antiseptická mast opravdu hrozně vysušuje kůži. Jestli máš Rybilku - ta je podle mého na prevenci plenkového záparu úplně O. K. - rozdíl je vidět jen na té konzistenci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
30.9.12 21:58

Malýho jsem natírala sudocremem tři měsíce asi 7×denně a měl krásnou pokožku, teď jsem přestala mazat, jen po kakání a on se oprudil a taky na varlatku a pindíkovi a vedel v třísle nebo jak to mám nazvat :oops:, tak dávám ten bepanthenol nebo mám dávat radši rybinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
30.9.12 22:04

@Janeynka Jak píšu, nám Bepanthen nezabral - jestli máš doma, vyzkoušej a uvidíš. Případně kup k Rybilce ten Dermachlorophyl - tahle kombinace zabrala nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
30.9.12 22:06

@Janeynka já to nedopsala celé.. a samozřejmě Ti přeju ať něco zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
30.9.12 22:26

V lékárně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
30.9.12 22:32

@Janeynka jj - v lékárně - můžeš se s nimi i poradit - Dermochlorophyl sprej v kombinaci s tou Rybilkou. Opravdu dost to barvi, tak jsme meli obleceni dost zelene. Uvidis - treba Vam zabere jen ten Bepanthen jestli ho máš doma, určitě zkus, ale u nás nepomáhalo vyjma uvedené kombinace nic. Přeji máte brzy po starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
1.10.12 15:38

Děkuji za rady! a jak se to tak najednou stane! přijdu si, že jsem udělala něco špatně! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí