Neznáte někdo ještě nějaký jiný postup na opruzeniny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maminka201
11.1.16 13:26
  • Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
7.6.16 14:04

Ahoj, diskuze už je starší, ela nevadí, třeba to někonu pomuže. ;)
Máme výbornou zkušenost s novou Rybilkou Neo, ta původní už se neprodává, tahle je lepší, nezapáchá, naopak má velmi jemnou příjemnou vůni.
Stačí malé množství na pokožku, velice dobře se roztírá. :palec:
Neobsahuje parabeny, perfém, konzervanty, takže žádné chemikálie. Naopak obsahuje panhenol a vit E, rybí a mandlový olejíček, oxid zinečnatý, vše výborné na pokožku.
Lékárnice mi řekla, že je Rybilka nejmodernější a nejkomplexnější výrobek na oruzeniny na trhu. A co víc, je to i výrobek český :palec:
Cena je super a je k dostání myslim snad v každé lékarně, aspon teda u nás ano.
K dostání je i Rybilka Neo plus- ubrousky, které se dají splachovat a obsahují též panthenol, cena je okolo 70,–,takže myslím, že to je v pohodě.
Dříve jsme používali např. Sudocrem, ale brzy mě zklamal, příde mi, že má hehygienický balení a jedost drahý, navíc i plný chemie, takže jsme ho brzy vyměnili. A podobně nespokojení jsme byli i s Bepanthenem, taky drahej a konzervanty v něm. :zed:
Takže za nás doporučuju Rybilku Neo. :palec:

• Citovat
  • Upravit
221
31.3.20 14:56

Opruzenina nebo mykoza?

Oživuji diskusi a prosím o názory. Mala ma 5,5 měsíce, doteď vzdy jen malinké opruzení, ale teď sem asi podcenila noční přebalování, jak už spí dele v kuse a byla opruzená, tak jsem nasadila bepanthen a rybilku, jak jsem zvykla od první dcery a najednou dyl spinkala odpoledne a pokakala se (uz ma prikrmy) a po rozbalení peklo-cele stydké pysky rudé a povrch takovy jako zvrásněný, vypadalo to jako malé puchýřky, ty uz ale splaskly. Nemůže to byt kvasinka? Dala bych foto, ale nevím, jestli je to vhodné a jestli se to smí, kdyz jde o intimní partie 😟 dekuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí