Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@EvulinkaB18 tak aspon, že ti to osud vykompenzoval těma hodnýma dětma.. ![]()
@Bobule151 taky se moc těším, až bude jaro… pořád se snažím něco podnikat, aby to na mě doma všechno nepadalo, ale přece jen až bude tepleji, bude mnohem více možností s prckem ![]()
@zusaf no mě pohled na spokojenou rodinu nedělal moc dobře a tatínek vás nemůže na víkend navštívit? Co tak milenec ten by byl lékem na tvoji bolavou duši?
@loulek tatínek zatím nemá takové možnosti… jezdíme za ním na návštěvy, ale 3 hodiny měsíčně, jsou hrozně málo, aby si užil prcka, natož abychom si užili sebe navzájem… Myšlenka na milence, to mě upřímně vůbec nenapadlo.. nejsem taková a navíc svému muži opravdu oddaná… udělal chybu, na kterou ted dojíždíme všichni, ale čekám na něj, a jednoho dne se k nám vrátí…
@zusaf ne všichni chlapi jsou schopní naslouchat - vlastní zkušenost - a spokojená rodina může být jen klam. My taky působíme ideálně a realita je jiná. Tatínek se rád předvádí s holkama na veřejnosti. Nepochopil, že rodičovství se má projevit v těžkých chvilkách, ne děti předvádět jako opičky. Obě holky jsou nespavci. Všechny noc jsem oddřela sama. Sotva stojíte na nohou, tatínek zachumlaný pod peřinou v jiném pokoji a spí jak pařez. To je snad lepší být sám. Ale finančně být sám je blbý. Chápající manžel je utopie. Ale ségra to tak má. Ale pořád věřím.
@zusaf já nejsem zastáncem nevěry záleží na jak dlouho má trest brala bych to tak že by o tom nemusel nikdo vědět a pokud by ti to pomohlo překlenout toto těžké období proč ne
Jsem na děti sama, chlap je jen inventář a je nám lépe bez něj. Nefunguje jako otec, nefunguje jako partner, nefunguje už vlastně nijak. Jede si sám za sebe, je zlý, sprostý, končíme spolu. S dětmi mi nikdy nepomohl, natož aby o ně sám jevil zájem. O to je to horší, že on se odstěhovat nechce a já nemám kam jít.
Ty jo kdyz to ctu obdoivuji hrozne matky co jsou sami na dite a nejvic obdivuji ty co bydli s detma sami a nebydli u rodicu to nechapu jak to delaji ne nadarmo jsou holky daleko lepsi nez my chlapy
Já jsem už rok a půl sama na dvě děti, 4,5 a 2,5 roku, je to někdy hodně těžké, hlídání nemám, mám tu jen mamku a ta chodí do práce, občas si vezme děti na pár hodin o víkendu, jinak s nimi funguji nonstop, jejich tatínek se nezajímá, ale zvládnout se to musí ![]()
My jsme se rozesli pred 3/4 rokem, ale tatinek funguje. Mam blizko i rodice, takze sama se necitim. Holky, obdivuji vas. Ono jednou bude lip. Verte mi ![]()
Já, přestože nemám partnera, tak taky nejsem sama. Mám porad co delat, rodiče bydlí kousek ode mě, mám hodne kamaradek s detma, když mám volný vikend(deti u táty), tak se to snažím využít a chodim s kámoškama na vinko nebo si zatancovat na diskoteku, na plesy…
Partner chybí, ale jsem sama pul roku s detma a zatim se nehroutím…
@Bobule151 ¨
My máme doma úplně stejného sólistu a rozhodla jsem se odejít. Mám 14m synka. Sehnala jsem podnájem na Praze 5 Stodůlky, kdyby jste některá měla zájem, moc ráda poznám nové maminky na sdílení mateřství, radostí i strastí ![]()
Zakladatelce přeji hodně sil a určitě na tebe ještě nějaké štěstí čeká. Držím palce.
No jak to tak čtu holky, my baby opravdu vydržíme hodně a osudy jsou různé…
Mi prostě chybí někdo, kdo by dokázal ocenit to, co dělám… Starost o dítě a všechno s tím spojené, to je radost, ale občas i ukrutné peklo… Když už padáte na hubu a nikdo Vám prcka nepohlídá, musíte fungovat 24 hodin denně bez ohledu na únavu, nemoc… No však vy mi jistě rozumíte..