Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, je mezi vámi nějaká ošetřovatelka, která pracuje v nemocnici?
Mám pouze gympl, pracák mi nabídl, že mi proplatí ošetřovatelský kurz pokud o mě bude v nemocnici zájem s tím, že mě vezmou do nemocnice.
Zajímá mě, jak je tato práce finančně ohodnocená? Díky předem za info.
dost špatně…i když pak jistě místo najdeš…a nechceš si dodělat vzdělání?
@Malaga píše:
dost špatně…i když pak jistě místo najdeš…a nechceš si dodělat vzdělání?
nejsem vůbec studijní typ, rozumím tomu že dost špatně, ale nevím jakou částku si pod tím představit… ![]()
Jak kde, jsou i mista, kde jsou platy dustojne. Zeptej se lidi, co pracuji u vas v nemocnici, kam planujes nastoupit.
@Anonymní píše:
Mám pouze gympl, pracák mi nabídl, že mi proplatí ošetřovatelský kurz pokud o mě bude v nemocnici zájem s tím, že mě vezmou do nemocnice.
http://kupnisila.cz/osetrovatel/
můžeš mrknout i sem
Pokud bydlíte někde u rakouských nebo německých hanic a trochu se domluvíte, tak by se s tím kurzem možná dalo pracovat jako ošetřovatelka/pečovatelka tam.
K tabulkovemu platu muzes mit priplatky (směnný, psychiatricky, rizikovy, nocni, vikendy, svatky, osobni) + odmeny
Dost zle, jsem vyučená oška a upřímně nešla bych do toho, praxe mi stačily, natáháš se nanervuješ se, sama sebe odrovnáš, občas to přináší i pěknou práci, ale většinou je to ta škaredá až podřadná, co se týká platu tak dost mizerný, ale v domovech je to prý lepší než v nemocnici, tam tě kor zaměstnají jako sanitářku, nikoliv jako ošku, nebo spon ve většině ![]()
Neblbni, ted ti mozna pripada, ze jit dal studovat nebo se neco dalsiho ucit, je strasne tezky nebo se podcenujes, ze ty na to nemas, ale za par let toho budes strasne litovat. Urcite neco delej dal, i kdyby ses mela jen doma ucit pro sebe jazyk nebo neco jineho.
Jako jestli ted potrebujes praci, jdi do toho, ale urcite neco dal delej.
Pracujem v státním zařízení a plat mám 20 tisíc v čistým. Anomym kvůli citlivým údajům.