Tetování na noze - máte někdo?

8.8.17 15:11

Tetování na noze, máte někdo?

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli jste tady některé z vás milovnice tetování :D
Já jsem se úplně do tetování zbláznila, na stará kolena (35 let) :mrgreen: :mrgreen:
Chci si nechat udělat tetování na nohu, už mám i vlastní návrh, ale pořád nevím kam - stehno nebo lýtko. Je to celkem velké tetování.
Máte některá tetování na noze a jak se vám líbí? Je noha dobrá volba? :D

Odpůrci tetování se prosím nevyjadřujte. Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1268
8.8.17 15:19

Ahoj, nechala jsem si udělat loni tetování nad kotník, není tedy extra velké, mám do sebe zapletená ozdobná počáteční písmena jmen dětí, ale už uvažuju nad dalším, něčím větším asi dozadu někam k lopatce. To lýtko tak nějak byla jasná volba, vždycky jsem si říkala, že jestli tetování, tak tam. Z mého pohledu u holky je lepší lýtko, potom když by ti kvůli sukni nebo kraťasům byla vidět na stehně jen polovina…a třeba já se svým sezónním přibíráním na váze…dybych ho měla na stehnu, tak by se sem tam nebezpečně rozšiřovalo… :-DDDD
Jo a je mi 39 ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
8.8.17 15:19
@AsiBláznivka píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli jste tady některé z vás milovnice tetování :D
Já jsem se úplně do tetování zbláznila, na stará kolena (35 let) :mrgreen: :mrgreen:
Chci si nechat udělat tetování na nohu, už mám i vlastní návrh, ale pořád nevím kam - stehno nebo lýtko. Je to celkem velké tetování.
Máte některá tetování na noze a jak se vám líbí? Je noha dobrá volba? :DOdpůrci tetování se prosím nevyjadřujte. Děkuji :mavam:

no důležitý je hlavně to lýtko, málo co je větší eklhaft než tetování na baňatym bůčkem prorostlým lýtku, to i kdyby byla tutuáž od da Vinciho, tohle plátno všechno zabije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
8.8.17 15:24
@Gina píše:
Ahoj, nechala jsem si udělat loni tetování nad kotník, není tedy extra velké, mám do sebe zapletená ozdobná počáteční písmena jmen dětí, ale už uvažuju nad dalším, něčím větším asi dozadu někam k lopatce. To lýtko tak nějak byla jasná volba, vždycky jsem si říkala, že jestli tetování, tak tam. Z mého pohledu u holky je lepší lýtko, potom když by ti kvůli sukni nebo kraťasům byla vidět na stehně jen polovina…a třeba já se svým sezónním přibíráním na váze…dybych ho měla na stehnu, tak by se sem tam nebezpečně rozšiřovalo… :-DDDD
Jo a je mi 39 ;-)

Mně se lýtko hrozně líbí :DTaky mám a uvažuju o dalším :-) Záda už mám dost potetovaný, tam už nemám místo :D

Příspěvek upraven 08.08.17 v 15:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.8.17 15:24

Ahoj já jsem si nechala udělat nejdřív jedno tetovaní přes nárt levé nohy a kolem kotníku. a za rok jsem ho rozšířila přes lýtko cca 10cm pod koleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
8.8.17 15:26

@AsiBláznivka ahoj, ja mam na lýtku ale ono dost záleží jak ten obrázek vypadá…domluv secs taterem. Ja jdu zrovna ztr na konzultaci k nove kerce. Jo a s realizaci počkej aspoň na říjen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
8.8.17 15:27
@Korvína píše:
Ahoj já jsem si nechala udělat nejdřív jedno tetovaní přes nárt levé nohy a kolem kotníku. a za rok jsem ho rozšířila přes lýtko cca 10cm pod koleno.

Wow, to máš skoro jako já ;) Já jsem měla tetování na lýtku, celkem nenápadné, jen černobílé a přestalo se mi líbit, šla jsem na předělání a odcházela jsem s obrovským a barevným, ale jsem konečně spokojená :mrgreen:
A je super, že se dá i schovat pěkně když by bylo potřeba. Mně se šíleně líbí i předloktí, hrozně bych ho chtěla, ale to už se neschová :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
8.8.17 15:30

Ja mam na pravem stehne, libi se mi moc :)…uz mam teda ctyri a po porodu jdu jeste do jednoho. Na lýtku mo to prijde hezčí u chlapu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.8.17 15:32
@AsiBláznivka píše:
Máte některá tetování na noze a jak se vám líbí? Je noha dobrá volba? :DOdpůrci tetování se prosím nevyjadřujte. Děkuji :mavam:

Ono je vždycky dobré najít místo kde se kůže mění nejméně. Pokud máš dobrou elasticitu kůže a stabilní váhu, stehna bych se nebála. Doré je také návrh zkonzultovat s někým z okolí, kdo třeba už nějaké tetování má a potom i se svým tatérem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.8.17 15:33
@SarkaNovo píše:
Wow, to máš skoro jako já ;) Já jsem měla tetování na lýtku, celkem nenápadné, jen černobílé a přestalo se mi líbit, šla jsem na předělání a odcházela jsem s obrovským a barevným, ale jsem konečně spokojená :mrgreen:
A je super, že se dá i schovat pěkně když by bylo potřeba. Mně se šíleně líbí i předloktí, hrozně bych ho chtěla, ale to už se neschová :?

Ha tak to máme opravdu podobné. O pravém předlokní zrovna přemýšlím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.17 15:34
@kacenka.sks píše:
Ja mam na pravem stehne, libi se mi moc :)…uz mam teda ctyri a po porodu jdu jeste do jednoho. Na lýtku mo to prijde hezčí u chlapu :)

Mně se líbí celkově tetování na nohou - i u chlapů i u ženských.
A ty máš kde všude? Jestli se mohu zeptat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
8.8.17 15:36

Já mám tetování na stehni, už asi 2 roky a pořád se mi líbí. Jestli máš velké tetování tak bych volila to stehno, bude to vypadat lépe, tatér mi to taky doporučil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.8.17 15:40
@SarkaNovo píše:
A je super, že se dá i schovat pěkně když by bylo potřeba. Mně se šíleně líbí i předloktí, hrozně bych ho chtěla, ale to už se neschová :?

No ta noha je v tomhle taková praktická, i když jsem v práci nosila sukně, stačilo si vzít tmavé punčochy. Ale mám takové tušení že ruce přece neodolám, už máš nějakou představu co na ní? Já docela přemýšlím nad nějakým geometrickým vzorem. Na noze mám secesní květinu, tak aby to zase byla nějaká změna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
8.8.17 15:41
@Korvína píše:
Ha tak to máme opravdu podobné. O pravém předlokní zrovna přemýšlím :lol:

Fakt? :mrgreen: Já taky. Právě mám i návrh co bych tam přesně chtěla, ale furt nevím, jestli do toho půjdu. Já mám celá záda a to lýtko, ale to lze v pohodě skrýt, kdežto to předloktí neskryju.Ted nemám důvod tetování skrývat, ale do budoucna…přece jen pokud bych měnila práci a někde trvali na zakrytí, tak bych musela mít pořád dlouhé rukávy :mrgreen: Ale předloktí je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
8.8.17 15:52
@Korvína píše:
No ta noha je v tomhle taková praktická, i když jsem v práci nosila sukně, stačilo si vzít tmavé punčochy. Ale mám takové tušení že ruce přece neodolám, už máš nějakou představu co na ní? Já docela přemýšlím nad nějakým geometrickým vzorem. Na noze mám secesní květinu, tak aby to zase byla nějaká změna ;)

Já bych chtěla Fénixe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová